Eşimin kardeşinden gelen mesaj?

Adam piskopat belli. Herkes korkuyor. Insallah kotu seyler yapmaz size de. Boyle manyaklardan da korkmak lazim. Ne yapacaklari belli olmuyor. Potansiyel katil bunlar. Sikayet ediyorsun ama bi halta da yaramiyor. Saliyorlar bunlari sokaga. Sonra da neden kadin cinayetleri artti? Her turlu siddeti uygulayan adami(!) daha salarsan disari katil olarak doner sana. Anca o zaman atarsiniz cezaevine. Sokaklardaki basibos kopekleri zehirliyorlar boyleleri dururken. Halbuki boylelerini zehirleseler sevap kazanirlar.

Köpeğin duası tutsaydı gökten kemik yağardı... en doğrusunu yapmışsınız. İnsani görevdir bu. Vicdanınızın sesine kulak vererek kadının geleceğe dair umudunu arttırmışsınız.. tebrik ederim.. kimseye bakmayın siz. Kafanız rahat olsun.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Bir kadinin göz göre göre dayak yemesine tepki mesafe koymak olmamalı.
Empati yapın daha net anlarsiniz.

Allah'ın dengesizi.
Çok iyi yapmışsınız, biri de çıkıp şu adamı güzelce dovse keşke. Kizin ailesi de mi tepki göstermemiş yıllarca?
Benim babam olsa kızıma bu elinle mi vurdun deyip kolunu koparır muhtemelen. Allah korusun böyle hanzolardan.

Pc: Doğru olanı yapmışsınız. Riskli ama doğru.

Doğru olanı yapmışsınız,kim ne derse desin.
Delinin zoru,bir de hep dua edecekmiş size yuvanız yıkılsın diye,inssn müsveddesi.

Esinin yedi yildir bildirecegi haddi 7 dakikada bildirmesini bekleme bence.
Insan olan zaten 7 yil beklemezdi had bildirmek icin
O yuzden sana kullandigi kelimeyede hic sasirmadim

Eltiniz , ilk duruşmada ,ben kocamı seviyorum deyip affederse şaşırmayın.
Neler gördü duydu bu gözler kulaklar...

Ne igrenc insanlr var ya...
Annesi ABİSİ ablasi bi insandan korkuyosa o kisi gercekten insan midir acaba???

Ay sanki sen demesen kadın boşanmayacaktı çok mutlularmış gibi

Şiddet soz konusu olunca "Amaan kari koca arasına girilmez" dememek lazim.
Eltiniz o adamdan kurtulup huzura kavuşur da size dua eder insallah.
Onun bedduasina mi kalmis is Allah askina.

vicdan sahibiymişsiniz... Kimse kimsenin yuvasını yıkamaz, ha bu durumda zaten yuva yokmuş ki..

Dogru yuva yikanin yuvasi olmaz onun icin omrum boyunca mutlu olamayacaksin. Aynaya don gecmisine bir bak belki o zaman farkedersin kendi ellerinle o yuvani nasil yiktigini yazin siz de.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Bir kadinin göz göre göre dayak yemesine tepki mesafe koymak olmamalı.
Empati yapın daha net anlarsiniz.

Boşan demek haksızlığa karşı çıkmak olmuyor. Ya da gidip kayınvalideye çıkışmak...

Eltiye her durumda destek olacağını hissettirmesi yeterli olurdu. 7 yıldır dayak yiyen kadın eltisinin söylemesiyle mi akıl edecek boşanmayı, belli ki artık ayyuka çıktığı için utanmış da boşanacağım demiş.

Adam cinnet geçirip kadına bir zarar verirse de konu sahibi kendini “haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır, ben susmadım” diyerek rahatlatır.

Ama sırf susmadım demek için de boş konuşmamak lazım. Öyle adamın arkasından saydırıp kadına da kuru kuru “boşan” demekle olmuyor.

Kadının ailesine daha önce telefon açmış görümce, “kızınız ölüyor, gelin alın” diye. Sahip çıkacak aile bırakır mıydı bu lafın üstüne kızlarını o evde. Peki şimdi boşansa ne yapacak kadın? Nerede kalacak, ne iş yapacak, ne yiyecek, çocuklarına nasıl bakacak? Konu sahibi bunları da düşünmüş mü acaba?

Boşanmak ceza mı o adama? Önce suçu neyse cezasını almasını sağlayacaksın. Adam akıl hastasıysa hastaneye yatırılmasını sağlayacaksın. Ondan sonra kadın güvendeyse boşanacak. Karısı boşanmak istiyor diye öz evlatlarını öldürüyor bu ülkede insanlar.

Bunları düşünmeden boşan demek sadece işkembeden sallamak oluyor.

Iciniz öyle bir rahat olsunki..sizi tebrik ederim.bedduasi tutmaz.siz sakinliginizi koruyun.hatta kadin adina mutlu olun.

Inşallah kadının kapısına dayanmaz bu seferde.Allah korusun.

Vallahi kimse bana şiddete şiddetle karşılık verilmez demesin!
Böylesi ne gerek bence"Tektir ile uslanmayanin hakkı kötek"
Ana korkuyor,baci korkuyor,abi bile korksun bu ne yaaa! Hepiniz bir olup girisseydiniz ya

ama adam hakliii! siz simdi adamin (!) boks torbasini elinden aldiniz..cani isteyince ayak altina alip ezecegi oyuncagini elinden aldiniz..yazik adama(!).
Birde utanmadan beddua ediyor yuvaymiş!!! edepsiz herif sen kim yuva kim

He sen karını öldüresiye dovdugun için yıkılmadi ben dediğim için yıkıldı deseydin
Ayrıca haksiz beddua sahibine döner

ayıp günah yahu
dayım yengeme bizim evde bir tartışmada vurmaya yeltendi eli biraz değdi açıkçası
annem kardeşini direk evden kovdu iyi etti
adam olana dek gelip alma karını birdahaki sefere ben bizzat protokolü yazıp boşarım seni dedi babam kendisi avukat
şimdi denesin bakalım önce elin kızına sahip çıkacagına kardeşini kolla dedi anneme
madur olan o sen adam olacaksın dedi valla dayım paşa paşa adam oldu
göz yumulmaz böyle şeye

Sizi takdir ettim cesaretiniz ve doğrulugunuzdan ötürü. Bedduasi tutmaz merak etmeyin. Utanmaz birde konuşabiliyor daha. Allah ıslah etsin ne diyelim.

Adam olsaydı da karısına şiddet uygulamak yerine el üstünde tutsaydi da yuvası yikilmasaydi. Normalde yuvalar yıkılmasın diye yorum yapmama taraftariyimdir ama karşıdaki adam da insan değilse müdahale ederim. Siz de iyi yapmışsınız. Bu konuda susmak olmazdı. Ben bosansin diye maddi manevi her türlü destek olurdum. Kimse kimsenin psikolojik sıkıntılarını çekmek zorunda değil, gitsin kendi kendini dovsun artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…