• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin, kızını ziyaretine ben de gitmeli miyim ?

pamukkksekerrr

Çilemse çekerim, kaderimse gülerim
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
1.374
1.411
63
merhaba arkadaşlar. kaç gündür kafamda dönen bi bilmece var. yaklaşık 1.5 yıllık güzel giden bi evliliğimiz var çok şükür.. eşimin önceki evliliğinden 11 yaşında bi kızı var. bizim şuan oturduğumuz yere 1300 km uzaktalar. aynı zamanda benim ailem ile eşimin kızı aynı ilde oturuyor. biz de bu ay sonuna uçak bileti aldık, eşim hem kızını görecek, hem de bizimkilerde 2 gün geçiririz diye.. cuma akşam orada olabilicez . cumartesi pazar , 2 günümüz var. pazartesi öğlen tekrar yola çıkıcaz. her neyse, başta eşimle bunu planlarken şöyle demiştik. zaten 2 günümüz var kurban bayramında tekrar gidicez, cumartesi kızımla zaman geçiririm, pazar da sizinkilerle zaman geçirirz dedi , kabul ettim. eşim aynı zamanda açıktan bi bölüm okuyor, referandum münasebetiyle sınavları tam bizim gideceğimiz haftasonu olacak, aksilik ya, iki sabah da sınava gitmesi gerekiyor. sınav yerini değiştirdi. şimdi başladı işte pazar günü de sınava gidicem , kızımı gene alayım hatta sen de gel , öğleden sonra 3 gibi geliriz sizinkilerle bişey yapalım diyor. ben de bi yandan kızdım hani pazar günü tüm gün burda kalacaktık dedim. o da işte kızımı zaten ayda yılda bir görebiliyorum , öğlen gibi geliriz dedi. neyse ben çok sesimi çıkarmadım, haklı sonuçta.. bu arada atlamadan söyleyeym eşimin eski eşi çok sorunlu bi bayan. yani sürekli kızını doldurup bize yönlendiriyor. öyle ki eşim daha biz tanışmadan önce kızını görmeye okula gitmiş. okulun güvenliği de kızın annesini aramış babası geldi diye. vermeyin alın demiş, eşimi uzaklaştırmışlar hemen.. bu yüzden ben biraz çekiniyorum,, amaann bana ne gitsin görsün kızını hiç bulaşma diyorum. ama bi yandan da o çocuk da beni tanıması lazım sonuçta olmayan şeyler söyleniyor o çocuğun aklını bulandırıyor o kadın diyorum.. annesinin söylediklerinin doğru olmadığını göstermek istiyorum. sizce ne yapayım gitmeli miyim ?

not: eşimin kızıyla geçen yıl tanışıp bi gün vakit geçirmiştik.

Canım benim , senin ilk evliliğin sanırım . O bir çocuk ve gerçekten çok küçük . Sana karşı terbiyesizliği olmadığı sürece onunla görüşmekten çekinme . Belki o da seni tanımak istiyordur. Kız çocukları babalarına düşkündür. Bu yaşlarda babasının yeni eşi ile de iyi olmak ister . Hiç çekinme git ona iyilikle davran derim.

Canım benim , senin ilk evliliğin sanırım . O bir çocuk ve gerçekten çok küçük . Sana karşı terbiyesizliği olmadığı sürece onunla görüşmekten çekinme . Belki o da seni tanımak istiyordur. Kız çocukları babalarına düşkündür. Bu yaşlarda babasının yeni eşi ile de iyi olmak ister . Hiç çekinme git ona iyilikle davran derim.
Kızı çok tatlı bi kız , yani o gün çok eğlenmiştik beraber . Ama ara ara kurduğu cümlelere hayret ediyorum o yaşta bi çocuktan çıkmaz yani annesi söyletiyor belli . Ondan gitsem daha iyi olur gibi

merhaba arkadaşlar. kaç gündür kafamda dönen bi bilmece var. yaklaşık 1.5 yıllık güzel giden bi evliliğimiz var çok şükür.. eşimin önceki evliliğinden 11 yaşında bi kızı var. bizim şuan oturduğumuz yere 1300 km uzaktalar. aynı zamanda benim ailem ile eşimin kızı aynı ilde oturuyor. biz de bu ay sonuna uçak bileti aldık, eşim hem kızını görecek, hem de bizimkilerde 2 gün geçiririz diye.. cuma akşam orada olabilicez . cumartesi pazar , 2 günümüz var. pazartesi öğlen tekrar yola çıkıcaz. her neyse, başta eşimle bunu planlarken şöyle demiştik. zaten 2 günümüz var kurban bayramında tekrar gidicez, cumartesi kızımla zaman geçiririm, pazar da sizinkilerle zaman geçirirz dedi , kabul ettim. eşim aynı zamanda açıktan bi bölüm okuyor, referandum münasebetiyle sınavları tam bizim gideceğimiz haftasonu olacak, aksilik ya, iki sabah da sınava gitmesi gerekiyor. sınav yerini değiştirdi. şimdi başladı işte pazar günü de sınava gidicem , kızımı gene alayım hatta sen de gel , öğleden sonra 3 gibi geliriz sizinkilerle bişey yapalım diyor. ben de bi yandan kızdım hani pazar günü tüm gün burda kalacaktık dedim. o da işte kızımı zaten ayda yılda bir görebiliyorum , öğlen gibi geliriz dedi. neyse ben çok sesimi çıkarmadım, haklı sonuçta.. bu arada atlamadan söyleyeym eşimin eski eşi çok sorunlu bi bayan. yani sürekli kızını doldurup bize yönlendiriyor. öyle ki eşim daha biz tanışmadan önce kızını görmeye okula gitmiş. okulun güvenliği de kızın annesini aramış babası geldi diye. vermeyin alın demiş, eşimi uzaklaştırmışlar hemen.. bu yüzden ben biraz çekiniyorum,, amaann bana ne gitsin görsün kızını hiç bulaşma diyorum. ama bi yandan da o çocuk da beni tanıması lazım sonuçta olmayan şeyler söyleniyor o çocuğun aklını bulandırıyor o kadın diyorum.. annesinin söylediklerinin doğru olmadığını göstermek istiyorum. sizce ne yapayım gitmeli miyim ?

Ben olsam giderdim daha kucuk bir cocuk kendinizi tanitma sansiniz var
Sizi tanimazsa ileride babasini elinden aldiginizi dusurenerek size cephe alacak

Ben olsam nolurda olsun esimin cocugu der gorusurdum 15-16 yastan sonra beni istemiyorsa bende gorusmeyi keserdim

Kızı çok tatlı bi kız , yani o gün çok eğlenmiştik beraber . Ama ara ara kurduğu cümlelere hayret ediyorum o yaşta bi çocuktan çıkmaz yani annesi söyletiyor belli . Ondan gitsem daha iyi olur gibi

Muhtemelen dediğin gibidir. Sana karşı bir saygısızlık etmiyorsa ve sen gitmezsen istenmediğini hissedecektir. Ve kendi kızımdan biliyorum o yaşlarda bir çocuk için gerçekten istenmeme duygusu çok ağır.

bu konuyu okuyunca aklıma şu durum geldi, benim de bir ilişkim var ve erkek arkadaşım evlenmiş boşanmış ve 3 yaşında kızı var. İlişkinin başlarında bu durum beni geriyordu, aslında erkek arkadaşımdan gram gerilmiyorum da aile durumları anneme babama nası soylerim vs. vs... şunu merak ettim, bu süreçleri nasıl atlattınız? konuyu süistimal etmiş gibi oldum ama, yanlış anlaşılmasın. Bu arada onun eski eşi de baya sorunlu ama ben çocuğuyla tanıştım pazar günleri parka vs gidiyoruz, şimdiden alışsın, beni tanısın istiyorum.. Ama gelecekte sizin başınıza gelenden farklı bir durum olmayacak eminim..

eşiniz gelmenizi istiyorsa ve sizde gitmek istiyorsanız gidin
birisine kendinizi ispatlamak için değil ama
içinizden geldiği için

Sonucta o cocuk icin 'uvey anne'siniz. Belki sizi istemiyor babasiyla yalniz zaman gecirmek istiyo ne olursa olsun onun gozunden annesinin yerine gecen kadinsiniz. Babasiyla gecirecegi zaten kisitli zamana neden kendinizi dahil etmeye calisiyosunuz.

bence babasını özlemişken sen hiç aralarına katılma. baba kız eglensinler.
kocaa da böyle söyle. zaten problemli cocugunda aklı karışacak bence benim gelmeme gerek yok. daha bir yaşı başı otursun zaten seni ve beni anlayacaktır. cok akıllı bir kız o diyin. konuyu kapatın.

Çocuk sizinle birgün geçirse kafasındakiler değişmezki.
Annesi dolduruyosa hergün annesiyle yine doldurur.

Onların vaktinide çalmayın sizde ailenizden vakit çalmayın. Birlikte bişeyler için sonra siz ailenize gidin bukadarı yeterli

size karşı yakınlık duyması açısından iyi olabilir belki ancak babasının sizin yanınızdaki davranışlarını gözlemleyecektir.
ve eşinizin size karşı her davranış ve sözlerini kendiyle kiyaslayacaktir.
belki daha mutsuz hissetmesine neden olabilirsiniz.
bırakın baba kız vakit gecirsinler.babasının zamanını sadece ona ayırdığını hissetsin
daha önünüzde birlikte zaman geçireceğiniz günlerde olacaktır.
yaş ilerledikçe size karşı tutumu farklı olur zaten.merak etmeyin kim ne kadar doldursa doldursun belli bir zamandan sonra herkes neyin ne olduğunu kendi ayırt edebiliyor..

Back