Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Nasıl yapardınız yani ne yapardınız bi anlatsanıza merak ettiğimden soruyorum

Ben sanırım okulu basardım bağıra bağıra bunları söyler onları o iş yerinden eder sonra boşanırdım

Öğretmenmiymişler, ne okulu anlamadım..

Bakma sen ağzını yırtardım dememe, olay gerçekten aldatma boyutunda ise sinsice pişman ederdim muhtemelen, çaktırmadan alttan alttan yürürdüm. Onlar beni keriz yerine koyduğunu sanırken plan yapar işleme koyardım. İlk olarak kızdan başlardım, onu pişman eder, yerin dibine sokar sonra da eşime yürürdüm. Ama dediğim gibi sinsice, bir elma kurdu gibi içten içe, yavaş yavaş, başlarına gelecekleri benden bile bilmeyecekler o derece sinsice... Sonra eşime tekme basardım.

Umarım böyle şeyleri düşmanım bile yaşamaz, öyle anlattım ki gerçekten aldatılmışım da eşimden nefret ediyormuşum gibi oldum, yanımda olsa suratına tükürecektim öyle gaza geldim. Yarabbim sen koru, dinimiz amin...

Çekerim kızı kenara bak kızım seni yolarım kocamdan ve çevremden uzak dur yoksa seni rezil ederim derim. Yoksa sen kulağın yetmezmiş gibi boynuz sahibi olacaksın

Böyleleri arsız olur
Sana derdi ki
kadın olsaydında sahip çıksaydın benimi kıskandın, kocana söyle madem o konuşmasın benle
Ama yapamazsın çünkü oda görüşmek istiyo benimle ve sen engel olamıyorsun diye mi onunla değilde benimle konuşuyorsun beni tehdit ediyorsun
Der birde dalgasını geçerdi heralde
Zaten rezil etsekte inkar eder arkadaşız kıskanıyo beni der

Bilemiyorum yani uğraş dur bu tiplerle
Napıcaksın ki yani anca kafa göz dalıcan
O zamanda mahkemelik olcan kocan zaten arkanda değil valla onun lehine bile şahitlik eder bu adam

Yani uğraşmaya da değmez açıkcası tamamen rezalet
İş kocada biter, adam adam değil ki
Adam olsaydı bir duvarı olurdu, kapısı bacası açık ev gibi adam canı isteyen dalıyo ohh boş meydan

Başka konularından biliyorum eşi öğretmen

Diğer meseleye gelince bu okadar yıpratıcı olur ki düşünmek bile istemiyorum
Bu kadar sabırla herşeyi bilerek onlara tuzak kurmak pişman etmek için gün saymak an kollamak
... bilemiyorum, sürekli aklını onlarla meşgul etmek
Asıl içten içe onu çürütür
Çok zor bir durum gerçekten Allah yardımcısı olsun

Ama sanki sizin durumunuz biraz daha farklı gibi.Siz evlisiniz eşiniz de tanıyor.Tahminimce sizin evinize de eşiniz yokken gelmiyordur.
Konu sahıbının baya bıldıgın zıvanadan çıkmıs

yuhhhhh yaaaa ! bu nedir arkadaş. adam resmen kuma yapmış kendine tövbe yarabbin. okurken bile sinir oldum. işler bu noktaya gelene kadar niye beklediniz ki. bence evli bi erkek bekar bi bayanla yakin arkadas olamaz. erkeklere guvenilmez. her an akli kayabilir şeytana uyabilir. eşiniz o kadinla gercekten dost olsa bile sevgili olmasa bile sizi ikinci plana atmasi hic hos değil. ben olsam bu olayi bitirmek icin elimden gelen ne varsa yapardim hatta boşanma sebebim bile olabilirdi

tavir koymakla iyi yapmissin. boşanmak en son çare. eşine bu konu da ciddi oldugunu hissettir. gözlemlemeye devam et. hatta o bayana da hissettir artik görüşmelerini istemediğini. durum düzelecek mi gözlemle bakalim

tavir koymakla iyi yapmissin. boşanmak en son çare. eşine bu konu da ciddi oldugunu hissettir. gözlemlemeye devam et. hatta o bayana da hissettir artik görüşmelerini istemediğini. durum düzelecek mi gözlemle bakalim
Ama kendi kendine tavir koymasin once kocasiyla ciddi konussunsonrada kizla konussun ayagini denk alsin

Bunlar bal gibide sevgili.Kız arkadaşınada kankasına da başlatmasınlar bu nedir böyle vıcık vıcık.O kız için çocuğumun doğumgününü erteleyen kocanın evimde ne işi var.Sepetle gitsin.Sendeki sabırada şaşırdım ben olsam çoktan çıngar çıkarmıştım.

Beyefendiye pardonda bu ne samimiyet giyeceğini ona sormakta neymiş "don"_unuda o yıkayıp alsın barii. Hayır bayandaki yüzsüzlükte almış başını gidiyor. Evli adama bukadar yanasmakta ne, otuzuna gelmiş evlenmemiş seninkinden medet umuyo belli . Sessiz kalma bu duruma abartabildigin kadar abart baktın anlamiyo vur tekmeyi

Yuhhhhhhhhhhhhhh! Eğer gerçekten böyle bir hayatın içindeyken pes diyorum!!!!! Bir tanesine bile tahammül etmem.o koca kapıda bulurdu kndini. seninki sütlü köpüklü kafası yasiyor

bence sendeki sabır peygamber sabrı brn olsam çoktan kızılca kıyameyit kopmuştu ister güzel oldun ister çirkin farketmez yıkarım ortalığı bu ne bee

Adam bu kadar dibine dibine girip yer yer karisindan öte görüyorsa ha kısıtlamissin ha kisitlamamissin. Aradan cekilirim de mutlu olsunlar bari. Ben istemiyorum diye kendini tutacaksa ne anladım o isten. Bulgura gidicem diye pirinçten olmayim diyosa pirinc olmak bana yetmez sahsen. Benim önerim yolver gitsin kızmaya bile değmez. Kendi anlayıp geliyorsa ne ala..

Beni sever kiskanir anne gibi degilsin. Cok genc duruyosun der.insanlar beni ovunce uzulur ben geri planda kaliyorum senin yuzunden der. Kiskanir hep. Bazen aenle cikmak istemiyorum disariya sana herkes bakiyor der. Oyle soyliyim.
Bu yaziyi okuyunca aklima su geldi kendini yetersiz hisseden koca ve ona iyi davranan ve onun egosunu oksayan bir kiz. tabikide konusmak isteyecek cunku sizinle evliliginde yasadigi yetersizlik duygusunu o bayanla karsiliyor ve kendini iyi hissediyor. ayrica kadinin guzel olmamasi avanraji. bu durm tespitim. ama tamamen buyumemis erkek davranisi. evliliginde mutlu degilsen ayrilacaksin arkadas. yanina oyaladigin kisiye yazik

Niye küsüşmüstü bu liseli aşıklar? (eşin sana gece 3e kadar dert yandığı gün)

Benzer bir olay başıma geldi.iş yerinde sürekli eşime laubali davranan kadın vardı.üstelik evli ve çocuklu.eşimi defalarca uyarmama rağmen bana inanmadı.hatta kızdı abartıyorsun diye.aradan iki ay geçmeden kadın aşkını itiraf etti.önce eşiden fırça yedi engellendi.sonra ben öyle bir korkuttumki şu an ininde saklanıyor

Sende safmışsın be canım.nasıl 4 yıl dayandın4 hafta zor cekılır..nasıll dovmedın onu..nasıl agzını burnunu kırmadın...

eşine helal olsun ne dıyeyım....

Canım flörtleşiyorlar resmen bunlar..Söylemek istemiyorum ama adam seni açık açık aldatıyor..Ne 5 te çıkması eve 8 de gelmesi..Bakmış sen de bişey demiyorsun tepki vermiyorsun alalen yapıyor..Lütfen toparlan ve bu kızı hayatınızdan sil..Yoksa kocan gidiyor haberin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…