- Konu Sahibi Nanelilimon11
Ben boşanıcaktım psikolog durdurdu beni ailem durdu yoksa ben bitiriyorum. Ben kimseyi çeken biri değilim normalde.Evet benzer aile,benim eşimin aileside. İlaç kullanıyor musunuz peki psikiyatriden?Valla ben artik kullanmayı düşünüyorum. Hiç gitmedim ben psikolog ve türevlerine ama diyorum ki bi ilaç desteği alsak rahatlarız en azından. Esiniz peki sizi hiç savunmadi mi?Yada gitmeyelim aileme bende gitmem demedi mi hiç?Evet en büyük yapılan hata eşle ailesi yüzünden tartışmak bizde aynı durumlara hep düştük eşimle. Sizin esinizde kurban çocuk mu. Benim eşim ailenin kurban çocuğu. Annesi babası var ama mesela annesi der ki eşim için "hep kardeşine bakacak eksiklerini alacak" tarzında konuşur. Hiç daha bizim evliligimizle benimle ilgili yorumu olmadı. Görümce desen benim tam bir şeytan yapmadığı kalmadı. Annesini aileyi de hep o gaza getirdi. Yatistiracagi yerde. Valla eside çok takmamak lazım. Zaten evlilikte ayri sorunlar da oluyor birde ailesi yüzünden kendimi üzemem. Ben eşime de dedim "sen beni savun savunma ben onda da değilim ben kendimi savunurum"dedim. Hatta yeri geldi eşimi de ben savundum ailesine karşı. Düşünün öyle bir aile. Asla oğullarına sevgileri yok aslında. Hep yararlanma peşindeler
Eşim iyi biri bile olsa resti çektim. Ben bir lafa işi bırakmış...
Bir soruna yurdu terk etmiş...
Bir soruna dünyaları yakan biriyim ben çok keskin ve netim dir. Eşime sorun çıkmayacak dedim çıkarsa daha büyük sorun çıkartırım dedim.... Dediğimi de yaptım ben keskin kuralları olan biriyim merhametim yoktur... Siler atarım hayatımdan ve hiç de pişman olmam normalde....