merhaba arkadaşlar. kaç gündür kafamda dönen bi bilmece var. yaklaşık 1.5 yıllık güzel giden bi evliliğimiz var çok şükür.. eşimin önceki evliliğinden 11 yaşında bi kızı var. bizim şuan oturduğumuz yere 1300 km uzaktalar. aynı zamanda benim ailem ile eşimin kızı aynı ilde oturuyor. biz de bu ay sonuna uçak bileti aldık, eşim hem kızını görecek, hem de bizimkilerde 2 gün geçiririz diye.. cuma akşam orada olabilicez . cumartesi pazar , 2 günümüz var. pazartesi öğlen tekrar yola çıkıcaz. her neyse, başta eşimle bunu planlarken şöyle demiştik. zaten 2 günümüz var kurban bayramında tekrar gidicez, cumartesi kızımla zaman geçiririm, pazar da sizinkilerle zaman geçirirz dedi , kabul ettim. eşim aynı zamanda açıktan bi bölüm okuyor, referandum münasebetiyle sınavları tam bizim gideceğimiz haftasonu olacak, aksilik ya, iki sabah da sınava gitmesi gerekiyor. sınav yerini değiştirdi. şimdi başladı işte pazar günü de sınava gidicem , kızımı gene alayım hatta sen de gel , öğleden sonra 3 gibi geliriz sizinkilerle bişey yapalım diyor. ben de bi yandan kızdım hani pazar günü tüm gün burda kalacaktık dedim. o da işte kızımı zaten ayda yılda bir görebiliyorum , öğlen gibi geliriz dedi. neyse ben çok sesimi çıkarmadım, haklı sonuçta.. bu arada atlamadan söyleyeym eşimin eski eşi çok sorunlu bi bayan. yani sürekli kızını doldurup bize yönlendiriyor. öyle ki eşim daha biz tanışmadan önce kızını görmeye okula gitmiş. okulun güvenliği de kızın annesini aramış babası geldi diye. vermeyin alın demiş, eşimi uzaklaştırmışlar hemen.. bu yüzden ben biraz çekiniyorum,, amaann bana ne gitsin görsün kızını hiç bulaşma diyorum. ama bi yandan da o çocuk da beni tanıması lazım sonuçta olmayan şeyler söyleniyor o çocuğun aklını bulandırıyor o kadın diyorum.. annesinin söylediklerinin doğru olmadığını göstermek istiyorum. sizce ne yapayım gitmeli miyim ?
not: eşimin kızıyla geçen yıl tanışıp bi gün vakit geçirmiştik.