eşimin kuzeni???

neden herkes anlaşılması çok zor birşeymiş gibi yaklaşıyor bu duruma? tamam konu sahibi evlenmiş, kocası isteseymiş o kadınla evlenirmiş ama konu sahibiyle evlenmiş. iyi güzel hoş da, kimin canı sıkılmaz ki? eşimizin eski sevgilisinin burnumuzun dibinde olmasından hangimiz hoşlanırız ki?

onlysea size tavsiyem, olayı hiç büyütmemeniz, konuyu bile açmamanız.. hiç umursamayın.. yok sayın bu durumu..

takmamaya çalışıyorum sadece daha dün akşam öğrendim ve şok geçirdim resmen, çok ağladım, üzüldüm, gereksizdi belki ama ben çok hassasım, konuyu açmıcam ama ilerde karşılaşırım muhakkak o zaman nasıl davranıcam ne dicem elini mi sıkıcam, naber mi dicem, saçını başını mı yolucam offffffffffffffffff:KK5:

takmamaya çalışıyorum sadece daha dün akşam öğrendim ve şok geçirdim resmen, çok ağladım, üzüldüm, gereksizdi belki ama ben çok hassasım, konuyu açmıcam ama ilerde karşılaşırım muhakkak o zaman nasıl davranıcam ne dicem elini mi sıkıcam, naber mi dicem, saçını başını mı yolucam offffffffffffffffff:KK5:

bızım aılede de oluyor boyle seyler... düğüne git tebrik ederim allh mesut etsın.....görüştüğünüzde resmı bır şekilde merhaba merhaba bu kadar, nasılsına bıle gerek yok, resmı davran yeter... kafaya takılacak bıse yok yaa...

bende olsam sinirim bozulurdu.
ama asaletini elden bırakma. başın dik dursun. bu konu hakkında eşin dışında da kimseyle muhabbete girme. umurunda bile olmadığını sansınlar. hatta umurunda bile olmasın.
eşin de kızı anlamış, akıllı adammış bak. eski çıktığı adamın kuzeniyle evlenecek kadar midesiz bir kızmış. ama eşin onu seçmemiş. seni seçmiş. ben olsam böyle akıllı bir adamın seçtiği kişi olabildiğim için kendimle gurur duyardım.
düğüne gitmelisin. hemde hiç somurtmadan, çok da abartmadan normal davranmalısın. en güzel cevap bu olur. bunun dışında her türlü abartılı hareket seni utandırır. eşin de sende bu konuyu çoktan unutmuş gibi davranıp elele gidin. en güzel böyle cevap vermiş olursun.

ailenin biraraya gelmesini gerektiren durumlarda karşılaşırsanız merhaba der geçersiniz.. düğünlerde bence sorun olmaz..bir sürü insan ses gürültü sohbet etmek zorunda değilsiniz.. bu olaydan sonra eşiniz de kuzenine eskisi gibi yakın olmayacaktır zaten. evinizde misafir etmek, misafirliğe gitmek zorunda değilsinizdir herhalde? ama bayramlarda ev ortamında karşılaşmak sıkıntı yaratabilir..

benim iki yengem yani iki elti konuşmuyorlardı. bayramlarda iyi bayramlar deyip tokalaşıp ayrı ayrı oturuyorlardı.. fazla birarada durmazlardı.. siz de öyle yaparsınız.. senede 2-3 gün.. düşünüp düşünüp kurmayın kafanızda..

ailenin biraraya gelmesini gerektiren durumlarda karşılaşırsanız merhaba der geçersiniz.. düğünlerde bence sorun olmaz..bir sürü insan ses gürültü sohbet etmek zorunda değilsiniz.. bu olaydan sonra eşiniz de kuzenine eskisi gibi yakın olmayacaktır zaten. evinizde misafir etmek, misafirliğe gitmek zorunda değilsinizdir herhalde? ama bayramlarda ev ortamında karşılaşmak sıkıntı yaratabilir..

benim iki yengem yani iki elti konuşmuyorlardı. bayramlarda iyi bayramlar deyip tokalaşıp ayrı ayrı oturuyorlardı.. fazla birarada durmazlardı.. siz de öyle yaparsınız.. senede 2-3 gün.. düşünüp düşünüp kurmayın kafanızda..

ben onların düğününü düşüyorum ilk önce nasıl gidicem düğünlerine diye, onun haricinde yakın düğün yok zaten, evime zaten almam onları , gitmemde, ama bayramda da bi şekilde denk gelmemeye gayret göstericem önümüz bayram ne yapıcam onuda bilmiyorum, kayınvalidem ve teyzeler çok yakın oturuyorlar gitmemekte olmaz oraya kadar gitmişken, valla böyle konular beni çok bunaltıyor...

bızım aılede de oluyor boyle seyler... düğüne git tebrik ederim allh mesut etsın.....görüştüğünüzde resmı bır şekilde merhaba merhaba bu kadar, nasılsına bıle gerek yok, resmı davran yeter... kafaya takılacak bıse yok yaa...

evet sanırım öyle olucak, ama dileğim hiç karşılaşmamak, soğuk davranırım zaten elimde olmadan bile öyle davranırım onun gibi midesiz birine, sülaleyi elinden geçiricek nerdeyse...

bu arada şunuda söyleyim çıkarken kız sülaleylede tanışmış bi bayramda eşimle evlenicekler gözüyle bakılıyormuş..........offf kafayı yicem az kaldııııı:KK43::KK43::KK43:

bence boyle bır durumda cekınmesı gereken sız degılsınız
teyze oglu ve esınızın eskı sevgılısı
onların sızınle gorusmek ıstememe karsılasmamaya calısma cabaları olmalı bence
sızın gogsunuz ak basınız dık
neden kacan taraf sız oluyorsunuz anlamadım

dugunune de gıtmelı takısını da takmalısınız
onlar sızı gordukce basını cevırıp ortamdan ayrılmak zorunda kalmalı

ılk etapta tepkınızı ve uzuntunuzu anlayabılıyorum
ama durum sızın lehınızeyken aleyhınıze cevırmeyın derım

bu arada şunuda söyleyim çıkarken kız sülaleylede tanışmış bi bayramda eşimle evlenicekler gözüyle bakılıyormuş..........offf kafayı yicem az kaldııııı:KK43::KK43::KK43:

hımmmmmm o zaman durum farklı olabilir , eğer kız sülaleye de tanıtıldıysa belki de eşiniz de evlenme taraftarıydı ....acaba kız eşinizle evlenmekten vazgeçmiş olabilir mi ? hoş ne olursa olsun kız eşinizi istememiş de olsa kuzeni ile evlenmesi hoş değil

bence boyle bır durumda cekınmesı gereken sız degılsınız
teyze oglu ve esınızın eskı sevgılısı
onların sızınle gorusmek ıstememe karsılasmamaya calısma cabaları olmalı bence
sızın gogsunuz ak basınız dık
neden kacan taraf sız oluyorsunuz anlamadım

dugunune de gıtmelı takısını da takmalısınız
onlar sızı gordukce basını cevırıp ortamdan ayrılmak zorunda kalmalı

ılk etapta tepkınızı ve uzuntunuzu anlayabılıyorum
ama durum sızın lehınızeyken aleyhınıze cevırmeyın derım

evet bende öyle düşünüyorum, kaçan rahatsız olan taraf onlar olmalı, onlar ortamlara girmekten çekinmeliler, ve rahatsız , huzursuz olsunlar, ama benim derdim kıskanmak dayanamıyorum onların neler yaşadığını düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi,

benimde eşimin böyle bi takınıtısı var ve amcasının gelininin en yakın arkadaşı özel günlerde düğünde bayramda aynı ortamlarda bulunuyoruz hiç umursamıyor gözüküyorum eşime zaten hiç bahsetmiyorum ben eşime daha yakın davranıyorum onun yanında oda sağolsun öle ben sinir olup evliliğimi yoracağıma onları gıcık ediyorum hayatımda bi renk sadece... eşimin de gizliden hoşuna gidiyor farkediyorum... velhasıl koyver gitsin :KK19:

hımmmmmm o zaman durum farklı olabilir , eğer kız sülaleye de tanıtıldıysa belki de eşiniz de evlenme taraftarıydı ....acaba kız eşinizle evlenmekten vazgeçmiş olabilir mi ? hoş ne olursa olsun kız eşinizi istememiş de olsa kuzeni ile evlenmesi hoş değil

eşim ayrılmak istemiş, evlenmek istememiş hatta ilk tanıştırıldıklarında da bu kız iyi biri değil içten pazarlıklı fesat vs demiş sülaleden bi kaç kişiye, ama denemiş ve ayrılmış bundan eminim, sıkıntı yok. ama yinede kızgınımmm , bu arada kız çocuktan 3/4 yaş büyük...

evet bende öyle düşünüyorum, kaçan rahatsız olan taraf onlar olmalı, onlar ortamlara girmekten çekinmeliler, ve rahatsız , huzursuz olsunlar, ama benim derdim kıskanmak dayanamıyorum onların neler yaşadığını düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi,

canım onlar ne yaşadıysa geldii geçti eşin seninle ömür boyu beraber olmayı seçti bu onların yaşadığı herşeyden daha özel emin ol

bence bunu da abartmamalısınız
sonucta ne yasandıysa ıkı kısı tarafından yasandı
eskı sevgılı hıcbrıseyı tek basına yapmadı

ama tercıhler yapıldı
her ıkısı de sevdıklerı ve mutlu olacaklarına ınandıkları kısıyı sectıler

zor bır durum olabılır evet ama bunu buyutmeye devam edersenız
aıle ıcı ılıskıler dısında cok daha fazla ılıskı etkılenır bu durumdan
dusunmemeye calısın

evet sanırım öyle olucak, ama dileğim hiç karşılaşmamak, soğuk davranırım zaten elimde olmadan bile öyle davranırım onun gibi midesiz birine, sülaleyi elinden geçiricek nerdeyse...

Sizi anlıyorum, kaygılarınızada anlıyorum.Herkes söylenilmesi gerekeni söylemiş, katılıyorum.

FAKAT neden böyle ağır konuşuyorsunuz anlamıyorum.Ne yaşandı, ne konuşuldu, nasıl söz geçiremeyecek kadar aşık olduklarını v.s bilmiyorsunuz ki.

Üstelik aynı evde yaşamayı kabul eden tek kişi değil, eşinizde daha evlenmeden bir kızla aynı evin içinde yaşamış sonra sözde bazı kişilerin tabiriyle onu değil sizi seçmiş.. (Bu seçme cümlesi bile aklımda çan çalmaya yetiyor) Ne oldu şimdi karpuzu yere vurup lekeleyen kim ?

Lütfen evlenecek genç kızlara biraz daha hassas davranalım. Hata yapılmışsa tek taraflı değildir..

Aşık olmuşsa, eşiniz yüzünden vazmıgeçsin sevdiğinden.

bence bunu da abartmamalısınız
sonucta ne yasandıysa ıkı kısı tarafından yasandı
eskı sevgılı hıcbrıseyı tek basına yapmadı

ama tercıhler yapıldı
her ıkısı de sevdıklerı ve mutlu olacaklarına ınandıkları kısıyı sectıler

zor bır durum olabılır evet ama bunu buyutmeye devam edersenız
aıle ıcı ılıskıler dısında cok daha fazla ılıskı etkılenır bu durumdan
dusunmemeye calısın

yapmaya çalışıcam , dediklerine katılıyorum kesinlikle, umarım beceririm

günaydın kızlar..
sizlerden fikir almaya ihtiyacım var gerçektende, objektif olarak bakmanızı istiyorum,
yeni evliyim, eşimi seviyorum eşimde beni seviyor,
gelelim sıkıntıya eşimin eski bir sevgilisi vardı 6 ay kadar çıkmışlar, eşimin teyzesi ve kayınvalidem tanışmalarına önayak olmuş, ama eşim istememiş evlenmek vs ayrılmışlar. aradan 3 / 4 yıl geçti bu olaydan geçen bayramda şunu duyduk eşimin eski sevgilisi ile o tanıştıran teyzesinin oğlu evlenmek istiyormuş, sülalede hoş karşılamadı, ama isteme falan olmuş, eşimde bana anlattı ama ben üzüldüm tabi yinede, bu arada uzak oturuyoruz yani karşılaşma gibi bir olasılığımız çok düşük. şimdi bende bu konuyu çok kafama taktım, üzüldüm, eşimin hiç suçu vs yok ama yinede herkese karşı hırslandım, nasıl davranmalıyım, ilerde evlendiklerinde düğününe gitmek istemicem herkese karşı kötü de olmak istemiyorum, bilmiyorum ne yapıcam.. :KK43:

esımın eskı sevgılısı 5 senelerını vermısler sonunda ayrılmıslar ve sonra benle tanıstı suan 5 senemıze gırdık 2 senelıkde evlıyız ve eskı sevgılısı aıle dostları baska ılcede oturuolar ve evlı 2 cocugu da var gecenlerde kayınvalıdeme gelmısler mecburen bende gıttım karsılasma ben hıc oaralı olmadım eskı sevgılısı 2 cocugu bıle olmus ve benı suzuyor nasıl dıe rahatmı dıye o sırada esım benı almaya geldı ve eskı sevgılısı esımı gormek ııcın camdan faln bakıor bole bende esımle gıdıcem tam esıme opuucugu kondurdum ve esımde bana tabıkı masum gulucuk :) bunu neden yaptım bılmıorum ama ıste senınkısıde buna benzer bısey rahat ol o taksın senın takıcak bıseyın yokkı:)

Sizi anlıyorum, kaygılarınızada anlıyorum.Herkes söylenilmesi gerekeni söylemiş, katılıyorum.

FAKAT neden böyle ağır konuşuyorsunuz anlamıyorum.Ne yaşandı, ne konuşuldu, nasıl söz geçiremeyecek kadar aşık olduklarını v.s bilmiyorsunuz ki.

Üstelik aynı evde yaşamayı kabul eden tek kişi değil, eşinizde daha evlenmeden bir kızla aynı evin içinde yaşamış sonra sözde bazı kişilerin tabiriyle onu değil sizi seçmiş.. (Bu seçme cümlesi bile aklımda çan çalmaya yetiyor) Ne oldu şimdi karpuzu yere vurup lekeleyen kim ?

Lütfen evlenecek genç kızlara biraz daha hassas davranalım. Hata yapılmışsa tek taraflı değildir..

Aşık olmuşsa, eşiniz yüzünden vazmıgeçsin sevdiğinden.

ağır lafları hak etmeyen , özellikle de evlilik gibi kutsal bir olaya saf, temiz düşüncelerle giren birine yada birilerine bırakın laf etmeyi ettirmem bile, hak edene ise "hakkını" söylerim.
beraber yaşamış kısmını açıyım, eşim bekar yaşıyorken gelip birkaç kere gelip kalmış ve o zamanlar sülaleye ayrı davranıp eşime ayrı davranıyormuş, eşim bırakın ayrılmayı kaçmış resmen ondan,
ayrıca tabiki eşim beni seçti bende onu seçtim,
konu aşık olmaları vs değil ayrıca o kişinin sevdiğinede inanmıyorum,
lütfen savunduğumuz şeyleri daha dikkatli okuyarak değerlendirelim ve yorum yapalım

X