hırslanacak ne var anlayamadım?
insanlar birbirini sevmiş ki evleniyor.. siz kime, ne için hırslanıyosunuz?
günaydın kızlar..
Sizlerden fikir almaya ihtiyacım var gerçektende, objektif olarak bakmanızı istiyorum,
yeni evliyim, eşimi seviyorum eşimde beni seviyor,
gelelim sıkıntıya eşimin eski bir sevgilisi vardı 6 ay kadar çıkmışlar, eşimin teyzesi ve kayınvalidem tanışmalarına önayak olmuş, ama eşim istememiş evlenmek vs ayrılmışlar. Aradan 3 / 4 yıl geçti bu olaydan geçen bayramda şunu duyduk eşimin eski sevgilisi ile o tanıştıran teyzesinin oğlu evlenmek istiyormuş, sülalede hoş karşılamadı, ama isteme falan olmuş, eşimde bana anlattı ama ben üzüldüm tabi yinede, bu arada uzak oturuyoruz yani karşılaşma gibi bir olasılığımız çok düşük. şimdi bende bu konuyu çok kafama taktım, üzüldüm, eşimin hiç suçu vs yok ama yinede herkese karşı hırslandım, nasıl davranmalıyım, ilerde evlendiklerinde düğününe gitmek istemicem herkese karşı kötü de olmak istemiyorum, bilmiyorum ne yapıcam..
eşiniz o kızı değil,sizi seçmiş ve evlenmiş.
şimdi o kızla aynı ailede olmak hoşunuza gitmiyor sanırım ama sanırım eşiniz o kızla bir ilişki yaşamamış,en azından öyle birşey
yazmamışsınız..
Yapacak birşey,hayatınızı etkileyebilecek birşey yok bence..
canım kendini hiiiiiç yıpratma evliliğine zarar verirsin ancak bu şekilde... eşinin senin yanında olmayı seçmiş seninle evlenmiş sen kendi hayatına mutluluğuna bak... zaten çok karşılaşacağın insanlar değilmiş... düğüne de giyinir süslenir eşini de takar koluna gidersin oooh misyakın akrabaların düğün cemiyetlerinde karşılaşırsın illaki ama hiç umursama bu stres sana da eşine de zarar verir unutma
tuaf bır durum acıkçası... ben olsam görüşmem , eger kuzenını severek evlenıyorsa kocamla yasadığı da önemlı degıl... kocam senı secmıs ve evlısınız bırbırınızı sevıyorsunuz otesı yok... ama yıne de kocana sahıp cık, görüşmesinler kuzenınle, görüşmeyın... düğüne de gitmemek olmaz. düğüne gıdın bence. nasıl olsa kız onu sevıyorsa bu olay da kapanacaktır. mrk ettıgım se de şu kocanızın kuzenı karısı olacak kadının kocanızın eskı sevgilisi oldugunu bılıyor muydu???
bende görüşmeme zaten karşılaşabileceğimiz durumlar düğün bayram vs, ama ben düğünlerede kesinlikle gitmem dedim, eşim nasıl istersen dedi, ama gitmemekte ailede yada sülalede tepkiye yol açabilir, bağlı bir sülaleri var çünkü,
işte benim aklımın almadığı durumda o eşimin kuzeni tabiki biliyor çıktıklarını midesi nasıl kaldırdı anlamıyorum, ve bu kuzenler kardeş gibi büyüdü,
evet öyle yapmalıyım ,ama düşünceleri çıakrtamıyorum kafamdan, farkındayım kendime zarar veriyorum zaten, rahatsızım ve stres beni çok etkiliyor, içim biraz rahatladı cnm yazdıkların için teşekkürler
eşinizin kuzeni biraz geniş bir insan sanırım,
normal bir erkek kuzenin eski sevgilisiyle bırakın evlenmeyi çıkmayı dahi düşünmez.
yakınlaştıklarını, aynı evde kaldıklarını, evlenmeyi düşündüklerini mutlaka biliyordur.
ama sizin bu konuda yapabileceğiniz tek şey karşılaşmamaya çalışmak.
eşinizi de bu meseleden uzak tutun, fazla konusunu açmayın.
o da o kızla yaşadığı şeyleri hatırlayıp durmasın.
insan en yakın arkdasının yıllarca beraber oldugu sevgılısıyle de evlenebılıyor... sasırmamak lazım dogrusu.. aıle bırbırıne baglıysa mutlaka dugune gıdın, aılenın gözune gırsenız sızın ıcın daha ıyı olur, o gırerse sayet ben sınır olurdum :)) aıleyı karsınıza alacak davranıslar yapmayın sevılen gelın sız olun o diil:)
ne kadar açık dile getirmişsinizayyynenn katılıyorum
bende okuyunca aynı şeyi dedim, sevilen gelin ben olucamm bennnn