- Konu Sahibi Anonimm1907
Konu biraz açıklığa kavuştu , yani sizinle hiç cinsel birleşme yaşamadı , evlenmeden önceki libidosu hakkında bir bilginiz yok. Adamın sadece sertleşmesi yeterli değil, o sertliği bilirli bir süre koruması lazım. Eşinizin evlenmeden önce de çok ciddi cinsel sorunları varmış demek ki. Siziden saklamış, size yalan söylemiş, biliyordu cinsel sorunlarının olduğunu ama gene de size söylememiş ve şimdi de yalan söylemeye devam ediyor.Ben daha sonra başka bir doktorla görüşüp bu durumu anlattım ve o doktor bana bazı psikiyatristlerin gerçekten bu işi para için yaptığını ve böyle danışanların kendilerine çok geldiğini söyledi. O doktor eşimle de görüştü ve bana daha sonra eşimin çok iyi olduğunu ve asla bu ilaçlara gerek olmadığını söyledi. O doktorun gözetiminde de çok şükür ilaçları bıraktı ve şu an aramız çok iyi. Evlenmeden önce cinsel birleşme hiç yaşamadık ben istemedim. Sadece belli bir noktaya kadar ilerliyorduk ve ereksiyon da yaşıyordu boşalıyordu da. İnanılmaz yükselirdi çok istekliydi. Sonra ilaçlara başladı ve biz nişanlıyken de artık isteksizleşmeye başladı. Ama ben hep düzelir gözüyle baktım o ilaçlara devam etti ve daha kötü oldu. Umarım anlatabilmişimdir.
Şöyle düşünün , eşiniz gerçekten cinsellik konusunda başarılı olsa idi , imza ile biter miydi, cinsel isteği ? Tipik cinsel sorunlu erkek, cinsellik hakkında deneyimi olmayan kadınla evlenip , kadının hayatını mahvetme seneryosu. Burada ki konuları okuyun , düzelmesini beklemeyin, cinsellik olmadan evlilik sürdürebilecekseniz evliliğe devam edin