- 1 Nisan 2019
- 1.641
- 3.765
- 133
- Konu Sahibi Gecekusum999
-
Düzeltemezsiniz. Küçük görümce çayları hızlı hızlı içiyor diye laf ediyorsunuz, sonra da laf etmedim diyorsunuz. Sizi üzmek istemiyorum ama siz anne babanın gözünde hizmetçisiniz. Çocuklar bunu görüyor, bunu öğreniyor. Sizin sorununuz çay doldurmak değil. Sizi hizmetçi gibi gören eş ailesi konusunda bir şey yapmanız lazım. Ömür boyu böyle mi gidecek?Çocukları hedef almadım hata zaten anne babasında fakat ciddi olarak söylüyorum ben bunu kayınvalide veya kayinbabama söyleyemem sebebi ise ben evlerini supurmedim diye bunu boşanma sebebi yapmalarıydı.Yol arıyorum çocuklarla bu ilişkiyi nasıl düzeltebilirim diye..
Allah'tan icir demiyorlarÇayı ocakta olmazsa içmiyorlar maalesef.. ahhdhshdj
Ben de buna takıldım. Çay kansızlık yapar, kahve bıyık yapar diye annem bize içirmezdiortaokul çocukları niye çay içiyor yahu..
Aile danışmanı dedigin tam olarak ne, lütfen söyler misinKızlar aile danışmanım bu şekilde tavsiye etti maalesef köy kafasına sahip insanlar olduğu için..O da sadece yediğimi içtiğimi kaldırmak o kadar.Bu çay meselesini aşamıyorum sadece..
Çok merak ettim içtikten sonra yenge doldurur musunuz diyorlar? Yani bakmayın boş olduğunu bile görmeyin ne olacak ki annelerine mi şikayet edecekler yengem 2. Bardaktan sonra çay koymadı diyipBen bir bardak içerken küçük görümcem 5 bardak içiyor
Böyle bir şey yok. Hadi ilk bardaklari getirdin sonra herkes kendi kalksin alsin.gelin olduğum için hizmeti ben yapıyorum dolayısıyla.
Kız kaç yaşında küçük görümceBende bu şekilde düşünüyordum zaten eşimin kardeşleri onlara sevgi göstermeliyim aman ne olacak iki çay vs vs diyerek bugüne kadar geldim ama dediğim gibi artık suistimal edilmeye başladı küçük görümcem kendini akıllı sanıyor hızlı hızlı içiyor çayını ve laf söyleyemiyorum..
Siz diyin cocyluklara canim bana bir cay koyarmisin yoruldum az oturayim deyin. Size geldiklerinde de abileri yapsin yemekKızlar eşimin kardeşleri ortaokul öğrencileri anlayacağınız yaşları küçük biri kız biri erkek.Eşimin ailesinin evine gittiğimizde gelin olduğum için hizmeti ben yapıyorum dolayısıyla..Çay kültürleri çok yoğun bardakları küçük çayı ocakta kaynar ve hızlı içerler ciddi anlamda çay peşinde koşturur nadiren otururdum.Ara sıra kayınbabam kızım sen otur diye küçük görümceme çay getir derdi.Çocuklara çay koymaktan gocunmam ama herkesin çayı dururken bardakların bitirip benim onlara çay dökmemi beklemeleri sinirimi bozuyor.Kv kb köye gittiler eşim çocukları alıp gelmiş.Karınları açmış vs vs bugüne kadar evimde çok kaldılar her hizmetlerini yaptım sevecen davrandım fakat bir kere olsun bana teşekkür edilmedi sanki görevimmiş de onlara bakmak zorundayım gibi..ki kıymet bilmediklerini anlayınca çocukları da kabul etmek istemiyorum.Anlayacağınız artık bu durum zoruma gitmeye başladı.Eşime kızdım anası babası düşünmüyor sen mi düşünüyorsun ise gittiğinde sen değil ben bakıcılık yapacağım çocuklara onların bir anne babası var düşünsünler bı zahmet dedim en sonunda.Laf da söyleyemiyorum çocuklara kayinvalidemgil hemen durumu büyütüyorlar vay efendim sen çay dökmedine getirirler meseleyi.Eşime söyledim ben yengem bana çay dökse utanırım hemde abim buna müsade etmez kalk kendi çayını al diye bana kızardı diyorum.Eşimde haklısın sana saygı duymaları gerekir diyor fakat icraat 0 asla kardeşlerine laf söylemiyor.Bu durumla ilgili tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ? Ahkam kes laf söyle yada abisinin evi tabi kalacaklar cart curt da demeyin kızlar benimde abilerim var eşlerinden de asla hizmet beklemedim o yaştayken de dahil..
Bence görumcenize siz kendiniz soyleyin bana yardım et diye mutfağa çağırın çayı doldurun bunu götür deyin. Arada da eşinize söyleyin alışsınlar sen de söyle bana yardım etmelerini deyin.Kızlar eşimin kardeşleri ortaokul öğrencileri anlayacağınız yaşları küçük biri kız biri erkek.Eşimin ailesinin evine gittiğimizde gelin olduğum için hizmeti ben yapıyorum dolayısıyla..Çay kültürleri çok yoğun bardakları küçük çayı ocakta kaynar ve hızlı içerler ciddi anlamda çay peşinde koşturur nadiren otururdum.Ara sıra kayınbabam kızım sen otur diye küçük görümceme çay getir derdi.Çocuklara çay koymaktan gocunmam ama herkesin çayı dururken bardakların bitirip benim onlara çay dökmemi beklemeleri sinirimi bozuyor.Kv kb köye gittiler eşim çocukları alıp gelmiş.Karınları açmış vs vs bugüne kadar evimde çok kaldılar her hizmetlerini yaptım sevecen davrandım fakat bir kere olsun bana teşekkür edilmedi sanki görevimmiş de onlara bakmak zorundayım gibi..ki kıymet bilmediklerini anlayınca çocukları da kabul etmek istemiyorum.Anlayacağınız artık bu durum zoruma gitmeye başladı.Eşime kızdım anası babası düşünmüyor sen mi düşünüyorsun ise gittiğinde sen değil ben bakıcılık yapacağım çocuklara onların bir anne babası var düşünsünler bı zahmet dedim en sonunda.Laf da söyleyemiyorum çocuklara kayinvalidemgil hemen durumu büyütüyorlar vay efendim sen çay dökmedine getirirler meseleyi.Eşime söyledim ben yengem bana çay dökse utanırım hemde abim buna müsade etmez kalk kendi çayını al diye bana kızardı diyorum.Eşimde haklısın sana saygı duymaları gerekir diyor fakat icraat 0 asla kardeşlerine laf söylemiyor.Bu durumla ilgili tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ? Ahkam kes laf söyle yada abisinin evi tabi kalacaklar cart curt da demeyin kızlar benimde abilerim var eşlerinden de asla hizmet beklemedim o yaştayken de dahil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?