- 6 Nisan 2023
- 1.055
- 205
- 43
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Evet rahatım zaten boşanmak istiyorum, kocamdan da aldatmasını beklemesemde kanlı canlı, bu tarz veya sosyal medyadan kızlara yazdığını yakalamıştım. Şok olmuyorum yani.Ama sende bi rahatlık var hanı bir şey olurmu endişesi yada bi gerginlik ne yaparım nasıl olur endişesi yok gibi
Rahatsın sanki senin kocan yuvan yada sen değil misin gibi
Feyke değilse ikisini de rezil edip bıraksana kız saf mısın gözünü dikmiş işteDertlen hayatım vallahi billahi gerçek nasıl ispat edebilirim bilsem. Fake diyenler hayatın feleğinden geçmemiş olan insanlar benceprenses onlar anlayamıyorlar malesef. Keşke fake olsa
O gencecik kızdan daha küçüğüm ben yaşım daha genç. Bende bilmiyorum çok net bi şeyler yakalasam bosanacagım zatenBeyaz eşyacıda çalışan kız her gün tonla size bırakacak parayı nerden buluyormuş? Kız fena ama sizin koca da az değil, gencecik kız bana bakıyor diye g.tü tavana tavana vuruyor. Sizi bile sallamıyor o yüzden. O kız bi yolunu bulur sizin kocayı da bi güzel yer, tekmeyi basar.
Ne keşkesi ya? Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz, nasıl kafalar böyle. Eşinizden böyle bir şey isteyeceksiniz ve o sallamayacak. Adamın bi tarafından kan almanız lazım.Demiyor işte keşke dese
O zaman kızı suclamiyacaksin yılanın bası kocanEvet rahatım zaten boşanmak istiyorum, kocamdan da aldatmasını beklemesemde kanlı canlı, bu tarz veya sosyal medyadan kızlara yazdığını yakalamıştım. Şok olmuyorum yani.
Siz ev işidir, çoluk çocuktur, anası danasıdır uğraşırken o kızın başı rahat.O gencecik kızdan daha küçüğüm ben yaşım daha genç. Bende bilmiyorum çok net bi şeyler yakalasam bosanacagım zaten
Kocana aşko derken sen poğaça mı yiyordun ağzın mı doluydu anlamadım ki o kelime katil olmaya yeterMerhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
Ben şok oldum tabi ki, saçmalama o kadına ve çocuklara yazık değil mi dedim. Alaycı bi şekilde gülümsedi ve gitti.
Her sabah kahvaltıya dükkana geliyor ve kapıdan girdiğinde ilk karşılaştığı kişi benim hemen tezgahtayım çünkü, arka taraf imalat oluyor. Eşim de orada mal yapıyor. Çok yılışık konuşma tarzı var kapıdan girer girmez bana değil eşime sesleniyor bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı.
Bizde çalışan bi tane daha usta var, dün birlikte eşimle kurabiye yapmışlar ben dükkandan eve gidince. Kızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış. Çevredeki bütün esnafa dağıtmış ama yapma dediğim şeyi yaptığı için çok sinir oluyorum. Dükkana çağırmak niye yani?ben yokken üstelik. Ona vermek zorunda değil. Defalarca uyardım eşimi sonuç yine aynı. Samimiyetini kesmiyor. Kızın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Eşimden de böyle ilgi görmek hoşuna gidiyor gibi. Bu kız yüzünden çok kavga ettik. Yine aynı yine aynı.. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık.
Senin kocani yolman lazimYakındır bacım
Milletin sacini başını yolacağınıza eşinizin yüzünü görün ve ona göre bir aksiyon alın. Kadın zaten dürüst bir şekilde amacını açıkça söylemiş. Bunlari bildiğiniz halde çevrenizde dolaşmasına izin verenler sizsiniz. Ya aradan çekilecekiniz ya da eşinize haddini bildireceksiniz. Yok illa birilerini yolacaksanız da esinize öncelik vermelisiniz bu konuda.Yakındır bacım
Çocuk yok bende eşimin ailesiyle de görüşmüyorum. O kızdanda çok daha güzel bir bayanım. Bugün ayrılsam peşimde sıra olur erkekler. Ama çok aptalım güzellik yetmiyor salak olduktan sonra . Hala bu adamla evliyim benden ala salak mı var? Değer görebileceğim bir hayat varken.Siz ev işidir, çoluk çocuktur, anası danasıdır uğraşırken o kızın başı rahat.
Ben değil eşim komşu esnaf diye işte sözde o yüzden muhabbet ediyormusYani para için mi bu hareketlerine müsade ediyorsunuz️
E yine aldatmış işte. Neyi bekliyorsunuz illa iş üzerindeyken mi görmelisiniz?Evet rahatım zaten boşanmak istiyorum, kocamdan da aldatmasını beklemesemde kanlı canlı, bu tarz veya sosyal medyadan kızlara yazdığını yakalamıştım. Şok olmuyorum yani.
Merhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
Ben şok oldum tabi ki, saçmalama o kadına ve çocuklara yazık değil mi dedim. Alaycı bi şekilde gülümsedi ve gitti.
Her sabah kahvaltıya dükkana geliyor ve kapıdan girdiğinde ilk karşılaştığı kişi benim hemen tezgahtayım çünkü, arka taraf imalat oluyor. Eşim de orada mal yapıyor. Çok yılışık konuşma tarzı var kapıdan girer girmez bana değil eşime sesleniyor bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı.
Bizde çalışan bi tane daha usta var, dün birlikte eşimle kurabiye yapmışlar ben dükkandan eve gidince. Kızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış. Çevredeki bütün esnafa dağıtmış ama yapma dediğim şeyi yaptığı için çok sinir oluyorum. Dükkana çağırmak niye yani?ben yokken üstelik. Ona vermek zorunda değil. Defalarca uyardım eşimi sonuç yine aynı. Samimiyetini kesmiyor. Kızın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Eşimden de böyle ilgi görmek hoşuna gidiyor gibi. Bu kız yüzünden çok kavga ettik. Yine aynı yine aynı.. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık.
Vardır bi sebebiniz, bi tutan şey, onu bulmanız lazım.Çocuk yok bende eşimin ailesiyle de görüşmüyorum. O kızdanda çok daha güzel bir bayanım. Bugün ayrılsam peşimde sıra olur erkekler. Ama çok aptalım güzellik yetmiyor salak olduktan sonra . Hala bu adamla evliyim benden ala salak mı var? Değer görebileceğim bir hayat varken.
Ahahahahahah yaaBacı kadın diyor kocanı elinden alcam daha açık nasıl anlatabilir. Adida mehmet mi olsun desin , kiraz mevsiminin kocasını istiyorum mu desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?