Eşimin kuzeni bana aşık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada, aynı şey kocamın başına gelse ona da sorardım niye kadına yakın oturdun diyen kadınlar var.Ben bunun böyle olmayacağını biliyorum çünkü o zaman da yine kadın şuçlanacak; o da kocama yanaşmasaydı denecek.Taciz tacizdir.Bunun bir açıklaması olamaz.Cinsiyetten bağımsız kimse kimseyi taciz edemez.Erkekler cinsel dürtülerine sahip çıkamayan canlılar değildir.Dolayısıyla kadınlar bütün erkeklere tecavüzcü gözüyle bakıp onlardan uzak durmasının mantıklı bir açıklaması olamaz.Tecavüze uğrarlarsa, suçlu tek kişi vardır, o da tecavüz edendir.

Yani şurada "seni öpeceği kadar yakınına neden oturuyorsun" diyenlere hayret ediyorum. böyle diyerek "gece o saatte ne işin vardı dışarda,o mini eteği giyersen böyle olur tabi..." diyenlerden ne farkınız kalıyor ki? açıkçası kuzeniniz annesinin ölümünde içip bulduğu cesaretle size ilan-ı aşk eden yetinmeyip tacize kalkışan bir pislik. eşiniz de hatalı elbet ama o da böyle bir pisliği kuzeninden beklememiştir eminim. eşinize bu durumu açıklamalısınız fakat yeri zamanı söyleme şekli çok önemli. çünkü bahsettiğiniz kalitede bir pislik ise akrabanız belki ilerde bunu size bir şantaj malzemesi olarak kullanabilir. eşinizin gerçekleri sizden duyması çok önemli. sıkıntılı bir durum umarım en iyi şekilde atlatırsınız geçmiş olsun

Cenaze akşamı evde içip içip sızan, sizi başka bir sarhoşla uğraşmak zorunda bırakan kocanızdan hesap sorun.
Taciz bu kadarla kalmayabilirdi, tecavüz de edebilirdi adam.
Gidin anlatın eşinize, nasıl sessiz kalabiliyorsunuz? O pislik yarın iftira da atar, biz öpüştük hiç sesini çıkarmadı onun da gönlü var der.

Konuyu okuyunca tek düşündüğüm size aşık olmadığı, bu kanıya varmanız ilginç olmuş.
Kesinlikle, adam sapık zaten. Karşısında konu sahibi değil örnek veriyorum Ayşe olsa ona da böyle davranırdı sonuçta. Sapıklar için kim olduğu önemli değil, kadın olsun nefes alsın yeter mantığında bakıyorlar.

Siz de bir tuhafsınız. Ne ilan-ı aşkı allah aşkına ya. Konu sahibinin zaten belli ki kafası karışık bir de bu sapıklığa sizler de aşk demeyin.

Konunun tamamını okumadım. Aralarda devamlı neden o kadar yakınına oturdun mesajları var. Direk o saatte orada ne işin vardı hak etmişsin diyemediniz heralde arkadaşlar.

Taciz edilmiş konu sahibi. Heeey taciz?

Gerçekten böyle düşünenlerden de, yetiştiremeyeceği erkek çocuklarından da, duvar örüp mutsuz edecekleri kız çocuklarından da korkuyorum. Yarın bir gün çocuğunuzun çocuğumla aynı ortamda olması fikri bile şimdiden canımı sıkıyor.

Konu sahibinin yaşadığı şey taciz ve buna kılıf uydurmak tacizciyi desteklemek arkadaşlar. İnşallah bilinciniz kapalıdır bu destekleri yaparken.

Konu sahibi eşine söylüyorsun, o şerefsizden şikayetçi oluyorsun ve namını(!) tüm sülaleye yayıyorsun. Alternatifi yok bunun.

Siz de bir tuhafsınız. Ne ilan-ı aşkı allah aşkına ya. Konu sahibinin zaten belli ki kafası karışık bir de bu sapıklığa sizler de aşk demeyin.
Sapıklığı aşk sanır olmuşlar. Adam (!) anasının cenazesinden bile utanmadan uçkur peşine düşmüş safcık konu sahibide bana aşık modlarına girmiş. Mide nasıl alırda geceyi o evde geçirmesine izin verilir o pisliğin. Birde sabah yüzyüze gelinir.. aşıkya ama olsun..

Ben de aşktan ziyade, geçmişten kalan bi takıntı olduğunu düşünüyorum. Anlatılana göre herif avcı ruhlu bir zampara. Konu sahibi de zamanında elinden kaçırdığı bir av. İçinde kalmış zamparanın.

Bu yorumu sizin yapmanıza hic şaşırmadım nedense böyle münasebetsiz sacma yorumlar hep sizden geliyor

Konu sahibinin beyanına ve geriye dönük hatırlamalarında bazı işaretler yakalamasına istinaden bu şekilde yazdım kaldı ki zaten aşk benim burada takıldığım kısım değildi.yorumumu tuhaf bulmanız oldukça tuhaf zira ben yorumumda bir aşk güzellemesi yapmıyorum.

Bari aşk gibi bir duyguyu sapıklığına alet etmesin pislik herif

Takıntı falan da değil bence, konu sahibi önceki mesajlarında kuzenin dişi sineğe bile yanaşacak biri olduğunu yazmıştı. Önüne gelen kadına sulanıyor demek ki. Sapık işte.

Takıntı falan da değil bence, konu sahibi önceki mesajlarında kuzenin dişi sineğe bile yanaşacak biri olduğunu yazmıştı. Önüne gelen kadına sulanıyor demek ki. Sapık işte.
Aşkım, adam zamanında ağına düşürememiş, içinde kalmış onu diyorum. Avcı psikolojisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…