Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Kızla yürüyecek ben arkdan gelecem, eğlenip eğlenmediğini ona soracak hele hele kız gelip benim yerime oturacak ( o siz yokken o an da neler olduğuna değinmiyorum bile ! ) o adamı varyaa ay bi sürü işkence yöntemi geliyor aklıma eğer hala akıllanmassa onun o anlayacağı dilden onu çok pis vururum bende arkadaşlarımla laubali olurum nasıl olunuyor görür hem tipsiz hem kurnaz çok pis sinirlendim :sinirli::sinirli:

AHA BENIM GIBI DUSUNEN Bİ MANYAK DAHA...AĞZINA SAĞLIK CANIM ..BENCE DE O HALTI YEMIŞLERDIR

Kızın evindede takılıyor olabilirler bana hiç masum bir arkadaşlık gibi gelmedi.Eşiyle resim çekinmek istemezmiş telefonuda hep o kızın resimleriyle doluymuş.Bir yatakta resimlerini yakalamamış. Sevgili olduklarını anlamak için daha ne gerekiyor ki

Konu sahibi sindikçe bu adam daha çok ceviz kırar

AHA BENIM GIBI DUSUNEN Bİ MANYAK DAHA...AĞZINA SAĞLIK CANIM ..BENCE DE O HALTI YEMIŞLERDIR

yemeseler bile mutlaka yyecekler. çünkü şu an deli gibi hayalini kuruyolar. adam şaka yollu kadının saçına dokunuyor, kadın masanın yanından geçerken adama memelerini dayıyo... kesin yani.

yemeseler bile mutlaka yyecekler. çünkü şu an deli gibi hayalini kuruyolar. adam şaka yollu kadının saçına dokunuyor, kadın masanın yanından geçerken adama memelerini dayıyo... kesin yani.

Allah seni :KK53:
Ama haklısın bu evre en heyecanlı evreleri

ya hiç sevmem şöyle laubali şeyleri cilve mi bunlar şimdi yani

insan dışarda eşine böyle yapamaz iş ortamında nası yapıyolar anlamıyorum

Sende safmışsın be canım.nasıl 4 yıl dayandın4 hafta zor cekılır..nasıll dovmedın onu..nasıl agzını burnunu kırmadın...
Hadi kimse duymasin dedim sabir sabir tabi sonunda sabirtasi tasti..sonra bide kendini sutten cikmis akkasik yapti pislik.simdi hic aramiyo esimi.sonra allahtan tup bevek yaptida cocugu oldu kendi derdine dustu.ama hala yasadigim gunler aklima geldikce esime eger onunla muhaftap olursan hakkimi helal etmem diyorum.simdiki aklim olsa zaten bastan guzel senin derdin ne baska kapiya derdim

Evlilikten vazgectigim artık kesinleşti. net. bacim Allah sabrini versin ve hakkinda hayirlisi ne ise o olsun insallah.

Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
Yuhh artık. Bacım sen iyi misin? Bunların yüzde birini bile bir kadın katlanamaz. Benim anladığım kocan kendini sana layık görmüyor. Fazla güzelsin. Ona layık görüyor kendini. Aşık olmuş ona çok belli, bağımlısı olmuş ve kafalar da uyuşmuş. Allah sabır versin. Yapılacak iş belli de işte

Ben olacagim esimi isten cikartirim o kizlada disari.fln cikmam kusura bakmayin ama cok safsiniz ne diye.pesinize takiyorsunuz kizi sizden yuz buluyor ki yaninizda esinize rahat davraniyor cekinmiyor sizden.Benim yanimda yapsin baklm esim rezil.ederim onuda kizida.Olaylar bu noktaya gelmedn engel olacaktiniz cok yuz bulmuslar.Icinize.kadar sokmussunuz esinizle cinsel hayatinizi bile konusuyordur bunlar.

Ben olacagim esimi isten cikartirim o kizlada disari.fln cikmam kusura bakmayin ama cok safsiniz ne diye.pesinize takiyorsunuz kizi sizden yuz buluyor ki yaninizda esinize rahat davraniyor cekinmiyor sizden.Benim yanimda yapsin baklm esim rezil.ederim onuda kizida.Olaylar bu noktaya gelmedn engel olacaktiniz cok yuz bulmuslar.Icinize.kadar sokmussunuz esinizle cinsel hayatinizi bile konusuyordur bunlar.

Yılanın başını sanırım başta ezmek iyi olurdu
Hala geç sayılmaz güzel bi korkut derim
Benimde böyle olmasa bile buna yakin bişe oldu burnunda getirdim eğer benim canım hergün acıysa onunkinide acıtır gerekirse tehtit bile ettim eşimi o eğer seni kaybetmek istemiyorsa senin yoluna gelecek gelmiyosada artık sen bi yol cizersin

Dışarda derken sokakta değil de annemlerde kayinvalidemlerde falan, kaçamak öpüşler dokunmalar falan siz beni bir de martta görün

o da ekstra heyecan yapar ne zevkli.Ben daha fenaydım eski maceralarımızı hatırladımda çılgınmışız şimdi uslandım sadece evde öyleyim

Yılanın başını sanırım başta ezmek iyi olurdu
Hala geç sayılmaz güzel bi korkut derim
Benimde böyle olmasa bile buna yakin bişe oldu burnunda getirdim eğer benim canım hergün acıysa onunkinide acıtır gerekirse tehtit bile ettim eşimi o eğer seni kaybetmek istemiyorsa senin yoluna gelecek gelmiyosada artık sen bi yol cizersin

Bu işin kokusu çıkar yakında .Benim sözüme değilde elin aşiftesine değer veren adamı ne yapacaksın.Göndersin daha iyi.Çocuğu küçük diye bekliyor galiba.

Back