neden herkes anlaşılması çok zor birşeymiş gibi yaklaşıyor bu duruma? tamam konu sahibi evlenmiş, kocası isteseymiş o kadınla evlenirmiş ama konu sahibiyle evlenmiş. iyi güzel hoş da, kimin canı sıkılmaz ki? eşimizin eski sevgilisinin burnumuzun dibinde olmasından hangimiz hoşlanırız ki?
onlysea size tavsiyem, olayı hiç büyütmemeniz, konuyu bile açmamanız.. hiç umursamayın.. yok sayın bu durumu..
bende okuyunca aynı şeyi dedim, sevilen gelin ben olucamm bennnn
takmamaya çalışıyorum sadece daha dün akşam öğrendim ve şok geçirdim resmen, çok ağladım, üzüldüm, gereksizdi belki ama ben çok hassasım, konuyu açmıcam ama ilerde karşılaşırım muhakkak o zaman nasıl davranıcam ne dicem elini mi sıkıcam, naber mi dicem, saçını başını mı yolucam offffffffffffffffff
ailenin biraraya gelmesini gerektiren durumlarda karşılaşırsanız merhaba der geçersiniz.. düğünlerde bence sorun olmaz..bir sürü insan ses gürültü sohbet etmek zorunda değilsiniz.. bu olaydan sonra eşiniz de kuzenine eskisi gibi yakın olmayacaktır zaten. evinizde misafir etmek, misafirliğe gitmek zorunda değilsinizdir herhalde? ama bayramlarda ev ortamında karşılaşmak sıkıntı yaratabilir..
benim iki yengem yani iki elti konuşmuyorlardı. bayramlarda iyi bayramlar deyip tokalaşıp ayrı ayrı oturuyorlardı.. fazla birarada durmazlardı.. siz de öyle yaparsınız.. senede 2-3 gün.. düşünüp düşünüp kurmayın kafanızda..
bızım aılede de oluyor boyle seyler... düğüne git tebrik ederim allh mesut etsın.....görüştüğünüzde resmı bır şekilde merhaba merhaba bu kadar, nasılsına bıle gerek yok, resmı davran yeter... kafaya takılacak bıse yok yaa...
bu arada şunuda söyleyim çıkarken kız sülaleylede tanışmış bi bayramda eşimle evlenicekler gözüyle bakılıyormuş..........offf kafayı yicem az kaldııııı
bence boyle bır durumda cekınmesı gereken sız degılsınız
teyze oglu ve esınızın eskı sevgılısı
onların sızınle gorusmek ıstememe karsılasmamaya calısma cabaları olmalı bence
sızın gogsunuz ak basınız dık
neden kacan taraf sız oluyorsunuz anlamadım
dugunune de gıtmelı takısını da takmalısınız
onlar sızı gordukce basını cevırıp ortamdan ayrılmak zorunda kalmalı
ılk etapta tepkınızı ve uzuntunuzu anlayabılıyorum
ama durum sızın lehınızeyken aleyhınıze cevırmeyın derım
bu arada şunuda söyleyim çıkarken kız sülaleylede tanışmış bi bayramda eşimle evlenicekler gözüyle bakılıyormuş..........offf kafayı yicem az kaldııııı
hımmmmmm o zaman durum farklı olabilir , eğer kız sülaleye de tanıtıldıysa belki de eşiniz de evlenme taraftarıydı ....acaba kız eşinizle evlenmekten vazgeçmiş olabilir mi ? hoş ne olursa olsun kız eşinizi istememiş de olsa kuzeni ile evlenmesi hoş değil
evet bende öyle düşünüyorum, kaçan rahatsız olan taraf onlar olmalı, onlar ortamlara girmekten çekinmeliler, ve rahatsız , huzursuz olsunlar, ama benim derdim kıskanmak dayanamıyorum onların neler yaşadığını düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi,
evet sanırım öyle olucak, ama dileğim hiç karşılaşmamak, soğuk davranırım zaten elimde olmadan bile öyle davranırım onun gibi midesiz birine, sülaleyi elinden geçiricek nerdeyse...
bence bunu da abartmamalısınız
sonucta ne yasandıysa ıkı kısı tarafından yasandı
eskı sevgılı hıcbrıseyı tek basına yapmadı
ama tercıhler yapıldı
her ıkısı de sevdıklerı ve mutlu olacaklarına ınandıkları kısıyı sectıler
zor bır durum olabılır evet ama bunu buyutmeye devam edersenız
aıle ıcı ılıskıler dısında cok daha fazla ılıskı etkılenır bu durumdan
dusunmemeye calısın
günaydın kızlar..
sizlerden fikir almaya ihtiyacım var gerçektende, objektif olarak bakmanızı istiyorum,
yeni evliyim, eşimi seviyorum eşimde beni seviyor,
gelelim sıkıntıya eşimin eski bir sevgilisi vardı 6 ay kadar çıkmışlar, eşimin teyzesi ve kayınvalidem tanışmalarına önayak olmuş, ama eşim istememiş evlenmek vs ayrılmışlar. aradan 3 / 4 yıl geçti bu olaydan geçen bayramda şunu duyduk eşimin eski sevgilisi ile o tanıştıran teyzesinin oğlu evlenmek istiyormuş, sülalede hoş karşılamadı, ama isteme falan olmuş, eşimde bana anlattı ama ben üzüldüm tabi yinede, bu arada uzak oturuyoruz yani karşılaşma gibi bir olasılığımız çok düşük. şimdi bende bu konuyu çok kafama taktım, üzüldüm, eşimin hiç suçu vs yok ama yinede herkese karşı hırslandım, nasıl davranmalıyım, ilerde evlendiklerinde düğününe gitmek istemicem herkese karşı kötü de olmak istemiyorum, bilmiyorum ne yapıcam..
Sizi anlıyorum, kaygılarınızada anlıyorum.Herkes söylenilmesi gerekeni söylemiş, katılıyorum.
FAKAT neden böyle ağır konuşuyorsunuz anlamıyorum.Ne yaşandı, ne konuşuldu, nasıl söz geçiremeyecek kadar aşık olduklarını v.s bilmiyorsunuz ki.
Üstelik aynı evde yaşamayı kabul eden tek kişi değil, eşinizde daha evlenmeden bir kızla aynı evin içinde yaşamış sonra sözde bazı kişilerin tabiriyle onu değil sizi seçmiş.. (Bu seçme cümlesi bile aklımda çan çalmaya yetiyor) Ne oldu şimdi karpuzu yere vurup lekeleyen kim ?
Lütfen evlenecek genç kızlara biraz daha hassas davranalım. Hata yapılmışsa tek taraflı değildir..
Aşık olmuşsa, eşiniz yüzünden vazmıgeçsin sevdiğinden.