- 9 Mart 2019
- 159
- 455
- 34
-
- Konu Sahibi MahidevranSultan
??)@Mune konu sahibi neden banlandı?
Kesinlikle, adam sapık zaten. Karşısında konu sahibi değil örnek veriyorum Ayşe olsa ona da böyle davranırdı sonuçta. Sapıklar için kim olduğu önemli değil, kadın olsun nefes alsın yeter mantığında bakıyorlar.Konuyu okuyunca tek düşündüğüm size aşık olmadığı, bu kanıya varmanız ilginç olmuş.
Siz de bir tuhafsınız. Ne ilan-ı aşkı allah aşkına ya. Konu sahibinin zaten belli ki kafası karışık bir de bu sapıklığa sizler de aşk demeyin.Yani şurada "seni öpeceği kadar yakınına neden oturuyorsun" diyenlere hayret ediyorum. böyle diyerek "gece o saatte ne işin vardı dışarda,o mini eteği giyersen böyle olur tabi..." diyenlerden ne farkınız kalıyor ki? açıkçası kuzeniniz annesinin ölümünde içip bulduğu cesaretle size ilan-ı aşk eden yetinmeyip tacize kalkışan bir pislik. eşiniz de hatalı elbet ama o da böyle bir pisliği kuzeninden beklememiştir eminim. eşinize bu durumu açıklamalısınız fakat yeri zamanı söyleme şekli çok önemli. çünkü bahsettiğiniz kalitede bir pislik ise akrabanız belki ilerde bunu size bir şantaj malzemesi olarak kullanabilir. eşinizin gerçekleri sizden duyması çok önemli. sıkıntılı bir durum umarım en iyi şekilde atlatırsınız geçmiş olsun
Sapıklığı aşk sanır olmuşlar. Adam (!) anasının cenazesinden bile utanmadan uçkur peşine düşmüş safcık konu sahibide bana aşık modlarına girmiş. Mide nasıl alırda geceyi o evde geçirmesine izin verilir o pisliğin. Birde sabah yüzyüze gelinir.. aşıkya ama olsun..Siz de bir tuhafsınız. Ne ilan-ı aşkı allah aşkına ya. Konu sahibinin zaten belli ki kafası karışık bir de bu sapıklığa sizler de aşk demeyin.
Ben de aşktan ziyade, geçmişten kalan bi takıntı olduğunu düşünüyorum. Anlatılana göre herif avcı ruhlu bir zampara. Konu sahibi de zamanında elinden kaçırdığı bir av. İçinde kalmış zamparanın.Kesinlikle, adam sapık zaten. Karşısında konu sahibi değil örnek veriyorum Ayşe olsa ona da böyle davranırdı sonuçta. Sapıklar için kim olduğu önemli değil, kadın olsun nefes alsın yeter mantığında bakıyorlar.
Umarız.3.5 aylikta cinsiyet belli oluyor mu yahu? Yoksa prenses olmasini umut ediyoruz minvalinde mi yazdiniz.
Konu bana fake geldi üzgünüm.
Konu sahibi de fake bence.
Bu yorumu sizin yapmanıza hic şaşırmadım nedense böyle münasebetsiz sacma yorumlar hep sizden geliyorBir anda öpme eylemini gerçekleştirecek yakınlıkta mı oturuyordunuz tuhaf..
Ben olsam eşimin kuzeniyle aynı koltukta yan yana bile oturmam oda bombosken.
Yer var yani ne münasebet.
Buna mi takıldınız diyeceksiniz ama takildim valla.
Konu sahibinin beyanına ve geriye dönük hatırlamalarında bazı işaretler yakalamasına istinaden bu şekilde yazdım kaldı ki zaten aşk benim burada takıldığım kısım değildi.yorumumu tuhaf bulmanız oldukça tuhaf zira ben yorumumda bir aşk güzellemesi yapmıyorum.Siz de bir tuhafsınız. Ne ilan-ı aşkı allah aşkına ya. Konu sahibinin zaten belli ki kafası karışık bir de bu sapıklığa sizler de aşk demeyin.
Bari aşk gibi bir duyguyu sapıklığına alet etmesin pislik herifSapıklığı aşk sanır olmuşlar. Adam (!) anasının cenazesinden bile utanmadan uçkur peşine düşmüş safcık konu sahibide bana aşık modlarına girmiş. Mide nasıl alırda geceyi o evde geçirmesine izin verilir o pisliğin. Birde sabah yüzyüze gelinir.. aşıkya ama olsun..
Takıntı falan da değil bence, konu sahibi önceki mesajlarında kuzenin dişi sineğe bile yanaşacak biri olduğunu yazmıştı. Önüne gelen kadına sulanıyor demek ki. Sapık işte.Ben de aşktan ziyade, geçmişten kalan bi takıntı olduğunu düşünüyorum. Anlatılana göre herif avcı ruhlu bir zampara. Konu sahibi de zamanında elinden kaçırdığı bir av. İçinde kalmış zamparanın.
Aşkım, adam zamanında ağına düşürememiş, içinde kalmış onu diyorum. Avcı psikolojisi.Takıntı falan da değil bence, konu sahibi önceki mesajlarında kuzenin dişi sineğe bile yanaşacak biri olduğunu yazmıştı. Önüne gelen kadına sulanıyor demek ki. Sapık işte.
Her türlü sapık yani. İnşallah gerçek değildir ya. Annesi yeni ölmüşken kuzeninin hamile karısına yanaşacak kadar şerefsiz, adi bir herif olduğuna inanmak istemiyorum.Aşkım, adam zamanında ağına düşürememiş, içinde kalmış onu diyorum. Avcı psikolojisi.
Ağır sapık.Her türlü sapık yani. İnşallah gerçek değildir ya. Annesi yeni ölmüşken kuzeninin hamile karısına yanaşacak kadar şerefsiz, adi bir herif olduğuna inanmak istemiyorum.