- 4 Aralık 2020
- 82
- 53
- 24
-
- Konu Sahibi MahidevranSultan
Burdaki herkesten özür dilerim beni bağışlayınKb özür dilerim beni bağışlayın
Ama hala meraktayız nasıl yardımcı olacaksınızKb özür dilerim beni bağışlayın
Boğaziçi üniversitesiVar siz nerede okuyor?
Ben öncelikle şu durumda önce iyice durumu hepsini tam yazmışmısınızAma hala meraktayız nasıl yardımcı olacaksınız
Net yazdığınıza eminmisiniz ?Ben öncelikle şu durumda önce iyice durumu hepsini tam yazmışmısınız
Google translate mi kullanıyorsunuzBen öncelikle şu durumda önce iyice durumu hepsini tam yazmışmısınız
Yoo niyeGoogle translate mi kullanıyorsunuz
İçimden Arsen Halanin çiftlik evine demek geldi
Yahu konu neden bana derme çatma geldi hala anlayamadım
Ne oldukiYoo niye
Kendi dilim varken niye onu kullanayımYoo niye
Vayy be Boğaziçi Üniversitesinde okuyorsunuz ama psikoloji bölümünü psikolog bölümü sanacak kadar da bilgilisiniz (!) Müthiş ikna oldumBoğaziçi üniversitesi
Ben atıyorum bana yardımcı olCanım bana özelden yazabilirmisin sana yardımcı olayım
TorarikarBoğaziçi üniversitesi
Ayn vaybe ozmn kendi bildiğinizi yapın konuyu çözünVayy be Boğaziçi Üniversitesinde okuyorsunuz ama psikoloji bölümünü psikolog bölümü sanacak kadar da bilgilisiniz (!) Müthiş ikna oldum
Yoo niye
Önerilerinizi buraya yazın da herkes yararlansın, psikolog bölümünde okuyan psikoloji hanım.Torarikarhanım gülmek öyle kolay neyse ben kimseyi
Ayn vaybe ozmn kendi bildiğinizi yapın konuyu çözün
Herkese ayrı verilirÖnerilerinizi buraya yazın da herkes yararlansın, psikolog bölümünde okuyan psikoloji hanım.
Canım bana özelden yazabilirmisin sana yardımcı olayım
Olmaz özelden paylaşacakÖnerilerinizi buraya yazın da herkes yararlansın, psikolog bölümünde okuyan psikoloji hanım.
1dakika yazacam sizeNiye buradan yardimci olamiyor musun? Sirf yardimci olmak icin uye olmussundur kesin :)
Mahmut abi neler saçmalayacak acabaOlmaz özelden paylaşacak
1dakika yazacam size