eşimin kuzeni???

bu konuda sizin ya da eşinizin ne suçu var. ne de üzülmenize değer.

bu konuda bence tuhaflık şöyle, 6 ay çıkıp ayırldığım birinin kuzeniyle evlenmek... kınamam asla ama tuhaf. eşinizin kuzeninin de kuzeninin eski sevgilisiyle evleniyor olması tuhaf.

siz o kızı rakip gibi görmeye başlamışsınız sanki biraz. hiç alakası yok. sizin evliliğinizde niye problem olsun. bu durumda bi evlilikte problem olursa onlarınkinde olur. eşinizin kuzeni kıskanabilir eşinizi...

ahh bu erkekler eşiniz niye size eski sevgilisiyle yaşadığı özel şeyleri anlatıyor ki? gerçi siz de sormuş olabilirsiniz.

ben eşim daha önce kiminle ne kadar yakınlaştı bilmem sormadım. anlatmadı. gerek yok gözümde canlanacak falan...

ben sordum aslında ne kadar yakınlaştınız vs diye çünkü ben kurdukça en kötüsünü çıkarıcaktım,
o yüzden sorup gerçeği bilmek istedim, iyi mi oldu kötü mü oldu onu bilmiyorum :KK43:
zaten görüşüceklerini düşünmüyorum sadece tesadüf sonucu karşılaşırlar ..
banda tuhaf geliyor işte , :KK43:

canım bak sen kendini boşa üzüyorsun. çok yalnış yere takılmışsın. eşin hayatta o kızla tövbe tövbe... olur mu öle şey. sevse onla evlenirdi. seni sevmiş senle evlenmiş. kız senin kocanı sevse peşinden koşardı. direkt kuzenle yakınlaşmışç baya da zaman geçmiş. kuzeni seviyor belli. evlilik güzelim bu. senin kocana yakın olmak için kuzenle olsa çıkar... ne evlenecek. kaç sene geçmiş. çıkarken mahsus görüşmeye çalışabilirdi sizle. yoo saklamışlar.

ne o kızın aklında senin kocan var ne kocanın aklında o kız... evham yapma.

durum tuhaf o kadar. ama sizin için değil yeni evlilier için.

sen burda böle kafana takarken o kızın belki aklından bile geçmiyorsun sen ve kocan. kuzene deli gibi aşık... bilemezsin.

ortada bişi yok ama sen böle evhamlanırsan problem yaratırsın. onlar evleniyo allah mutlu etsin. siz sıkı fıkı olmazsınız. o kadar.

sen keşke sormasaydın zamanında ama işte olmuş geçmişi alamazsın. ama bekarlar için söyleyim öyle eşinizin geçmişnde kiminle ne yaptı kurcalamayın ne gerek var. hele ki kendinizi eski sevgillerle kıyaslamayın. çok abuk bi şey.

senin için demiyorum ama var böyle kızlar "benden güzel mi" ayy soruya bak ne desin koca.

dürüslük samimiyet olmzsa olmaz evlilikte. ama bu kadar özel detaylardan bahsetmemek yalan falan değil. her haltı bilmeye gerek yok.

kuzeniniz ve evleneceği insan; daha önce eşinizle yaşanan ilişkiye rağmen, aile tarafından hoş karşılanmayacağını bilerek ve tüm bunları göze alarak evleniyorlarsa ; birbirlerini gerçekten çok seviyorlar demektir.
düğüne gidip gitmemeniz konusuna gelince de; ben davet edileceğinizi düşünmüyorum açıkçası. çünkü siz bu ilişkiye şahit olmamanıza rağmen bu denli tepkiliyken, eşinizin kuzenini düşünemiyorum bile. eminim düğününde de eşinizi görmek istemeyecektir.

canım bak sen kendini boşa üzüyorsun. çok yalnış yere takılmışsın. eşin hayatta o kızla tövbe tövbe... olur mu öle şey. sevse onla evlenirdi. seni sevmiş senle evlenmiş. kız senin kocanı sevse peşinden koşardı. direkt kuzenle yakınlaşmışç baya da zaman geçmiş. kuzeni seviyor belli. evlilik güzelim bu. senin kocana yakın olmak için kuzenle olsa çıkar... ne evlenecek. kaç sene geçmiş. çıkarken mahsus görüşmeye çalışabilirdi sizle. yoo saklamışlar.

ne o kızın aklında senin kocan var ne kocanın aklında o kız... evham yapma.

durum tuhaf o kadar. ama sizin için değil yeni evlilier için.

sen burda böle kafana takarken o kızın belki aklından bile geçmiyorsun sen ve kocan. kuzene deli gibi aşık... bilemezsin.

ortada bişi yok ama sen böle evhamlanırsan problem yaratırsın. onlar evleniyo allah mutlu etsin. siz sıkı fıkı olmazsınız. o kadar.

sen keşke sormasaydın zamanında ama işte olmuş geçmişi alamazsın. ama bekarlar için söyleyim öyle eşinizin geçmişnde kiminle ne yaptı kurcalamayın ne gerek var. hele ki kendinizi eski sevgillerle kıyaslamayın. çok abuk bi şey.

senin için demiyorum ama var böyle kızlar "benden güzel mi" ayy soruya bak ne desin koca.

dürüslük samimiyet olmzsa olmaz evlilikte. ama bu kadar özel detaylardan bahsetmemek yalan falan değil. her haltı bilmeye gerek yok.

Eline sağlık canım çok güzel yazmışsın,
bende başka birinin başına gelseydi kesinlikle aynı şeyleri yazardım, sorun belkide bende
ben kendimi yiyip bitiriyorum, kimse kimsenin umrunda değil ve o şekilde davranıyor,
ama derdine ben düşüyorum, herkes için üzülüyorum,

kim olsa rahatsız olur kıskanır canım. ama sen rahat ol, sen ne kadar onu önemsersen o kadar önemli olur. eşine karşı da dikkatli ol, kimseye onu kıskandığını belli etme, tam tersine özgüveninle herkese eşim onu değil beni seçti imajını oluştur.

X