- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
ağır lafları hak etmeyen , özellikle de evlilik gibi kutsal bir olaya saf, temiz düşüncelerle giren birine yada birilerine bırakın laf etmeyi ettirmem bile, hak edene ise "hakkını" söylerim.
beraber yaşamış kısmını açıyım, eşim bekar yaşıyorken gelip birkaç kere gelip kalmış ve o zamanlar sülaleye ayrı davranıp eşime ayrı davranıyormuş, eşim bırakın ayrılmayı kaçmış resmen ondan,
ayrıca tabiki eşim beni seçti bende onu seçtim,
konu aşık olmaları vs değil ayrıca o kişinin sevdiğinede inanmıyorum,
lütfen savunduğumuz şeyleri daha dikkatli okuyarak değerlendirelim ve yorum yapalım
Ben savunmuyorum; ne sizi tanıyorum ne karşıdakini.Benim dediğim tek şey tek taraflı değil ilişkiler..Hangi tarafını ne kadar doğru yansıttığını nereden bileceksiniz eşinizin ? Kızı birebir tanıyor musunuz ? Hep söylenilenler ile değerlendirmişsiniz.6 ay kısa bir süre değil, bu kaçış biraz geç olmamış mı ?
Herneyse dediğim tek şey en azından şuan evleniyor,
eşinizin ''kendi hanımımı emanet edecek kadar güveniyordum '' diyebilecek kadar güvenilir ve akıllı biriyse kuzeni bu konudada kendince doğru seçim yapmıştır..Bunun mideyle v.s ilgisi yoktur.
Eşiniz sizi nasıl ikna etmişse o kız hakkındaki düşüncelere, belkide kızda kuzeni ikna etmiştir kendi düşüncelerine , kim bilir. ?
Bu yüzden yazmıştım.Kimseyi savunmuyorum sadece bazen kızlara haksızlık edildiğini tek taraflı olmadığını söylemek istedim.