eşimin küsme huyu

yapmayın arkadaşım böyle hayt mı geçer.
madem on gün 1 ay neyse sonra barışacaksınız hiç uzatmayın skinleşir sakinleşmez siz gidin konuşun eşinizle.
zamanla zamanla oda böyle olması gerektiğine alışacak ve bir bakmışsınız oda artık küs kalamıyor...
yapmayın bir ömrü böyle heba etmeyin....

çocuk gibi o ne yaa ben de benimkinden şikayetçiyim demediğim kalmıyo adama hiç kırılmıyo yaa sanırım beni takmıyo

Son düzenleme:

İş burada bitiyor, sallamamak, en güzelini yapıyorsunuz çoğu kadın bu yolda ilerlese daha huzurlu olur valla..
Bir arkadaş evlilikte farklı oluyor demiş ama evlilikte de aynı oluyor emin olun.. Örnek ben
Bekarken nasılsam yada o nasılsa hala öyle, sizde bu yolda devaaam

benim eşimde küser zaman zaman ama asla yatak ayırma olmaz.ben bazen yatağı ayırmaya kalksam bile birşekilde engel olur.yatak ayırma olayına bence son verin

Başlığı okudum heh dedim benim modelden
Ama benim ki yatak ayırma olayına girmedi daha hiç
gerçi bizim daha bir yatağımız bile yok
Allah'ım ya gülerim ağlanacak halime..

Allah sabır versin sinir bozucu.
Ben de çözüm bulamadım. Neyseki bir süredir küsmüyoruz
:26:
Ben de nefret ediyorum uzayan küslüklerden..
Kavgayı tercih ederim sessizliğe o kadar!

canım daha 2 senelik evlisin. bence seninki değişir. aynen bir kadın gibi davrandığını eşlinin yüzünee pat pat söyle. Hiç vakit kaybetme. çok komik göründüğünü eline ne geçtiğini söyle. adamın karakteri bu sen onu pohpohladıkça gururu okşanıyor narsist bi şekilde. hemen bu tavrından vazgeç haddini bildir. ne o hatamı söyle düzelteyim felan . ıyy ne uyuz adamlar var yaa. Kadınlığını kullanıncada itiyormuş bide. beni seven başka bi adam bulayım demedin mi hiç.vallahi Allah sabır versin gıcık oldum şurdan beri

yalnız ikidir dikkatimi çekiyor......yutarım ben o emiri.maşaallah nazar değmesin.Allah bağışlasın

Bu konudan bende bir zamanlar baya muzdarip oldugum icin yorum yapmak istedim. Evliligimizin başında birkac defa şiddetli kavgalarimiz oldu esimle. O da küser, yatağını ayirir hatta cok kizdiginda bir süre yüzüme bile bakmazdi. Sonra oturdum düşündüm. Niye böyle oluyor. Farkettim ki kizdigimda esimin üstüne cok gidiyordum ve tepkilerim fazla oluyordu. Ağır konuşuyordum öfkemi kontrol edemedigim icin ve esimde beni kendince boyle uzak durarak susarak cezalandiriyordu.

BIr ilişkide karşı tarafi degil kendimizi degistirmenin kesin çözüm oldugunu bildigimden bu durumlara yol acan tepkilerimi değiştirmeye çalıştım. Eşimin kesin hatali olan konularinda bile susmaya çalıştim ve tepkimi dolaysiz onu incitmeyecek şekilde ifade etmeye calistim. Her zaman yapamasam da yaptigimda cok farkli sonuç aldigimi gördüm. Eşim hatasini fark ediyor bu şekilde ve susarak yada benzer şekilde uzaklasmiyor.

Velhasıl soylemeye çalıştığım esinize kizmak yerine kendi yaptiklarina bakmanin en etkili çözüm olduğu.. yaptıklarımiz degisince alacagimiz etkilerde değişir

Bence hiç küs kalamıyorum çok üzülüyorum bu hafta saçma bir nedenden dolayı biraz gerginlik oldu, ben de onunla ilgili kuzenime atacağım msjı git sevgilime at yanlışlıkla aslında kötü bir şey de yazmıyordu ama alınıyor. tam düzelmişken yine gerildik üzülüyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…