Eşimin kardeşinden gelen mesaj?

İtin duasıı tutsa gökten kemik yağardı demişler .doğru olanı yapmışsın

Doğru olanı söylemişsin, eltinin de kafası çalışıyormuş şükür ki ayrılmış bu mahluktan. İyi bari küfür etmemişsin, şöyle yüzsüzlüklere apayrı bi ayarsızlığım var, mesaja cevaben sektir çekerek git ötede ağla derdim şahsen.

Hiç bulaştırma kendine, muhatap da alma, söylensin söylensin kendi kendine kudursun dursun. Yeri gelirse "onu bunu suçlayacağına, neden insan olamadım diye kendine sorarak başla bence" der geçersiniz.

Siz en dogrusunu yapmışsınız herkesin duası olsaydı bilmem ne yagardı derler onca sene karsını insan nekadar sucluysa buna göz yumanlarda okadar suclu

şeyttirsin ordan şerefsiz.

adam olaydında adamlık yapaydın. ay küfür edicem. Allah bildiği gibi yapsın.

Evdeki kadini ne yapıp ne Edip gönderdi,boşluğa düştü zavallı sıra sizde..adam resmen kadın düşmanı.timarhanelik

Ha bu arada karısına şefkatle davranıyordu,bir eli yağda bir eli baldan çıkmıyor..o çarşı senin,bu seyehat benimdide kadın prensesler gibiyken siz yuvasını yiktiniz.adam resmen kendi yaptığı pislige günah keçisi ariyor.hic üzülmeyin.

Helal olsun size. Günümüzde bunları görüp susan o kadar çok dilsiz şeytan var ki.. dilerim herkes sizin gibi düşünür

Kocanızın kardeşını haklı bulması yaptıklarını doğru bulması demektir ona da tepki koyun.

Zaten erkekler yapar yapar sonra kadın akıl verdiğinde masum kesilir. Benim de geçenlerde arkadaşım ve eşi gelmişti,kızın üstüne yürüyordu. Kadını elemanı ile aldatmış ve üstüne yürüyüp dövmeye kalktı.
Bende sen evli bir kadınla birliktelik yaşadın bide hala kızın üstüne gidiyorsun dedim diye kadını doldurmuş oldum. Şuan görüşmemizi istemiyor. Ben kadını doldurmuşum diye :)
Çünkü bende şiddete susamıyorum,şiddet gören kadınlara da cesaret veriyorum. Ogün eşim de bana yangına körükle gitme demişti.
Erkekler böyle başka türlü bakıyorlar olaya. Dövebilir de sövebilir de ama boşanamaz.

Kendisi ne çekmiş acaba çok merak ediyorum. Her haltı yap bunları yaparken beynin kafatasının içinde olmasın sonra yuvamı yıktın. Hey Allahım...Karı-koca arasına girilmez lafı da bu densizlerden yerleşmiş herhalde topluma. Karısı dayak yediğinin farkında siz söyleyince varmış demek!!

Hiç katılmıyorum. Aldatma yalan gibi konularda boşanma desteği vermek bence de doğru değil hatta mütecavizlik olarak görürüm ama şiddet kamusal bir suçtur. Şiddete müdahale etmek hem insanlık hem de vatandaşlık vazifesidir. Konu sahibi aman başım ağrımasın aralar bozulmasın dememiş elini taşın altına koymuş. Kendisini tebrik ediyorum o kadar güzel davranmış ki. Kayınvalidesine çıkışması da haksız değil . Konu Sahibi bence sen on numara bir insansın

Valla kusurabakma ama kocan,kaynın,kayınvaliden hepsi aynı b.kun laciverti! Şiddet gören bi kadına olması gerekeni söyledin diye kocanda “haklı sen doldurdun” demiş şaka gibi! Kocam seni gibi bi kadını haketmiyo bence. Umarım hakkından geşirsin hepsinin sevgili konu sahibi sana helal olsun!

İnsan görünümlü yaratıktan hallice kaynınız bide utanmadan "Allah" "beddua" gibi sözcükleri nasıl kullanabiliyor? Siz duyarlı davranıp belki de kadının ve çocuklarının hayatını kurtardınız, kaynınız olacak o yaratığa ailesi bir zahmet sahip çıksın, psikolojik tedavi aldırsın herşeyden önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…