Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibinden bir pedagog gibi davranmasını beklemek haksızlık ama ya..Pedagog ile evlenseymis adam .Hem anne öleli 6 yıl olmuş,kendi babası çocuklarind pedagog yardımı alıp öyle evlenseymis madem.isiniz cok zor. fakat artik bu yola girmissiniz ve bu sorumlulugu almissiniz siz. kiz cok kucuk, ayni zamanda ergenlik caginda. sevgiye ve bir anneye ihtiyaci var. bir anne olarak sizin ona yol gosterici olmaniz, gerektiginde uyarmaniz en dogal hakkiniz.
o ne yaparsa yapsin, sizin ondan vazgecmeyeceginizi, onu hep seveceginizi bilmeli, ogrenmeli.
bu tipki yurtlardan evlat edinilmis cocuklarin, gittigi ailelerde takindigi tutuma benziyor. onlar da sabirlari sonuna kadar zorluyor. tecrubeyle sabit. fakat her ne olursa olsun vazgecilmeyeceklerini anladiklarinda tutumlari degisiyor, etraflarina ordukleri duvarlar kalkiyor.
neticede o bir cocuk. hem de yarali bir cocuk. annesi ne kadar elinde olmadan bu dunyadan gittiyse, o bunu bir “terkedilis” olarak goruyor olabilir. terkedilmenin verdigi acinin hirsini sizden cikariyor. bunun sebebini de size yukluyor.
siz bunun ustesinden gelemeyeceginizi dusundugunuz noktada da ya bu evliligi bitirmeniz gerekiyor -ki bu da ikinci bir terkedilis olarak onun icin- ya da o cocugu bir terapiste goturmeniz gerekiyor.
allah yardimciniz olsun.
evet haklisiniz ama kendisi bile isteye bu duruma girmis zaten. hani bu saatten sonra ya bitirecek ya terapiste goturecek. baska yol gozukmuyor gibi geldi bana.Konu sahibinden bir pedagog gibi davranmasını beklemek haksızlık ama ya..Pedagog ile evlenseymis adam .Hem anne öleli 6 yıl olmuş,kendi babası çocuklarind pedagog yardımı alıp öyle evlenseymis madem.
Fikret karakterinin zerresi olamamis bence. Temizlik duzen konusunda olmustur anca.Yaprak dökümü Fikret gibi olmuşsunuz resmen
Ya bu yorumu görmeden bende aynı şeyi yazdım cidden burda herkes kadını linçlerdi sen yeni eşini sevmiyorsun demek ki bu ona bir saygısızlık diye çünkü o "erkek" olurdu. Şimdi o çocukların annesi ölmüş vicdansız "kadın" oldu konu sahibi. Oysa ki kimse kocasının eski eşini öptüğü fotoğraflara bakmak zorunda değil. Ölmüş kadından ne istiyorsun diyen bile çıkmış çok tuhaf insanlar aynısını kendi yaşasa iddiaya girerim bu hanımın yaptığı onda bir hoşgörüye sahip olamazlar
Sana Allah gün yüzü göstermesin gerzek kadın annesi olmuş oldugu için eziyet etmesini mi soyluyorum bizimde annelerimiz bize ders vermek için zamanında aynılarını yaptı kadın zaten kendi çocuğu yerine koymuş onları 6 sene olmuş anneleri oleli şımarık bir çocuk hep öyle davransın dedimmi ne beyinsiz kadınsın ya allah seni tahrumar etsin inşallahAnnesi ölmüş tramvatik iki melek yaşta sayılacak çocuklara bu kadar vicdansız davranan kişiye allah gün yüzü göstermez. Bu ne canilik ya yazınızı okuyunca sizin insanlıgınızdan ben utandım rezillik su verdiğiniz sözde akıl! Midem bulandı![]()
Gerçekten konu sahibi dese ki o kadını görmeye tahammül edemiyorum bende büyük tepki verirdim kimsenin haddine değil annesinin anısını yaşatan bi çocuğa karışmak ama kadın o kadar bastırılmış ki eski eşiyle olan fotoğrafları evinde kendi dolabının arkasında bile varmış çok can sıkıcı insan o evi sahiplenemez ya bu sorumluluğu almayı seçmiş evet ama ona da saygı duyulmalıydı malesef eşi hiç saygı duymuyoraynen öyle. çocukların odasında annelerinin fotoğrafı istedikleri kadar olsun buna kim karışabilir. yanak yanağa yok öperken falan koyulması şart mı? koyalım bakalım biz eski eşimizin bizi fotoyu görülebilir bir yere. ama o erkek o paşa onun gururu çok önemlidir çok hassastır. kadın oluncaysa vicdansız üvey anne.
Gerçekten konu sahibi dese ki o kadını görmeye tahammül edemiyorum bende büyük tepki verirdim kimsenin haddine değil annesinin anısını yaşatan bi çocuğa karışmak ama kadın o kadar bastırılmış ki eski eşiyle olan fotoğrafları evinde kendi dolabının arkasında bile varmış çok can sıkıcı insan o evi sahiplenemez ya bu sorumluluğu almayı seçmiş evet ama ona da saygı duyulmalıydı malesef eşi hiç saygı duymuyor
Aynen öyle ya ben eski söylemlerinde de bir sıkıntı görmedim kendi yeğenim yanımda sabahtan akşama kadar peşimden ayrılmasa bende bunalırdım kendi canımdan bahsediyorumm biz insanız evleniyorsun birden iki çocuğun sorumluluğu ki yazık yavrularım anne sevgisinden ve özeninden mahrum büyümüş bu kadar ağır bir sorumluluğu bir yere kadar taşırsın destek almalıydı adam Türkiye den hizmetçi getirmiş gibi hissediyor bu kadının "kadın" gibi hissettiğine de inanmıyorum insanlar evde kendi çocuğuna hiç kızmıyor sanırım ya da bunalmıyor herkes mükemmel bu hanım vicdansızzaten baştan aşağı suç eşte.
bir kadına annelik çok anaç bir yapısı yoksa hamileyken gelmeye başlar. kendisinin doğurmadığı çocuklara mükemmel annelik sanki apple storedan uygulamayla yükleniyormuş gibi davranmasını bekliyorlar. burdaki kadınlar da bazen cidden neye çamur atacaklarını şaşırıyorlar.
konu sahibinin tek hatası eşinin böyle biri olduğunu görmeyip baştan bu zor evliliğe girişmesi. adam kadının yükünü hafifleteceğine resmen işini zorlaştırmış. ya bu kadın benim çocuklarıma geldi hayatlarını toparlamak için uğraştı diye biraz olsun düşünmüyor demek ki rahatına gelmiş takılıyor. valla çekilmez böylesi.
Konu sahibi olacaklardan habersiz olabilir,çocuğun öz babası olacakları tahmin ederek önce bir terapi aldırıp sonra evlrnecekti.Su saatten sonra baba aklını kullanıp durumu düzeltmeli,o da bir terapiden gecsinevet haklisiniz ama kendisi bile isteye bu duruma girmis zaten. hani bu saatten sonra ya bitirecek ya terapiste goturecek. baska yol gozukmuyor gibi geldi bana.
Ayy benim eski komşum geldi aklıma. Adamın 2 çocuğu vardı eşi vefat ettikten bir süre sonra evlendi. Evlendiği hanım 1er yıl arayla 2 çocuk yaptı. Evde 2 ergen 2 de küçük bebek. Kavga gürültü asla eksik olmuyordu. Kız çocuğuna çok üzülüyordum bir kere benim arkadaşlarımın gelmesine neden izin vermiyorsun diye hüngür hüngür ağlamıştı. Kadının da psikolojisi bozulmuştu muhtemelen 2 küçük çocuğu uyutmaya çalışıp neden uyumuyorsun kes sesini diye bağırırdı bebeklere. Adamın işi baya iyiydi maddi anlamda yetebilse de belli ki manevi olarak çocuklarına da eş olarak seçtiği insana da yetemiyordu. Gelen eş de bekar bir erkekle evlenmiş gibi farklı beklentilere girip evlendiği için hep bir curcuna vardıBir de bu acaip evliliklerde çocuk merakını asla anlayamıyorumşu acaip tabloda 3 mutsuz insan var, bir de üstüne 3.bir çocuk neden
İnsanlarımız da genel olarak bir üreme merakı var sanırım, evlilik berbat konu sahibesi dayak yiyor üstüne hamile, adam kumarı konu sahibesi hamile derken bu k.s. de ne zaman çocuk yapsam diye soruyor
Ablacım sence bu evlilik yürüyor mu ki üstüne çocuk yapacaksın, bu ne üreme aşkı böyle
![]()
zaten basima geleceklerden habersizmis. oyle yazmis bir mesajinda. ben bundan sonraki surec icin konusmustum.Konu sahibi olacaklardan habersiz olabilir,çocuğun öz babası olacakları tahmin ederek önce bir terapi aldırıp sonra evlrnecekti.Su saatten sonra baba aklını kullanıp durumu düzeltmeli,o da bir terapiden gecsin
Kusura bakma canim ama senin kocada is yokmus zaten. Ya boyle hizmetci filan dediginde uyarilmasi gerekirdi.. cocuk diye her istedigini soyleyemez yani.. cocuklar icin zor bir durum bu bosanmaZor bir durum.Ben boşanmış çocuklu biriyle evlendim.Oglu 9 yaşındaydı en son gördüğümde..Yolda babasıyla elimizi ayırır,gece yatmak bilmez babasını ağlaya bağıra odaya dalarak yanına çağırırdı,her geldiğinde gece 4-5 defa odaya dalardi nasıl sinirim bozuluyordu..Ben onun sevdiği yiyecekleri yapıp babasıyla onları yalnız bırakıp iş yapıyorum diye bana"Babsmin hizmetçisi var,o da sensin "demisti kahkaha atarak.Babasi da hiçbir şey söylememisti.Ne yapsanız yaranamiyorsunuz,sevdiği mutlu olacağı şeyleri de yapsanız,hediyeler de alsanız, sıkılıyor diye birlikte oyunlar da oynasaniz yok.Aklima gelmişken ona para vermiştim uzaktan kumandalı araba almıştı, soranlara benim gözümün içine baka baka "Babam aldı "demisti :)
Eve yeni eşyalar aldıkça suratı düşüyordu,niye aldınız şimdi bunu diye de soruyordu. Ay anlatsam sabahlarım :)
Sizdeki durum benden de zormuş,en azından egitilmeye müsaitti bizimki..
Allah kolaylık versin.
Konu sahibi eşini hiç görmemiş telefonda konuşmuş, kalkmış yurtdışında 2 çocuklu bir adamla evlenmeye gitmiş. Bireyler hayati kararlar alırken enine-boyuna düşünüp öyle almalı sonuçlarına kendisi katlanacak neticede. Hiç bilmediğiniz insanların yanına evlilik amacıyla gidiyorsanız her şeyle karşılaşmayı göze almışsınız demektir. İnternetten biriyle tanışıp kaçan genç kızların hevesi gibi bu benim gözümde bir farkı yok. Herkes sormuş işte siz olsaydınız eşinizin eski eşle olan fotosuna ne derdiniz vs. Yahu siz olsanız yüzyüze tanışmadığınız bir adamla evlenmeye başka bir ülkeye gider misiniz? Ya da çok empati sever insanlarız ya arkadaşlar 6 yasında anneniz öldü diyelim taaaa o zamandan beri odanızda asılı bir aile tablonuz var, babanız hiç tanımadığınız biriyle evlendi diye o tabloyu kaldırır mısınız? Ben olsam hiçbir şartta kendi özelime karıstırmam. Konu sahibi de görmekten rahatız oluyorsa o odaya girmesin o odanın sorumluluğunu çocuğa versin bu kadar basit. Yaşadığı bu problemlerin hepsi evlenmeden önce konuşulup, görüşülüp çözüme kavuşturulması gereken problemlerken hiçbiri yapılmamış. Biri de yazmış çocuğu olan erkeklerle evlenen kadınlar hizmetçi olarak mı evleniyor diye, tabi ki HAYIR ama buradaki eş kişisi belli ki o niyetle evlenmiş. Sırf evlenmek için biriyle evlenmiş adam. Beklentileri de eve baksın, çocukları idare etsin, Türkçe falan öğretsin, bedava sex yapayım. Öyle olamasaydı bu evliliğin akışı zaten böyle olamazdı. Çocuklarla da eşle de dengeyi eş kurardı. Evet problem eşte ve evet konu sahibi yaptığı yanlışlarla buna yol açmış ve evet psikolojisi yara almış genç bir kız çocuğu büyütecekler. Böyle bir ortamda da asla çocuk yapılmaz.zaten basima geleceklerden habersizmis. oyle yazmis bir mesajinda. ben bundan sonraki surec icin konusmustum.
ben o esini gormeden, telefonla gorusup evlenme detayini gormedim. eger oyle yaptiysa busbutun gozu kapali atese atlamak yaptigi sey.Konu sahibi eşini hiç görmemiş telefonda konuşmuş, kalkmış yurtdışında 2 çocuklu bir adamla evlenmeye gitmiş. Bireyler hayati kararlar alırken enine-boyuna düşünüp öyle almalı sonuçlarına kendisi katlanacak neticede. Hiç bilmediğiniz insanların yanına evlilik amacıyla gidiyorsanız her şeyle karşılaşmayı göze almışsınız demektir. İnternetten biriyle tanışıp kaçan genç kızların hevesi gibi bu benim gözümde bir farkı yok. Herkes sormuş işte siz olsaydınız eşinizin eski eşle olan fotosuna ne derdiniz vs. Yahu siz olsanız yüzyüze tanışmadığınız bir adamla evlenmeye başka bir ülkeye gider misiniz? Ya da çok empati sever insanlarız ya arkadaşlar 6 yasında anneniz öldü diyelim taaaa o zamandan beri odanızda asılı bir aile tablonuz var, babanız hiç tanımadığınız biriyle evlendi diye o tabloyu kaldırır mısınız? Ben olsam hiçbir şartta kendi özelime karıstırmam. Konu sahibi de görmekten rahatız oluyorsa o odaya girmesin o odanın sorumluluğunu çocuğa versin bu kadar basit. Yaşadığı bu problemlerin hepsi evlenmeden önce konuşulup, görüşülüp çözüme kavuşturulması gereken problemlerken hiçbiri yapılmamış. Biri de yazmış çocuğu olan erkeklerle evlenen kadınlar hizmetçi olarak mı evleniyor diye, tabi ki HAYIR ama buradaki eş kişisi belli ki o niyetle evlenmiş. Sırf evlenmek için biriyle evlenmiş adam. Beklentileri de eve baksın, çocukları idare etsin, Türkçe falan öğretsin, bedava sex yapayım. Öyle olamasaydı bu evliliğin akışı zaten böyle olamazdı. Çocuklarla da eşle de dengeyi eş kurardı. Evet problem eşte ve evet konu sahibi yaptığı yanlışlarla buna yol açmış ve evet psikolojisi yara almış genç bir kız çocuğu büyütecekler. Böyle bir ortamda da asla çocuk yapılmaz.
@breg ben de buradaki yorumlarda yazanı gördüm. Sonra konu sahibinin profiline girdim demin. Bir mesajında demiş ki Türkiye’de aile ile de kızla da çok vakit geçirdim, birinde demiş ki görüntülü konuştuk pandemiden dolayı vs. Ayrıca annem hasta babama bakıyor onlara maddi-manevi destek oluyordum demiş, ayrıca ailemin yanında 1 elim yağda 1 elim baldaydı demiş. Küçük bir kız çocuğuna (utanmadan) sizi terkederim diye blöf yaptığından kızın babasına söylediğinden bu yüzden kavga ettiklerinden bahsetmiş. Hiii bu arada insanların savunduğu bu resim mevzusunu kız sormuş rahatsız oluyor musun diye konu sahibi HAYIR demiş. Ne hikmetse şimdi lütuf gibi sunuyor. Bütün bunları yaşayan kadın şimdi de çocuk sahibi olmaya çalışıyor. Konu sahibinin de çocukların da eşin de psikolojik desteğe ihtiyacı var. Travması olan bir çocuğa seni terkederim diye blöf yapacak kadar kötü kalpli olduğunu düşünüyorum.ben
ben o esini gormeden, telefonla gorusup evlenme detayini gormedim. eger oyle yaptiysa busbutun gozu kapali atese atlamak yaptigi sey.
neresinden tutacagimi bilemedim. bildigin toxic. :/@breg ben de buradaki yorumlarda yazanı gördüm. Sonra konu sahibinin profiline girdim demin. Bir mesajında demiş ki Türkiye’de aile ile de kızla da çok vakit geçirdim, birinde demiş ki görüntülü konuştuk pandemiden dolayı vs. Ayrıca annem hasta babama bakıyor onlara maddi-manevi destek oluyordum demiş, ayrıca ailemin yanında 1 elim yağda 1 elim baldaydı demiş. Küçük bir kız çocuğuna (utanmadan) sizi terkederim diye blöf yaptığından kızın babasına söylediğinden bu yüzden kavga ettiklerinden bahsetmiş. Hiii bu arada insanların savunduğu bu resim mevzusunu kız sormuş rahatsız oluyor musun diye konu sahibi HAYIR demiş. Ne hikmetse şimdi lütuf gibi sunuyor. Bütün bunları yaşayan kadın şimdi de çocuk sahibi olmaya çalışıyor. Konu sahibinin de çocukların da eşin de psikolojik desteğe ihtiyacı var. Travması olan bir çocuğa seni terkederim diye blöf yapacak kadar kötü kalpli olduğunu düşünüyorum.
O resim mevzusunda cok kızdım zaten. Lütuf ediyor. dokunmaya hakkı yok. Bir de bu konunun aynısını hatırlıyorum başka nickle biri açmıştı çok benziyor. Belki de kendisi.@breg ben de buradaki yorumlarda yazanı gördüm. Sonra konu sahibinin profiline girdim demin. Bir mesajında demiş ki Türkiye’de aile ile de kızla da çok vakit geçirdim, birinde demiş ki görüntülü konuştuk pandemiden dolayı vs. Ayrıca annem hasta babama bakıyor onlara maddi-manevi destek oluyordum demiş, ayrıca ailemin yanında 1 elim yağda 1 elim baldaydı demiş. Küçük bir kız çocuğuna (utanmadan) sizi terkederim diye blöf yaptığından kızın babasına söylediğinden bu yüzden kavga ettiklerinden bahsetmiş. Hiii bu arada insanların savunduğu bu resim mevzusunu kız sormuş rahatsız oluyor musun diye konu sahibi HAYIR demiş. Ne hikmetse şimdi lütuf gibi sunuyor. Bütün bunları yaşayan kadın şimdi de çocuk sahibi olmaya çalışıyor. Konu sahibinin de çocukların da eşin de psikolojik desteğe ihtiyacı var. Travması olan bir çocuğa seni terkederim diye blöf yapacak kadar kötü kalpli olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2978260 Eki Görüntüle 2978257 Eki Görüntüle 2978258 Eki Görüntüle 2978259
Önce okuduğunu anla seviyesiz ben sana beddua mi ettim? geniş zamanla yazdım o “ allah gün yüzü göstermezi” ayrıca hayatında kaç tane psikolojik kitap okudun? Ters psikoloji aklı veriyorsun? Ne mezunusun? Eğitim durumun nedir? Senin annen sana aynısını yapmış ortaya çıkan insan modeli ve seviyesi karşımızda. Senim gibi mi olsunlar?Sana Allah gün yüzü göstermesin gerzek kadın annesi olmuş oldugu için eziyet etmesini mi soyluyorum bizimde annelerimiz bize ders vermek için zamanında aynılarını yaptı kadın zaten kendi çocuğu yerine koymuş onları 6 sene olmuş anneleri oleli şımarık bir çocuk hep öyle davransın dedimmi ne beyinsiz kadınsın ya allah seni tahrumar etsin inşallah