Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Ama işte susarak boylelerin ekmeğine yağ süreriz.. bu tür kadınlarla savaşmak onları toplum dışına itmek lazım diye düşünüyorum.. düşünsenize bunlar yüzünden yuvalar parçalanıyor. bıkmadan usanmadan savaşmak lazim
Böyleleri yüzünden değil böyle adamım diyen varlıklar yüzünden parçalanıyor bence
Adamdan Yüz bulmasa, istediği kadar kendini parçalasın yinede parçalayamaz yuvayı
Giremez böyle içlerine

Hadi kimse duymasin dedim sabir sabir tabi sonunda sabirtasi tasti..sonra bide kendini sutten cikmis akkasik yapti pislik.simdi hic aramiyo esimi.sonra allahtan tup bevek yaptida cocugu oldu kendi derdine dustu.ama hala yasadigim gunler aklima geldikce esime eger onunla muhaftap olursan hakkimi helal etmem diyorum.simdiki aklim olsa zaten bastan guzel senin derdin ne baska kapiya derdim

allah öyle kansıza cocuk da nasip etti ya bişey dıyemıyorum...,inşallah hamıleyken yemıştır boynuzu.böyle mıkroplara hıc de ıyı konusamam !!! serefsız...

Oha diyorum benim eşim böyle bisey yapsa bosanirim herhalde ya gerçekten nasıl dayaniyorsunuz anlamıyorum

Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
AYYYYYY!! Bu ne ya....sen hala çıldırmadın mı!!! Çok sinir bozucu bir durum.

Çok üzüldüm. Evi terketmişsiniz iki ay ve eşiniz bir de onunla yemeğe çıkmış. Ben sandım ki sizin kıymetinizi anladı da mesafe koydu ama nerdeee. Siz kadını aramışsınız yetmemiş ailesini aramışsınız da ancak. Eşinizle nasıl barıştınız peki?esim hep ben bisey yapmadim dedi.bosucam seni dedim hep yalvardi.simdi kopek gibi uzuluyo.

allah öyle kansıza cocuk da nasip etti ya bişey dıyemıyorum...,inşallah hamıleyken yemıştır boynuzu.böyle mıkroplara hıc de ıyı konusamam !!! serefsız...
Kac kere tup bebek yapti nihayet tuttukocasi boynuzlamaz adam godosun teki hic kiakamniyo bile karisini.allahtancocugu olduda isyerinden bi arkadaslari bizim olayi ogrenince benim esim degilde mudurle arasinda bisey var diye dusunutorduk dediler.arkamdanda xin karisi kiskanc diyomys

Abartıyorsunuz. Ama tepki vermeme konusunu abartıyorsunuz, hemde çok fazla :oha:
Ben okurken kan beynime sıçradı, siz yaşarken nasıl bu kadar sakin kalabilmişsiniz pes doğrusu.
Kıskanmamak, kıskanç olmamak ayrı birşey tamam ama bu konu zaten onun çok dışında.
Yani siz buna tepki vererek kıskanmış olmazsınız ki. En doğal hakkınız.
Çatır çatır yolardım o kızı yeminle, hiçbir şey yapamazsam aynı ortam da bakışlarımla, laflarımla rezil ederdim.
Ama tabi anlayana sivrisinek saz, anlamayana.... :sinirli:
O söylenilen laflardan gocunucak biri olsa, zaten adam akıllı dururdu.
Ay vallahi çok sinir oldum.
Aynı şekilde bana yapıldığını düşündüm de, Allah düşmanıma vermesin o derece.
Bence kendinizi gösterin.
Güzelmişsiniz iyi hoş ama, güzelliğinize dayanıp sessiz kalmak işi daha çok yokuşa sürer.
Zaten hep öyle olmaz mı? Aldatan erkekler, nerde kendi eşlerinden daha çirkin, nemrut biri var gider ona dadanırlar! :kızgın:
Allah sabır versin. Biran önce dişinizi göstermelisiniz.

O kocanıza da Allah akıl fikir versin!

Kac kere tup bebek yapti nihayet tuttukocasi boynuzlamaz adam godosun teki hic kiakamniyo bile karisini.allahtancocugu olduda isyerinden bi arkadaslari bizim olayi ogrenince benim esim degilde mudurle arasinda bisey var diye dusunutorduk dediler.arkamdanda xin karisi kiskanc diyomys

yuh bee...işte öyle nonoş kocalara böyle namussuz kadınlar düşüyor...yazık...

Allah kurtarsın canım vallla kanlı bıcaklı olur ınsan....

Diyelim yeni iş buldu ee ordada bi bayanla aynı şeyler oldu gene mi iş değiştirecek? Saçma

yoo boşanıcak nesi saçma? bu ladar hatadan sonra hatasız olmak için çok uğraşması lazım bunlardan biri de kızla tamamen ilişkisini kesmek için işi de değiştirmesi olur. gittiği yerde aynı hatayı yaparsa adamın çürük olduğu kesinleşir ve ayrılır bu kadar basit

Cocukluk arkadasim var erkek, inanilmaz samimiyizdir bizde zirt pirt whatsapptan mesajlasiriz, arada bir arar moruk nabiyon deriz birbirimize, ayni civarda oturuyoruz ve o benim isyerimin hemen yaninda dukkan acti yeni, sabahlari beraber gidiyoruz ise evden aliyor beni, haftasonlari mutlaka ama mutlaka esim ben o birlikte disari cikariz ya da o bize gelir. Bazen haftaici cat kapi gelir yemek koy bana aciktim der, hatta bazen gelir esim de henuz gelmemis olur gelir oturur sohbet ederiz esim gelene kadar, hatta kac defa esim gece calisti eve gelemedi, icme suyum kalmadi mesela gecenin 12 si felan, zirt kapi calar acarim kapiyi ivir zivir su felan almis getirmis kapidan verir gider, ucumuz haftasonlari yakin mesafedeki yerlere gideriz bazen kaliriz geceleri, esim erkenden uyur biz otururuz sohbet ederiz sabaha kadar, kiz arkadasi da var bu arada kopek gibi asik oldugu, bende kocama cok asigimdir ama cidden surekli iletisim halindeyizdir. Ama esimle de iletisim halindedir bu arkadasim ayni sekilde.

Esimin beni ondan zerre kadar kiskandigi rahatsizlik duydugu olmamistir, hatta bazen disari cikacagimiz zaman esim arar gelsin seni alsin evden orda bulusalim filan der, bende ona en ufak bir farkli hissiyata girmemisimdir o da benim icin ayni seyi dusunur biliyorum gercek bir kanka yani. Kiz arkadasi da rahatsiz degil asla onu da taniyorum garip gelmiyor bize yani.

Ama! Ben cok yakin arkadaslik kurdugum bir karsi cins olmasina ragmen anlartiklarinizdan sadece kanka degillermis gibi hissettim. Kurulan cumleler, tavirlar filan sadece iletisim halinde olmak gorusmek gibi degil sanki kur yapar gibi geldi bana birbirlerine. Yine de gunahlarini almak istemem.

Eyvah! Kirmizigitar ne yaptin sen! Birazdan kk seni taslar:)
Öyle samimi ve içten yazmışsın ki.. tebessümle okudum yorumunuzu inşallah dostluğunuz baki kalır.

Ya bu gercek mi :sinirli:

Kan beynime sıcrardı ya siz nasıl dayanıyorsunuz bence kocanız iş değiştirse bile bu kızla görüşmekten vazgeçmeyecek kız hayatınızın tam ortasında

yani sey yapmak istemiyorum ama bu normal bir arkadaslık degil

ben bırakıp giderdim söylemesi kolay biliyorum ama...

ya bu konu kafama çok takıldı

konu sahibinin intikam almasını istiyorum resmen

kızın süründüğünü görsün bize de yazsın istiyorum ayrıntılarını

eşini dövesim var :sopa::sinirli::hamarat:

Back