Cocukluk arkadasim var erkek, inanilmaz samimiyizdir bizde zirt pirt whatsapptan mesajlasiriz, arada bir arar moruk nabiyon deriz birbirimize, ayni civarda oturuyoruz ve o benim isyerimin hemen yaninda dukkan acti yeni, sabahlari beraber gidiyoruz ise evden aliyor beni, haftasonlari mutlaka ama mutlaka esim ben o birlikte disari cikariz ya da o bize gelir. Bazen haftaici cat kapi gelir yemek koy bana aciktim der, hatta bazen gelir esim de henuz gelmemis olur gelir oturur sohbet ederiz esim gelene kadar, hatta kac defa esim gece calisti eve gelemedi, icme suyum kalmadi mesela gecenin 12 si felan, zirt kapi calar acarim kapiyi ivir zivir su felan almis getirmis kapidan verir gider, ucumuz haftasonlari yakin mesafedeki yerlere gideriz bazen kaliriz geceleri, esim erkenden uyur biz otururuz sohbet ederiz sabaha kadar, kiz arkadasi da var bu arada kopek gibi asik oldugu, bende kocama cok asigimdir ama cidden surekli iletisim halindeyizdir. Ama esimle de iletisim halindedir bu arkadasim ayni sekilde.
Esimin beni ondan zerre kadar kiskandigi rahatsizlik duydugu olmamistir, hatta bazen disari cikacagimiz zaman esim arar gelsin seni alsin evden orda bulusalim filan der, bende ona en ufak bir farkli hissiyata girmemisimdir o da benim icin ayni seyi dusunur biliyorum gercek bir kanka yani. Kiz arkadasi da rahatsiz degil asla onu da taniyorum garip gelmiyor bize yani.
Ama! Ben cok yakin arkadaslik kurdugum bir karsi cins olmasina ragmen anlartiklarinizdan sadece kanka degillermis gibi hissettim. Kurulan cumleler, tavirlar filan sadece iletisim halinde olmak gorusmek gibi degil sanki kur yapar gibi geldi bana birbirlerine. Yine de gunahlarini almak istemem.
Eyvah! Kirmizigitar ne yaptin sen! Birazdan kk seni taslar:)