Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Siz yine de fazla iyi niyetli olmayın, en başından beri öylesiniz zaten.

Kadının kardeşim demelerine aldanmayın, çok gördük o kardeş ayaklarını. Kocanızın kadını gömmesine de çok güvenmeyin. Erkekler çok zekidir, başka kadını gömüp karısını pohpohlayınca kadının dikkatinin tamamen hemcinsine üstünlük kurmaya odaklanıp adamı rahat bırakacağını çakar, ona göre davranırlar.

Konu sahibi siz sevgili olduklarını düşünmüyorum demişsiniz ancak durum farklı bence.
Evet belki sevgili değiller cinsel anlamda bir şeyler yaşamadılar.Ama aralarında inanılmaz bi duygusal yakınlık var yazıklarınızdan böyle anlaşılıyor.
Eşiniz bu kızı çok önemsiyor bu kız ona kendini iyi hissettiriyor bu kızın çirkin olması eşinizin işine geliyor aslında kendini ona daha da iyi hissettiriyor bu durum belki de.
Kız da eşinizi içten içe seviyor bence yoksa illa ki araya mesafe koyardı.O da elinde olmadan yakınlaşıyor belki de içinden keşke evli olmasaydı diye geçiriyor olabilir.
En yakın arkadaşı erkek olan biri olarak yazıyorum bunları istediği kadar iyi anlaşsın kanka olsun duracağı yeri iki tarafta bilir ama bu iki edepsiz bilmiyorlar ve size saygısızlık yapıyorlar.
Aralarında daha derin güçlü bi bağ var dostluktan öte bir bağ.Bir kıvılcım bile yeter aslında bunu ortaya çıkarmak için.

Sizin yerinizde olsam eşimden habersiz o kızı karşıma alır iyi niyetle konuşurdum rahatsız olduğumdan vs.bahsederdim.
Yuvamın yıkılma noktasına geldiğinden bahsederdim.İçinde biraz insanlık varsa yuvanın yıkılmasına sebep olmak istemez zaten uzaklaşır.
Ama ş.refsiz bi tipse zaten ne yaparsanız yapın engel olamazsınız.Tek çözüm boşanmak kalıyor.

Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.

Bir erkeğin(yada kadının) eşinden başkasına duygusal etkileşimde bulunması çok güven kırıcı ve bir o kadar da gurur kırıcı ..
Flört ediyor gibiler çok acı bir durum sizin açınızdan .

kızzz konu sahibinin profiline gir mesajlar a tıkla, direk onun yazdıklarını görürsün zaten, o kadar sayfa okumaya gerek yok :KK70:
O daha uzun. Telefondan profile tıkla, hakkındaya tıkla, oradan bütün mesajlara tıkla ohooo. Konu güncellendikçe açıp okuyorum:KK70:
Şu 70 sayfayı okuyacağıma 2 kitap bitirmiştim yalnız, konu sahibinin 4-5 mesajı var :KK70:

Son düzenleme:
Ya bu kadın kim çok merak ettim
Gidip biz basalım şu okulu, şikayet edelim ikisinide falan ne bilim içim şişti
Böyle kadınlara uyuz oluyorum ya, illa aralarında bişey olması gerekmiyo ama bu kadın senin üzerinden kendini tatmin ediyo

Bunlardan biride benim elti
Benden ilk günden beri nefret eder ilk gelinim sen yokken ben vardım falan edalarıyla aptal aptal işler yapardı
Aldım façasını aşağı
Kadın sırf gıcığıma kocama kocasıymış gibi davranıyodu
Birlikte kararlar almalar, her ortamda ben gelmeden eşimin tam et ete dip dibine oturmalar, gülmeler, şakalar gırlaa
Eşimin kalktığı Yatağa girip uzanmalar
Sahilde kocasının değil kocamın dizine yatmalar
Hergün benden önceki anılarını anlatmalar, onların evine gidip kaldığı zamanları falan
Ay ne bileyim çok aptalca şeyler işte

Sırf sen kimsin ki mesajını vermek
Eşin bana daha çok değer veriyo mesajını vermek
Bi gün saçını başını yolcaktım zor aldılar elimden
Tirtir titredi
Kocamada ayrı ayarı çektim

kardeş şu bu ayağına yatmasınlar, hikaye ya
Sende saf gibi buna inanma

İş ortamında evli adamlara kanka hacı diyenini sonra işi pişirip adını çıkaranını, herkese bu benden küçük kardeşimiz bu yaa diyen kadının kardeşim dediği adamla çıktığını nişanlandığını da gördü bu gözler geçecekler onu bi kalemdee

Eşine ya o ya ben restini çekiceksin (öyle söz artık konuşmayacam demesinede inanmayacaksın net seyler sunmalı)

Karısı olarak konuşmasını istemediğin rahatsız olduğun birini eşine söylediğin anda aralarındaki (çok komik ama) gerçek kardeş ilişkisi gibide olsa sırf sen rahatsız olduğun için bitirmeli
Senin için yuvası için ya

Kocam ciddi ciddi bir arkadaşımdan çok fena rahatsız olacak iş boşanmaya varacak ben hala ama sen art niyetlisiin dicem öylemi
Yani kimse benim eşimden aşkımdan çocuğumun babasından yuvamdan mutluluğumdan daha değerli olamaz

Sen necisin kocan için?
Kimsin?

Valla şiştim

O daha uzun. Telefondan profile tıkla, hakkındaya tıkla, oradan bütün mesajlara tıkla ohooo. Konu güncellendikçe açıp okuyorum:KK70:
Şu 70 sayfayı okuyacağıma 2 kitap bitirmiştim yalnız, konu sahibinin 4-5 mesajı var :KK70:

ay valla bana da profilinden girmek daha kolay geliyor sayfalardan tek tek yorum okumaktansa :D

Böyle kadınlara uyuz oluyorum ya, illa aralarında bişey olması gerekmiyo ama bu kadın senin üzerinden kendini tatmin ediyo

Benden ilk günden beri nefret eder ilk gelinim sen yokken ben vardım falan edalarıyla aptal aptal işler yapardı
Aldım façasını aşağı
Birlikte kararlar almalar, her ortamda ben gelmeden eşimin tam et ete dip dibine oturmalar, gülmeler, şakalar gırlaa
Hergün benden önceki anılarını anlatmalar, onların evine gidip kaldığı zamanları falan

Tirtir titredi

İş ortamında evli adamlara kanka hacı diyenini sonra işi pişirip adını çıkaranını, herkese bu benden küçük kardeşimiz bu yaa diyen kadının kardeşim dediği adamla çıktığını nişanlandığını da gördü bu gözler geçecekler onu bi kalemdee

Eşine ya o ya ben restini çekiceksin (öyle söz artık konuşmayacam demesinede inanmayacaksın net seyler sunmalı)

Karısı olarak konuşmasını istemediğin rahatsız olduğun birini eşine söylediğin anda aralarındaki (çok komik ama) gerçek kardeş ilişkisi gibide olsa sırf sen rahatsız olduğun için bitirmeli

Kocam ciddi ciddi bir arkadaşımdan çok fena rahatsız olacak iş boşanmaya varacak ben hala ama sen art niyetlisiin dicem öylemi
Yani kimse benim eşimden aşkımdan çocuğumun babasından yuvamdan mutluluğumdan daha değerli olamaz

Sen necisin kocan için?
Kimsin?

Valla şiştim

Ne guzel yazmıssın ,senin eltide beni bitirdi burda ama oohhh sen hakkından gelmissin

Aldım façasını aşağı

Tirtir titredi

Sen necisin kocan için?
Kimsin?

Valla şiştim
Ay ne biçim kadınmış o ya? Kadının teki sahilde kocamın dizine yatacak ha? Kardeş sen hayırdır ya der, itinayla derisini yüzerdim. Bundan rahatsız olmayan kocamın da gözünün önünde adamın birini dizime yatırırdım bakalım noluyor?

Sahi eşiniz ne yapıyordu?

Hiç.direkt yargılamayı sevmem ama eşin kıza aşık

Bende esime dun acik wcik dedim. İtirwf edemiyrsunuz birbirinize diye. O da diyor ki bi kendine bak bi ona. Onun nesini begeneyim. Yuzde doksan herkes esime esimin benm yanimda daha asagida kaldigini soyler. Esim icin ben cok cok guzelim. Kiz brnm yanimda kiyaslanmaz bile. Ama esim bi kere bana keske dunyanin en cirkiniyle evlenseydm beni eziyosun demisti.
Kompleksli canım demekki unutma bu da bi aldatma nedeni kendini düşük görüp öyle tatmin ediyor olabilir

Ay ne biçim kadınmış o ya? Kadının teki sahilde kocamın dizine yatacak ha? Kardeş sen hayırdır ya der, itinayla derisini yüzerdim. Bundan rahatsız olmayan kocamın da gözünün önünde adamın birini dizime yatırırdım bakalım noluyor?

Sahi eşiniz ne yapıyordu?
Şimdi benim konu ana konuyu dağıtsın istemem ama benim elticim :) tam bir ana malzeme
Yıllardır konuşmuyoruz, umrumda değil diye hiç konusunu açmadım kk ya ama inan açsaydım çok net olay çıkardı burda o derece değişik hasta gıcık ötesi bi varlık

Bu kız daha evlenmeden kaynananın evinde 5 yıl yaşamış yani benim eşimin orta okul ve lise döneminde
Bu yüzden evin kızı gibi büyümüş onlarla sözde
Abla diyolar ona
Eşimde zaten böyle rahat bi yapısı var ablam o diyo abim ses çıkarmıyorken ben ittirsem artniyetli gözükürdüm ayıp diyo falan ne bilim işte geçmişte kaldı pek hatırlamıyorum
Ama şimdi oda gördü gerçek yüzünü
Hiç konuşmuyoruz mecbur kalmadıkçada aynı ortama girmiyoruz

Aldım façasını aşağı

Tirtir titredi

Sen necisin kocan için?
Kimsin?

Valla şiştim

Eltin eşinin dizinemi yatıyor? Kocasıda ne genişmiş ne biçim aile bunlar.

Şimdi benim konu ana konuyu dağıtsın istemem ama benim elticim :) tam bir ana malzeme
Yıllardır konuşmuyoruz, umrumda değil diye hiç konusunu açmadım kk ya ama inan açsaydım çok net olay çıkardı burda o derece değişik hasta gıcık ötesi bi varlık

Bu kız daha evlenmeden kaynananın evinde 5 yıl yaşamış yani benim eşimin orta okul ve lise döneminde
Bu yüzden evin kızı gibi büyümüş onlarla sözde
Abla diyolar ona
Eşimde zaten böyle rahat bi yapısı var ablam o diyo abim ses çıkarmıyorken ben ittirsem artniyetli gözükürdüm ayıp diyo falan ne bilim işte geçmişte kaldı pek hatırlamıyorum
Ama şimdi oda gördü gerçek yüzünü
Hiç konuşmuyoruz mecbur kalmadıkçada aynı ortama girmiyoruz

Benim eltimde küçükken gelmiş evlerine.Beraber büyümüşler nerdeyse.O yüzden eşim büyük eltimi sever.Ablası gibi görür.Kadın eşimi kullanmayı seviyordu iki pohpohlasa hoşuna giderdi benim saf kocamda yengemin bir dediği iki olmaz diye her dediğini yapardı.Sinir olurdum.Ama onun dışında dizine yatma v.s bir terbiyesizliğini görmedim.Öyle olsa büyük müyük dinlemez çok fena yapardım benden önce kocası haddini bildirirdi.

Senin eltin laubali galiba.Sınırını bilmiyor.

eşi kocanın dizine yatarken kocası ne yapıyor aval aval seyrediyor mu
Gerçekten konusuna saygısızlık yapmak istemiyorum
Çünkü okuyanlar içinde çok can sıkıcı bu durum
(Araya başka konulu mesajların girmesi, gereksiz sayfa kabarması)
Onun için özelden yazıcam

Arkadaslar hrpinize tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin. Bazilariniz bersber olduklarini soylemis buna ihtimal bile vermiyrm. He etkilesim olmus olabilir bunu kabul ediyorum. Esim ksbul etmiylr. Kiz her firsatta bana sende esin de benim kaedesimsiniz diyor. Ama soyle bi durum var kiz evli olsa onun kocasi baska brkar bi kadinla boyle olsa eminim o da benim gibi kabul etmez. Bi dusunsun ben bu adamla bu kadar samimiyim acaba karisi rahatsiz olur mu. Esimle dun gecedren beri kpnusmuyoruz eve gelince de konusmayi dusunmuyorum. Dun com israr etti barisma konusunda suan icim ona karsi buz gibi. O kadar kirildimki anlatamam. Sevgililer demiyorum ama tavirlari gaptiklarini hazmedemiyorum. Ne olacaksa olsun . tek gercegim cocugum benim. Kendine ceki duzen verdi verdi vermedi keyfi bilir. Kimse vazgecilmez yada bulunmaz hint kumasi degil. Kendime guzel bi is bulmam lazim gerisi corap sokugu gibi gelecek zaten. Magdur olan brnim uc gunluk dunya icime at at uzul uzul konus konus bi yere varama o zaman herkes neyin mucadelesindeyim. Ayrica bosanma durumu olsa dahi ailemin yanina gidemem cocugumla tek basima ayakta kalmak zorundayim. Bilmiyorum kizlar suan sadece cok kirginim cok uzgunum paramparcayim. Cocugumdan destek aliyorum onun bi gulusu bi sarilmasi beni ayakta tutuyor.

Eşim için bu cümleleri kurabilecek olsaydim coktan kapinin önündeydi bile. Nasıl da rahat söylüyorsun. Yapacakların için çok geç kalmıssin bile. Bari geri adim atma. Ama konuşmamakla olmaz ya vazgeçsin bu kizdan (şaka gibi bir cümle ama) ya da defolup gitsin yani. Başka yolu yok.

Bu arada bizi de gelişmelerden arada haberdar edersen sevinirim. Takibe aldim konunu.

Benimkinin iş hattı kendi hattı ayrıdır işten insanlar da genelde kendi hattını bilmezler. O iş hattına da kimse 7 8den sonra iş saatleri haricinde yazamaz.

Ama iş adamda bitiyor kusura bakmayın da, benimki bunun böyle olması gerektiğinin farkında. Benim zorumla değil kendi isteğiyle böyle. Sizin eşinizin iş ev algısı tamamen karışmış. Ben okurken tırnaklarımı yedim kinlendim resmen. Allah yardım etsin böyle devam ederse boşanmaktan çekinmeyin zaten adamda kocalık yoksa bi farkı olmayacaktır merak etmeyin.

Back