- 2 Ocak 2017
- 756
- 1.318
- 113
- 47
Ya bu yorumu görmeden bende aynı şeyi yazdım cidden burda herkes kadını linçlerdi sen yeni eşini sevmiyorsun demek ki bu ona bir saygısızlık diye çünkü o "erkek" olurdu. Şimdi o çocukların annesi ölmüş vicdansız "kadın" oldu konu sahibi. Oysa ki kimse kocasının eski eşini öptüğü fotoğraflara bakmak zorunda değil. Ölmüş kadından ne istiyorsun diyen bile çıkmış çok tuhaf insanlar aynısını kendi yaşasa iddiaya girerim bu hanımın yaptığı onda bir hoşgörüye sahip olamazlar
zaten baştan aşağı suç eşte.
bir kadına annelik çok anaç bir yapısı yoksa hamileyken gelmeye başlar. kendisinin doğurmadığı çocuklara mükemmel annelik sanki apple storedan uygulamayla yükleniyormuş gibi davranmasını bekliyorlar. burdaki kadınlar da bazen cidden neye çamur atacaklarını şaşırıyorlar.
konu sahibinin tek hatası eşinin böyle biri olduğunu görmeyip baştan bu zor evliliğe girişmesi. adam kadının yükünü hafifleteceğine resmen işini zorlaştırmış. ya bu kadın benim çocuklarıma geldi hayatlarını toparlamak için uğraştı diye biraz olsun düşünmüyor demek ki rahatına gelmiş takılıyor. valla çekilmez böylesi.
Bu ne biçin üslup ya.Sana Allah gün yüzü göstermesin gerzek kadın annesi olmuş oldugu için eziyet etmesini mi soyluyorum bizimde annelerimiz bize ders vermek için zamanında aynılarını yaptı kadın zaten kendi çocuğu yerine koymuş onları 6 sene olmuş anneleri oleli şımarık bir çocuk hep öyle davransın dedimmi ne beyinsiz kadınsın ya allah seni tahrumar etsin inşallah
çocuklu iriyle evlenmeyi bende tercih etmezdim ama konu sahibi etmiş değil mi sorumluluğu da almaya çalışıyor bu çocuklarla aynı dili bile konuşmuyorlar başta aslında nasıl bir iletişim kurdular kim bilir? Tüm bunlarda asıl suç babanın bu çocuklar eve ayakkabıyla giriyor ve kadın başka kültürde yetiştiği için bunu istemiyor pilavı elle yiyor kadın karşı çıkıyor ama baba süs biberi olduğu için kadın çözümsüz kalıyor gideceğim artık Türkiye ye dediği için birileri vicdansız ilan etmiş ne yapacak bıktım demeye hakkı yok çocuklara birşey demeye hakkı yok resimi istemeye hakkı yok niye hakkı yok ? Bu küçücük çocukların ihtiyacı olduğu şey onlara eğitimi verecek düzgün bir babaya ihtiyaçları var yoksa bu kadın zamanla çıldıracak çıldırdığı için vicdansız biri diyeceğiz gene bence en doğru çözüm boşanmak çünkü kimse sevilmediği saygı duyulmadığı yerde hizmetçilik yaparak yaşamamalı. Çocuklu adamla yaşamayı tercih eden kadın çocukların günlük ihtiyaçlarını zaten karşılamış çocukların onu sevmemesi istememesi onun sorunu değil kimse bir başkasının çocuğuna devamlı müthiş bir sevgi ve şefkatle yaklaşamaz tüm şu yaşananlarda.Ben öyle bir fotograf görmek istemezdim ama cocuklu adamla da evlenmezdim. He cocuklu adamla evlendi diye zorunda mi zorunda bazi şeylere evet. Cocuklu adamla evleneyim cocugunu sevmeyeyim, sorumlulugunu almayayim oyle bir şey mi var? Cocuklar adamla yaşiyor evlenirken bunu biliyor. Adama en başta cocuklarin sorumlulugunu almam deseydi belki adam evlenmeyecekti bile zaten aşk evliligi değilmiş vakit gecirmeden uzaktan bir iki gorusup adamla evlenmiş gitmiş direkt yurtdisina.
Konu sahibi neyi düşünerek evlendi ben çözemedim. Avrupa için desem "ailemin durumu çok iyi bir elim yağda, bir elim balda" diyor. E sevdi desem hiç yüz yüze gelmeden birini nasıl sever insan?Konu sahşbesi baştan evlenmeyecekti. Daha önce de yazdım ben başkasının çocuğuna annelik edebilir miyim diye ölçüp tartmak gerekiyor, bu herkesin harcı değil. Ben yapamam mesela, o kadar anaç değilim. Mesele adamın da saçmalaması, konu sahibesinin de hiç düşünmeden hareket etmesi, hem ekndini hem çocukları acaip bir duruma sokması. Yetişkin bir insan düşünmeden hareket etmemeli, yaptıklarının sonuçlarını hesaplamalı.
Avukatıma gönderdim bile bu şahsıBu ne biçin üslup ya.
Konu sahibi neyi düşünerek evlendi ben çözemedim. Avrupa için desem "ailemin durumu çok iyi bir elim yağda, bir elim balda" diyor. E sevdi desem hiç yüz yüze gelmeden birini nasıl sever insan?
Biraz düşünseydi hatta çocuklarla evlenmeden önce vakit geçirseydi belki evlenmeyecekti bile
Kendisi de çocuk sevgisi olmayan biriymiş zaten. O yüzden o çocukları anlayacak son kişi kendisiAvukatıma gönderdim bile. Bir kere hakaret davası ödeyince bir daha herkesle böyle konuşmayacağını anlar :) hayır en açıdıgımda reelde özgüveni olmayan bu cümleleri kuramayacak tiplerin burada Aslan kesilmesi.
Birde ters psikoloji gibi bir akıl vermiş ki hayatında kaç tane psikoloji kitabı okudu merak ettim :)
Evet bir de bu insanlar anne oluyor Allah korusun yazık. Karşısında tramvatik hayatla nasıl mücadele edeceğini bilmeyen minicik çocuklar var. Verdikleri akıllar içler acısı. İnanılmaz bir sevgisizlikKendisi de çocuk sevgisi olmayan biriymiş zaten. O yüzden o çocukları anlayacak son kişi kendisi
Konu sahibesi baştan evlenmeyecekti. Daha önce de yazdım ben başkasının çocuğuna annelik edebilir miyim diye ölçüp tartmak gerekiyor, bu herkesin harcı değil. Ben yapamam mesela, o kadar anaç değilim. Mesele adamın da saçmalaması, konu sahibesinin de hiç düşünmeden hareket etmesi, hem kendini hem çocukları acaip bir duruma sokması. Yetişkin bir insan düşünmeden hareket etmemeli, yaptıklarının sonuçlarını hesaplamalı.
Yalnız gideceğim diye blöf yaptığı için bunu kullandığı için ‘vicdansız’ :) . Kadının resimle bir derdi yok defalarca sormuşlar resim seni rahatsız ediyor mu diye ‘hayır etmiyor’ demiş. Konusahibi değil başkaları rahatsız oldu resimden. Konusahibi ben anneleri ile olan resime bir şey demedim (başka bir konuda kız sormuş defalarca resimden rahatsız mısın diye yok demiş) bana saygı duymaları gerek çünkü resime izin verdim dediği , yaptığı kötü davranışlar için sizi terkedip giderim dedim ağladı krizlere girdi ama eşimle kavga ettim bu yüzden ‘terketmekle’ tehdit edemiyorum dediği , bütün bunlara rağmen çocuk yapmaya çalışıyorum dediği için linç edildi hanımefendi. Bütün bu sorunlara rağmen boşanmak istemiyor ki kadın çocuk yapmaya çalışıyor. Sorun onun için kız çocuğunun kurallara uymaması. Bunu da terketmeyi, sevmemeyi dile getirerek çözmeye çalışıyor. Boşanacağım dese bir Allah’ın kulu haksızsın demez ama bu şartlarda yaptıkları ve davranışları ile tependen tırnağa (eşi ile birlikte) haksız. Adam zaten çocuklarla biri ilgilensin, Türk kültürü öğrensinler vs vs zihniyetinde belli ki. Çocuklarına Türkçe dahi öğretmemiş, konu sahibinden beklemiş anladığım kadarıyla. Ks de çocuk yapma derdinde. Allah akıl fikir versin.çocuklu iriyle evlenmeyi bende tercih etmezdim ama konu sahibi etmiş değil mi sorumluluğu da almaya çalışıyor bu çocuklarla aynı dili bile konuşmuyorlar başta aslında nasıl bir iletişim kurdular kim bilir? Tüm bunlarda asıl suç babanın bu çocuklar eve ayakkabıyla giriyor ve kadın başka kültürde yetiştiği için bunu istemiyor pilavı elle yiyor kadın karşı çıkıyor ama baba süs biberi olduğu için kadın çözümsüz kalıyor gideceğim artık Türkiye ye dediği için birileri vicdansız ilan etmiş ne yapacak bıktım demeye hakkı yok çocuklara birşey demeye hakkı yok resimi istemeye hakkı yok niye hakkı yok ? Bu küçücük çocukların ihtiyacı olduğu şey onlara eğitimi verecek düzgün bir babaya ihtiyaçları var yoksa bu kadın zamanla çıldıracak çıldırdığı için vicdansız biri diyeceğiz gene bence en doğru çözüm boşanmak çünkü kimse sevilmediği saygı duyulmadığı yerde hizmetçilik yaparak yaşamamalı. Çocuklu adamla yaşamayı tercih eden kadın çocukların günlük ihtiyaçlarını zaten karşılamış çocukların onu sevmemesi istememesi onun sorunu değil kimse bir başkasının çocuğuna devamlı müthiş bir sevgi ve şefkatle yaklaşamaz tüm şu yaşananlarda.
Bazı konularda insanlar toplanıp birini linçleyerek kendilerinin ne kadar melek olduğunu ispatlamaya çalıştıklarını düşünüyorum bu bana acınası geliyor açıkcası bu kadar mübarek varlıklar olsaydık uçardık herhalde. Malesef dünya böyle bir yer değil hepimizin kötü olduğu zamanlar olabiliyor
Herkesin aksine ben bu yontemin ise yarayacagini dusunuyorumTers piskoloji uygulayın bırakın dagitsjn asla toplamayin bırakın istediği gibi yemek yesin asla uyarmayin hatta yemek yerken yüzüne bile bakmayın sizinle konuşmaya çalıştığında onun size yaptığı gibi onu duymayın sadece kıyafetlerini yıkayın oda kirliye atarsa onun dışında bırakın 1 ay gitsin o ustle hiç ilgilenmeyin emin olun 1 hafta bile sürmez hemen tavrınizi anlar ona göre davranmaya başlar esinizede bu yaptıklarınızı hiç hissettirmeyin yemeğe çağırırken isimleriyle tek tek de çağırmayı erkek çocuğuna yemek hazır hadi gel diyip ona gene seslenmeyin bu ona güzel bir ders olur sizi hizmetçi gibi kullanıyor küçük hanım aklı başına gelsin
Bunları yapanlar 18 20li yaşlarında olsalardı çekmek zorunda değildi ama suan cok küçük oldukları icin ve konu sahibi bilerek evlendiği icin kabul etmek + extra hassas davranmak zorunda. Herkesin harcı değildir. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin derler insana. Çelik gibi bir sinir sistemi gerekir. Karşısında hayata dair hicbirsey bilmeden annesiz kalan Minicik çocuklar var. Çocuklar zaten tramva yaşıyor. Bir yandan böyle davranırken diğer yandan bizi bırakma diye ağlıyorlar. Bu çocuklara -bana göre- kötü davranmak, ters psikoloji yapmak ki pedagoji eğitimi olmadan büyük bir günahtır. Ergenliği geçene kadar pedagog yardımıyla büyümeleri ve hassas davranılmaları gerekir. Konu sahibi sıkıntılı bir yola girmiş maalesef.Herkesin aksine ben bu yontemin ise yarayacagini dusunuyorumsonucta ergen filan ama bazi seyler ona yapiliyosa kiymetini bilsin. Eger gercek annesi
Olsaydinda bu yontem kisa bi sure ise yarayabilir diye dusunurdum. Yani bizler cocuklarimiza hic mi etki
Etsin diye bazi yontemleri denemiyoruz? Bazen kendi hallerine birakmak ve bazi seylerden yoksun kalmasi birseylerin farkina varmasini saglayabilir, kiymetini anlar diye dusunuyorum. Yani bu kiza bu kadar merhamet edilmesi annesini kaybetti diye -ki
Hep derim Allah bir cocugu babasiz biraksin annesiz birakmasin.. hayatta yeri dolmayacak bir kayip ama bu kadin evlendi
Cocuklari kbul etti diye gozu kapali herseyi kabul etmek zorunda mi? Kendi cocugu olsada arada ders vermek gerekir cocuklara, bunda
Neden sakinca olsun? Kocasi
Denen sahis gerekeni yapmasi gerek en azindan yaninda olaylar olurken. Baba bisey demezse cici(!) anneye istedigi muameleyi yapar, aynen burda bazilarinin dedigi
Gibi.. kabul ettiysen cekeceksin
Modunda.
çocuklu iriyle evlenmeyi bende tercih etmezdim ama konu sahibi etmiş değil mi sorumluluğu da almaya çalışıyor bu çocuklarla aynı dili bile konuşmuyorlar başta aslında nasıl bir iletişim kurdular kim bilir? Tüm bunlarda asıl suç babanın bu çocuklar eve ayakkabıyla giriyor ve kadın başka kültürde yetiştiği için bunu istemiyor pilavı elle yiyor kadın karşı çıkıyor ama baba süs biberi olduğu için kadın çözümsüz kalıyor gideceğim artık Türkiye ye dediği için birileri vicdansız ilan etmiş ne yapacak bıktım demeye hakkı yok çocuklara birşey demeye hakkı yok resimi istemeye hakkı yok niye hakkı yok ? Bu küçücük çocukların ihtiyacı olduğu şey onlara eğitimi verecek düzgün bir babaya ihtiyaçları var yoksa bu kadın zamanla çıldıracak çıldırdığı için vicdansız biri diyeceğiz gene bence en doğru çözüm boşanmak çünkü kimse sevilmediği saygı duyulmadığı yerde hizmetçilik yaparak yaşamamalı. Çocuklu adamla yaşamayı tercih eden kadın çocukların günlük ihtiyaçlarını zaten karşılamış çocukların onu sevmemesi istememesi onun sorunu değil kimse bir başkasının çocuğuna devamlı müthiş bir sevgi ve şefkatle yaklaşamaz tüm şu yaşananlarda.
Bazı konularda insanlar toplanıp birini linçleyerek kendilerinin ne kadar melek olduğunu ispatlamaya çalıştıklarını düşünüyorum bu bana acınası geliyor açıkcası bu kadar mübarek varlıklar olsaydık uçardık herhalde. Malesef dünya böyle bir yer değil hepimizin kötü olduğu zamanlar olabiliyor
Çocuk yapma fikri ve o evde kalma konusunda kendisini oldukça haksız buluyorum. Bu böyle devam ederse gideceğim demeyi vicdansızlık olarak göremedim ben eşi ona da kızmış. Sesini yükseltmesin , gideceğim demesin ne yapsın ayağının altına yatsın o zmaan bu çocukların bunu insan sahip olduğu çocuğa yapmıyorsa kusura bakmayın bir yıldır birlikte yaşadığı çocuğa da yapmaz resimden rahatsız olduğunu elli kere baktığını hatta bazen o kadınla konuştuğunu anlattı gayet rahatsız resimden kimseye dile getirememiş burda bazı hanfendiler kendilerinde "had" bildirdiler. Nasıl bildirmekse bana komik geliyor bu tutum bu kadın kendine o kadar saygısızlık yaptırmış ki burdakiler de kadını ezme "haddini" kendilerinde bulmuş. Kadının en büyük hatası öz değerinin ve kendine saygısının olmaması kimse dünyaya başka biririnin çocuğuna hizmetçilik yapmak için gelmiyor o çocuk eğitilmediyse bu kadının sorumluluğu değil.Yalnız gideceğim diye blöf yaptığı için bunu kullandığı için ‘vicdansız’ :) . Kadının resimle bir derdi yok defalarca sormuşlar resim seni rahatsız ediyor mu diye ‘hayır etmiyor’ demiş. Konusahibi değil başkaları rahatsız oldu resimden. Konusahibi ben anneleri ile olan resime bir şey demedim (başka bir konuda kız sormuş defalarca resimden rahatsız mısın diye yok demiş) bana saygı duymaları gerek çünkü resime izin verdim dediği , yaptığı kötü davranışlar için sizi terkedip giderim dedim ağladı krizlere girdi ama eşimle kavga ettim bu yüzden ‘terketmekle’ tehdit edemiyorum dediği , bütün bunlara rağmen çocuk yapmaya çalışıyorum dediği için linç edildi hanımefendi. Bütün bu sorunlara rağmen boşanmak istemiyor ki kadın çocuk yapmaya çalışıyor. Sorun onun için kız çocuğunun kurallara uymaması. Bunu da terketmeyi, sevmemeyi dile getirerek çözmeye çalışıyor. Boşanacağım dese bir Allah’ın kulu haksızsın demez ama bu şartlarda yaptıkları ve davranışları ile tependen tırnağa (eşi ile birlikte) haksız. Adam zaten çocuklarla biri ilgilensin, Türk kültürü öğrensinler vs vs zihniyetinde belli ki. Çocuklarına Türkçe dahi öğretmemiş, konu sahibinden beklemiş anladığım kadarıyla. Ks de çocuk yapma derdinde. Allah akıl fikir versin.
Mevzu fotoğraf değil ama bir gösterge aslında adamın gözünde kadın yurt dışına gelmiş kültürü dili öğretecek ee bedava sex yapacağı bir varlık. Acilen boşanmalı adam parayla birini tutsunÇekmesin adami boşasin zaten. Adam dogru durust ilgilenmese de cocuklarina el alemin biri bagirinca zoruna gider, cocugum olmasa da bunu anlayabilirim. Cocuklara bakiyor bile olsa anne olamaz işte.
Ee cocuklarina kizilmasini hoş karsilamamasi tamam ama bunun yaninda kendisinin mudahale etmesi, ilgilenmesi gereken şeyler var ve bunu yapmiyor sorun da burada, yapacak şey de belli bu durumda cocugun odasindaki fotograf vs mevzu bile degil.
Sizi kıskanıyor bariz belli ama bu kıskançlığın altında babayı paylaşamamak var. Bide üstüne ergenlik dönemi başlangıcı Allah yardımcın olsun Destek alma imkanınız varsa bence ihmal etmeyinArkadaşlar merhaba
Ben yaklaşık 1 yıl önce evlendim, yurtdisindayim. Eşimin eski esinden 12 yaşında kızı ve 7 yaşında oğlu var. Anneleri vefat etmis, yaklaşık 6 yıl önce. Benim çocuğum yok. Evlenirken çocuklari hiç dert etmedim, çünkü genel itibariyle çocuklarla iletişimim çok iyidir ve yeğen vs.. çok ta çocuk baktım. Özümde herkeste iyi bir insan olduğumu söyler ama eşimin kızıyla yaşadığım sorunlar gerçekten beni illallah ettirdi. Çok guzel bir hayatim vardı, severek bilerek isteyerek evlendim. Bu kız hayati bana zindan ediyor. Bir gün iyi, iki gun kötü. Sadece bana degil, özünde çok kıskanç bir kız. Hiç arkadasi yok diyebilirim. Bütün gun evi dağıtır döker, afedersiniz donlarını yerlerden toplarım, temizlerim, yediririm içiririm, her gun baştan asagi kıyafetlerini değiştirip yıkayıp tertemiz okula yollarım. Severim, ilgilenirim. Ama ben kendime birsey aldığımda, babası bana bir hediye aldığında çok kıskanıyor ve benimle konuşmuyor, suratıma dusman gibi bakıyor. Daha anlatamadigim çok şey. Ben uyumadan odasına gitmez, benim lafımı hiç dinlemez. 1 senedir ayakkabıyla evde dolaşmamasi gerektiğini, elleriyle pilav yada yemek yememesi gerektiğini, yemekten sonra yağlı elleriyle saçlarına dokunmaması gerektiğini, ellerini yıkaması gerektiğini bir türlü öğrenemedim. Babasına her dediğimde “o çocuk”. O yüzden eşime artık cok bisey demiyorum. Onun yüzünden sürekli aramızda sorun olsun istemiyorum. Ama eşimde işine geldiğinde onlar senin çocukların der, ben en ufak sesimi yükseltip kızsam, bana tepki verir. Eee diyorum madem çocuğum neden kızıyorsun. İnsan çocuğuna kızamaz misesimi cok nadir yükseltilirim. Bütün gun ehli keyif, ellerini sıcak sudan soguk suya sokmam, artık başedemiyorum, 50 kere söylüyorum yapmiyor diye, içim rahat etmiyor diye birsey söylemiyorum. Kafam çok karışık. Bu hep böyle mi olacak. Psikolojim bozuldu valla. Birazcık saygı bekliyorum. Saygı sıfır. Ben hayatlarını bu kadar güzel yapmaya çalışırken, azıcık saygı beklemek çok mu? Çocuğu olanlarla evlenmek hep böyle sorun mu? Offff offf çok zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?