eşimin küsme huyu

arkadaşlar benim problemimde şu: eşimle çok sık tartışıyoruz sonra küsüyoruz ve günlerce haftalarca küs kalıyoruz her defasında ben konuşmadıkça o konuşmuyor şu aralar ayrı yatıyoruz hiç konuşmuyoruz 10 gündür böyleyiz ve 5 buçuk yıllık evliliğimiz boyunca hep böyle oldu :(

yapmayın arkadaşım böyle hayt mı geçer.
madem on gün 1 ay neyse sonra barışacaksınız hiç uzatmayın skinleşir sakinleşmez siz gidin konuşun eşinizle.
zamanla zamanla oda böyle olması gerektiğine alışacak ve bir bakmışsınız oda artık küs kalamıyor...
yapmayın bir ömrü böyle heba etmeyin....

çocuk gibi o ne yaa ben de benimkinden şikayetçiyim demediğim kalmıyo adama hiç kırılmıyo yaa sanırım beni takmıyo:1:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben evli değilim ama sevgilim öncelerde çok küserdi. bence bu durum ne kadar yüz verirsen o kadar astarını isteme durumu. yani alışmış artık her küstüğünde önünde arkasında dolanıp barışmak isteyen birine, özür dileyip sarılan birine o yüzden küsüyor. ben ilk başlarda yaa naptım ben diyordum.. kendi kendine olayı kuruyor sonuca varıyor benim haberim yok daha olaydan bir bakıyorum küsmüş. en erken açıklamayı da 5 gün sonra yapardı sen bana bunu yaptın ben o yüzden kırıldım diyerek.
şimdi napıyorum küsmüş mü kırılmış mı noldu diye soruyorum bir kaç sefer yok birşey ne olabilir ki diye cevap geliyor :27: sonrası hiiç takmıyorum. ölüyorum dese oralı değilim yani.. kafama göre gidiyorum bir yerlere arayınca sen ne zmn gittin oraya diyo diyorum konuşmadığın zamanlarda baktı olmuyor böyle haber vermeden takılıyorum kafama göre artık öyle küsmüyor.
tabi huyu değişti mi hayır küsen bir insan ben artık hiç küsmeyeyim demez huy yani bu. artık daha dikkatli, uzatmıyor yada hiç aramamazlık yapmıyor, küsmüyoruz artık trip atıyoruz diyeyim size. onları da halledersem yazarım size yine.. en azından bir derece düşürdüm olayı :34:

İş burada bitiyor, sallamamak, en güzelini yapıyorsunuz çoğu kadın bu yolda ilerlese daha huzurlu olur valla..
Bir arkadaş evlilikte farklı oluyor demiş ama evlilikte de aynı oluyor emin olun.. Örnek ben :27:
Bekarken nasılsam yada o nasılsa hala öyle, sizde bu yolda devaaam :27:

benim eşimde küser zaman zaman ama asla yatak ayırma olmaz.ben bazen yatağı ayırmaya kalksam bile birşekilde engel olur.yatak ayırma olayına bence son verin

Başlığı okudum heh dedim benim modelden:ssz:
Ama benim ki yatak ayırma olayına girmedi daha hiç
gerçi bizim daha bir yatağımız bile yok:9:
Allah'ım ya gülerim ağlanacak halime..
:31:
Allah sabır versin sinir bozucu.
Ben de çözüm bulamadım. Neyseki bir süredir küsmüyoruz
:26:
Ben de nefret ediyorum uzayan küslüklerden..
Kavgayı tercih ederim sessizliğe o kadar!

benimkide küser hiç sebeb yokken.tabi benim tarafımdan bir sebeb yokken.kendince var hep bir sebepleri ama benimle paylaşmaz.kafasında bir olaya bir yorum yapar mahkemesini yapar ve yargılar benim haberim yok ne olaydan ne infazdan.2 senelik evliyim ilk aylardan itibaren başladı bu ilk başlarda çok kafama takıyordum dünyalar başıma yıkılıyordu suratım beş karış geziyordum.acaba pişmanmı oldu evlendiğine acaba istemiyormu beni git diyecekmi bana diye.hep üstüne gidiyordum ne oldu ne hata yaptım bana hatalarımı söyle ki ben tekrarlamıyayım.bilmediğim şeyleri tekrar yaparım sen söylemessen bilmeden der üstüne giderdim.tek kelime laf etmezdi.kadınlığımı kullanayım cilve yapayım sırnaşayım derdim iteklerdi beni.şimdi 2 sene geçti aradan galiba ben yoruldum artık.hiç neyin var diye sorasım bile gelmiyor.hatta bir konu açtım pazar günü bir olay yaşadık ondan dolayı konuşmuyoruz küsüs hala.ben gene özür diledim ama gene kabul etmedi.ne hali varsa görsün artık ben konuşmayacam.yetti artık çocuk gibi her şeye bozulmalar karı gibi küsmeler.ben kadınken bir kere kapris yapmamışımdır ona,ama onun kaprisleri yetti artık canıma.
aynen senin gibi bir patlayacam tam patlayacam.şu anda dolma aşamasındayım.benimde pis bir huyum var sabrederim sabrederim bir patlarım o zamanda bütün bağları kopartırım kim olursa olsun.ama bu durumlara kendisi taşıdı,senin yaptığının aynısını bekliyorum bende arkadaşım bana tek kelime etsin o zaman görcek benim ters yanımı,,,,

canım daha 2 senelik evlisin. bence seninki değişir. aynen bir kadın gibi davrandığını eşlinin yüzünee pat pat söyle. Hiç vakit kaybetme. çok komik göründüğünü eline ne geçtiğini söyle. adamın karakteri bu sen onu pohpohladıkça gururu okşanıyor narsist bi şekilde. hemen bu tavrından vazgeç haddini bildir. ne o hatamı söyle düzelteyim felan . ıyy ne uyuz adamlar var yaa. Kadınlığını kullanıncada itiyormuş bide. beni seven başka bi adam bulayım demedin mi hiç.vallahi Allah sabır versin gıcık oldum şurdan beri

anlatılanların çoğu benimkinde de mevcut 4 yıldır artık küsmelerinden bıktım doğumdan sonra dedim ki ne üzüyorsun kendini değermi bebeğim var zaten bunalımdayım...aşkım canım sen bitanesin ler...bebeğimden çok onu pış pışlar oldum...diş gösteremiyorum annemler le yakınız küsünce günler sürer ve annemlerde anlar benim başımın etini yerler...salla gitsin diyorum o beni değil ben onu aptal yerine koyuyorum valla gülüyorum yüzüne her istediğimi yaptırıyorum napıyım...

yalnız ikidir dikkatimi çekiyor......yutarım ben o emiri.maşaallah nazar değmesin.Allah bağışlasın

Bu konudan bende bir zamanlar baya muzdarip oldugum icin yorum yapmak istedim. Evliligimizin başında birkac defa şiddetli kavgalarimiz oldu esimle. O da küser, yatağını ayirir hatta cok kizdiginda bir süre yüzüme bile bakmazdi. Sonra oturdum düşündüm. Niye böyle oluyor. Farkettim ki kizdigimda esimin üstüne cok gidiyordum ve tepkilerim fazla oluyordu. Ağır konuşuyordum öfkemi kontrol edemedigim icin ve esimde beni kendince boyle uzak durarak susarak cezalandiriyordu.

BIr ilişkide karşı tarafi degil kendimizi degistirmenin kesin çözüm oldugunu bildigimden bu durumlara yol acan tepkilerimi değiştirmeye çalıştım. Eşimin kesin hatali olan konularinda bile susmaya çalıştim ve tepkimi dolaysiz onu incitmeyecek şekilde ifade etmeye calistim. Her zaman yapamasam da yaptigimda cok farkli sonuç aldigimi gördüm. Eşim hatasini fark ediyor bu şekilde ve susarak yada benzer şekilde uzaklasmiyor.

Velhasıl soylemeye çalıştığım esinize kizmak yerine kendi yaptiklarina bakmanin en etkili çözüm olduğu.. yaptıklarımiz degisince alacagimiz etkilerde değişir

Bence hiç küs kalamıyorum çok üzülüyorum bu hafta saçma bir nedenden dolayı biraz gerginlik oldu, ben de onunla ilgili kuzenime atacağım msjı git sevgilime at yanlışlıkla aslında kötü bir şey de yazmıyordu ama alınıyor. tam düzelmişken yine gerildik üzülüyorum valla

Back
X