Eşimin karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan kızla olan samimiyeti

Ama sende bi rahatlık var hanı bir şey olurmu endişesi yada bi gerginlik ne yaparım nasıl olur endişesi yok gibi

Rahatsın sanki senin kocan yuvan yada sen değil misin gibi
Evet rahatım zaten boşanmak istiyorum, kocamdan da aldatmasını beklemesemde kanlı canlı, bu tarz veya sosyal medyadan kızlara yazdığını yakalamıştım. Şok olmuyorum yani.

O gencecik kızdan daha küçüğüm ben yaşım daha genç. Bende bilmiyorum çok net bi şeyler yakalasam bosanacagım zaten

Demiyor işte keşke dese
Ne keşkesi ya? Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz, nasıl kafalar böyle. Eşinizden böyle bir şey isteyeceksiniz ve o sallamayacak. Adamın bi tarafından kan almanız lazım.

Evet rahatım zaten boşanmak istiyorum, kocamdan da aldatmasını beklemesemde kanlı canlı, bu tarz veya sosyal medyadan kızlara yazdığını yakalamıştım. Şok olmuyorum yani.
O zaman kızı suclamiyacaksin yılanın bası kocan

Dertte yapmiyacaksin kavga tartisma gibi gibi
Dükkana boşanma belgesini yollayacaksın

Asko görecek

O gencecik kızdan daha küçüğüm ben yaşım daha genç. Bende bilmiyorum çok net bi şeyler yakalasam bosanacagım zaten
Siz ev işidir, çoluk çocuktur, anası danasıdır uğraşırken o kızın başı rahat.

Kocana aşko derken sen poğaça mı yiyordun ağzın mı doluydu anlamadım ki o kelime katil olmaya yeter

Yakındır bacım
Milletin sacini başını yolacağınıza eşinizin yüzünü görün ve ona göre bir aksiyon alın. Kadın zaten dürüst bir şekilde amacını açıkça söylemiş. Bunlari bildiğiniz halde çevrenizde dolaşmasına izin verenler sizsiniz. Ya aradan çekilecekiniz ya da eşinize haddini bildireceksiniz. Yok illa birilerini yolacaksanız da esinize öncelik vermelisiniz bu konuda.

Siz ev işidir, çoluk çocuktur, anası danasıdır uğraşırken o kızın başı rahat.
Çocuk yok bende eşimin ailesiyle de görüşmüyorum. O kızdanda çok daha güzel bir bayanım. Bugün ayrılsam peşimde sıra olur erkekler. Ama çok aptalım güzellik yetmiyor salak olduktan sonra . Hala bu adamla evliyim benden ala salak mı var? Değer görebileceğim bir hayat varken.

E yine aldatmış işte. Neyi bekliyorsunuz illa iş üzerindeyken mi görmelisiniz?

Kızlar yanlış anlamışsınız. Çok para bırakıyor diye sessiz kalıyorum sadece soğuk davranıyorum diye konu sahibi kendinden bahsetmiş. Bi nevi kocasını satıyor yani. Gülmemde sakınca yok sanırım sen de güle oynaya konuyu anlattığına göre konu sahibi. Allah akıl fikir versin okurken katil oldum. Konu ya fake ya da konu sahibi Fatma gülün abisi neyim gibi bişey. Başka mantıklı açıklaması yok bu rahatlığın.,

Yalnız Kızdan ziyade kocanız güvenilmez. Bu adam sizi bu kadın ile aldatacak potansiyeli var

Vardır bi sebebiniz, bi tutan şey, onu bulmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…