Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benim problemimde şu: eşimle çok sık tartışıyoruz sonra küsüyoruz ve günlerce haftalarca küs kalıyoruz her defasında ben konuşmadıkça o konuşmuyor şu aralar ayrı yatıyoruz hiç konuşmuyoruz 10 gündür böyleyiz ve 5 buçuk yıllık evliliğimiz boyunca hep böyle oldu![]()
sinir oluyorum küsen erkeğe.. ne o öyle karı gibi.. k.bakma da arkadaşım
benimki de küser maalesef ama en fazla 2 gün falan yani soğuk konuşur.. yatak ayırma olayına çok karşıyım sakın ayırmayın ne o öyle
sen asla kalkma yatağından.. oda zamanla kalkmayacaktır..
sende benim gibi küslüğe dayanamıyosan ondan nazlanıyodur.. inadına çok neşeli ol.. onu yok say evde resmen.. şimdilik aklıma bunlar geldi..
5.5 yıldır böyleyse artık değişeceğini zannetmiyorum canım. Benim eşimde ilk aylarda öyleydi. Hatta hastalanıp yemek yapamadığım zamanlar bile küserdi bana. Migrenim tuttuğunda küserdi... heleki hamileliğimin ilk 3 ayını korkunç bulantılarla geçirdim. O sıralar yemek yapamıyorum diye bana çok küsüyordu. Normalde sakinim hiç sesimi yükseltmem kavga etmem. Bigün ''yetersizsin'' dedi ve artık canıma tak etti. Ne vicdansızlığını bıraktım ne anlayışsızlığını bağırdım çağırdım o da sustu kaldı. Hiç geri adım atmayan adam gece geldi özür diledi. Artık hasta olsam gidip kendisi hazırlıyor, migrenim tutsa masaj falan yapıyor çok şükür:) Sende kurtlarını döksen bi faydası olur mu bilmiyorum gerçi onca sene denemediğin yöntem kalmamıştır ama...
arkadaşlar ben evli değilim ama sevgilim öncelerde çok küserdi. bence bu durum ne kadar yüz verirsen o kadar astarını isteme durumu. yani alışmış artık her küstüğünde önünde arkasında dolanıp barışmak isteyen birine, özür dileyip sarılan birine o yüzden küsüyor. ben ilk başlarda yaa naptım ben diyordum.. kendi kendine olayı kuruyor sonuca varıyor benim haberim yok daha olaydan bir bakıyorum küsmüş. en erken açıklamayı da 5 gün sonra yapardı sen bana bunu yaptın ben o yüzden kırıldım diyerek.
şimdi napıyorum küsmüş mü kırılmış mı noldu diye soruyorum bir kaç sefer yok birşey ne olabilir ki diye cevap geliyorsonrası hiiç takmıyorum. ölüyorum dese oralı değilim yani.. kafama göre gidiyorum bir yerlere arayınca sen ne zmn gittin oraya diyo diyorum konuşmadığın zamanlarda baktı olmuyor böyle haber vermeden takılıyorum kafama göre artık öyle küsmüyor.
tabi huyu değişti mi hayır küsen bir insan ben artık hiç küsmeyeyim demez huy yani bu. artık daha dikkatli, uzatmıyor yada hiç aramamazlık yapmıyor, küsmüyoruz artık trip atıyoruz diyeyim size. onları da halledersem yazarım size yine.. en azından bir derece düşürdüm olayı![]()
farklı olabilir bilemiyorum evlilik hayatını belki kafanıza göre bir şeyler yapmanız zor oluyordur. ama erkekler elinin altında gördüğünde değişmiyor mu zaten. biraz sadistlik gibi oluyor bazı konularda benden çekinsin istiyorum. sen küsersen bende bunu yaparım sonrasını sen düşün demek saçma gelmiyor o yüzden bana.valla bu ıs evlılıkte bıraz degısıyor ama
benoldum olası tripli bı kadınolmadım küsen bir erkekle evli olmak gercekten yorucu
hanı onda begenmedıgım tek sey bu dıyebılırım
bende onu oanda öldürecek sinire bürünüyorum hani bog at pişman olmazsın :)
bugünde küstümü naptı anlamadım bişey oldu ama :)
farklı olabilir bilemiyorum evlilik hayatını belki kafanıza göre bir şeyler yapmanız zor oluyordur. ama erkekler elinin altında gördüğünde değişmiyor mu zaten. biraz sadistlik gibi oluyor bazı konularda benden çekinsin istiyorum. sen küsersen bende bunu yaparım sonrasını sen düşün demek saçma gelmiyor o yüzden bana.
şu sinirlenme konusu aynıymış ama, ben de nasıl deliriyodumsonra baktım bana zarar koy g*tüne rahvan gitsin diyorum oohh kafam rahat
![]()
yok mısafırlerın yanında sallandırmaz mutfakta korıdorda tuvalete gırıp cıkarken sallandırır benı gereray çok tatlı ya.. artık küsmelerinden geçtim misafirin yanında surat asmasın mı diyosun
her erkek farklı doğru diyosun benimki çemkirmekten anlıyo eğer güzel güzel konuşursam 2 gün küsmek yerine 10 gün küser öyle bişey. o yüzden ben dişimi gösterince bitiyo olay
ama belki şöyle etkili oluyodur normalinde sabır taşıyım ben hep bi şen şakrak takılırım rahat bir insanım. arada delirince korkuyodur belki benden, öldürür bu kadın beni diye
![]()
yok mısafırlerın yanında sallandırmaz mutfakta korıdorda tuvalete gırıp cıkarken sallandırır benı gerer
valal o erkekken ben o , oda ben olasydı benı doverdı herhalde bu kadar ılgınc kusme huylarına sahıp oldugu ıcın canım buarada bende cok sen sakrak takılırım
ama pek dellenmem
arada dellenmem gerekıyor galıba ama ıste
ıs dahada buyurmu
arkadaşlar benim problemimde şu: eşimle çok sık tartışıyoruz sonra küsüyoruz ve günlerce haftalarca küs kalıyoruz her defasında ben konuşmadıkça o konuşmuyor şu aralar ayrı yatıyoruz hiç konuşmuyoruz 10 gündür böyleyiz ve 5 buçuk yıllık evliliğimiz boyunca hep böyle oldu![]()
benimkide küser hiç sebeb yokken.tabi benim tarafımdan bir sebeb yokken.kendince var hep bir sebepleri ama benimle paylaşmaz.kafasında bir olaya bir yorum yapar mahkemesini yapar ve yargılar benim haberim yok ne olaydan ne infazdan.2 senelik evliyim ilk aylardan itibaren başladı bu ilk başlarda çok kafama takıyordum dünyalar başıma yıkılıyordu suratım beş karış geziyordum.acaba pişmanmı oldu evlendiğine acaba istemiyormu beni git diyecekmi bana diye.hep üstüne gidiyordum ne oldu ne hata yaptım bana hatalarımı söyle ki ben tekrarlamıyayım.bilmediğim şeyleri tekrar yaparım sen söylemessen bilmeden der üstüne giderdim.tek kelime laf etmezdi.kadınlığımı kullanayım cilve yapayım sırnaşayım derdim iteklerdi beni.şimdi 2 sene geçti aradan galiba ben yoruldum artık.hiç neyin var diye sorasım bile gelmiyor.hatta bir konu açtım pazar günü bir olay yaşadık ondan dolayı konuşmuyoruz küsüs hala.ben gene özür diledim ama gene kabul etmedi.ne hali varsa görsün artık ben konuşmayacam.yetti artık çocuk gibi her şeye bozulmalar karı gibi küsmeler.ben kadınken bir kere kapris yapmamışımdır ona,ama onun kaprisleri yetti artık canıma.
aynen senin gibi bir patlayacam tam patlayacam.şu anda dolma aşamasındayım.benimde pis bir huyum var sabrederim sabrederim bir patlarım o zamanda bütün bağları kopartırım kim olursa olsun.ama bu durumlara kendisi taşıdı,senin yaptığının aynısını bekliyorum bende arkadaşım bana tek kelime etsin o zaman görcek benim ters yanımı,,,,