arkadaşlar ben evli değilim ama sevgilim öncelerde çok küserdi. bence bu durum ne kadar yüz verirsen o kadar astarını isteme durumu. yani alışmış artık her küstüğünde önünde arkasında dolanıp barışmak isteyen birine, özür dileyip sarılan birine o yüzden küsüyor. ben ilk başlarda yaa naptım ben diyordum.. kendi kendine olayı kuruyor sonuca varıyor benim haberim yok daha olaydan bir bakıyorum küsmüş. en erken açıklamayı da 5 gün sonra yapardı sen bana bunu yaptın ben o yüzden kırıldım diyerek.
şimdi napıyorum küsmüş mü kırılmış mı noldu diye soruyorum bir kaç sefer yok birşey ne olabilir ki diye cevap geliyor
sonrası hiiç takmıyorum. ölüyorum dese oralı değilim yani.. kafama göre gidiyorum bir yerlere arayınca sen ne zmn gittin oraya diyo diyorum konuşmadığın zamanlarda baktı olmuyor böyle haber vermeden takılıyorum kafama göre artık öyle küsmüyor.
tabi huyu değişti mi hayır küsen bir insan ben artık hiç küsmeyeyim demez huy yani bu. artık daha dikkatli, uzatmıyor yada hiç aramamazlık yapmıyor, küsmüyoruz artık trip atıyoruz diyeyim size. onları da halledersem yazarım size yine.. en azından bir derece düşürdüm olayı