Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Böyleleri yüzünden değil böyle adamım diyen varlıklar yüzünden parçalanıyor bence
Adamdan Yüz bulmasa, istediği kadar kendini parçalasın yinede parçalayamaz yuvayı
Giremez böyle içlerine

allah öyle kansıza cocuk da nasip etti ya bişey dıyemıyorum...,inşallah hamıleyken yemıştır boynuzu.böyle mıkroplara hıc de ıyı konusamam !!! serefsız...

Oha diyorum benim eşim böyle bisey yapsa bosanirim herhalde ya gerçekten nasıl dayaniyorsunuz anlamıyorum

AYYYYYY!! Bu ne ya....sen hala çıldırmadın mı!!! Çok sinir bozucu bir durum.

allah öyle kansıza cocuk da nasip etti ya bişey dıyemıyorum...,inşallah hamıleyken yemıştır boynuzu.böyle mıkroplara hıc de ıyı konusamam !!! serefsız...
Kac kere tup bebek yapti nihayet tuttukocasi boynuzlamaz adam godosun teki hic kiakamniyo bile karisini.allahtancocugu olduda isyerinden bi arkadaslari bizim olayi ogrenince benim esim degilde mudurle arasinda bisey var diye dusunutorduk dediler.arkamdanda xin karisi kiskanc diyomys

Abartıyorsunuz. Ama tepki vermeme konusunu abartıyorsunuz, hemde çok fazla
Ben okurken kan beynime sıçradı, siz yaşarken nasıl bu kadar sakin kalabilmişsiniz pes doğrusu.
Kıskanmamak, kıskanç olmamak ayrı birşey tamam ama bu konu zaten onun çok dışında.
Yani siz buna tepki vererek kıskanmış olmazsınız ki. En doğal hakkınız.
Çatır çatır yolardım o kızı yeminle, hiçbir şey yapamazsam aynı ortam da bakışlarımla, laflarımla rezil ederdim.
Ama tabi anlayana sivrisinek saz, anlamayana....
O söylenilen laflardan gocunucak biri olsa, zaten adam akıllı dururdu.
Ay vallahi çok sinir oldum.
Aynı şekilde bana yapıldığını düşündüm de, Allah düşmanıma vermesin o derece.
Bence kendinizi gösterin.
Güzelmişsiniz iyi hoş ama, güzelliğinize dayanıp sessiz kalmak işi daha çok yokuşa sürer.
Zaten hep öyle olmaz mı? Aldatan erkekler, nerde kendi eşlerinden daha çirkin, nemrut biri var gider ona dadanırlar!
Allah sabır versin. Biran önce dişinizi göstermelisiniz.

O kocanıza da Allah akıl fikir versin!

yuh bee...işte öyle nonoş kocalara böyle namussuz kadınlar düşüyor...yazık...

Allah kurtarsın canım vallla kanlı bıcaklı olur ınsan....

Diyelim yeni iş buldu ee ordada bi bayanla aynı şeyler oldu gene mi iş değiştirecek? Saçma

yoo boşanıcak nesi saçma? bu ladar hatadan sonra hatasız olmak için çok uğraşması lazım bunlardan biri de kızla tamamen ilişkisini kesmek için işi de değiştirmesi olur. gittiği yerde aynı hatayı yaparsa adamın çürük olduğu kesinleşir ve ayrılır bu kadar basit

Öyle samimi ve içten yazmışsın ki.. tebessümle okudum yorumunuzu inşallah dostluğunuz baki kalır.

Ya bu gercek mi

Kan beynime sıcrardı ya siz nasıl dayanıyorsunuz bence kocanız iş değiştirse bile bu kızla görüşmekten vazgeçmeyecek kız hayatınızın tam ortasında

yani sey yapmak istemiyorum ama bu normal bir arkadaslık degil

ben bırakıp giderdim söylemesi kolay biliyorum ama...

ya bu konu kafama çok takıldı

konu sahibinin intikam almasını istiyorum resmen

kızın süründüğünü görsün bize de yazsın istiyorum ayrıntılarını

eşini dövesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…