Bana inandırıcı gelmedi, bu söylediklerini yapmayacak konu sahibi
Konu komşuyu şimdi düşünen, gitmeye karar verince yine düşünür ve yine gidemez kalır o evde..
Aldatmasa bile flortlesme var kesinbu adam seni aldatmıyosa. aha gel yüzüme tükür. kesin bişey var.
Aldatmasa bile flortlesme var kesin
Yani belki birbirlerine acilmamislar ama bariz birşeyler var.böyle flört mü olur allah aşkına? flörtten de öte bişey var burda. ve karısının gözü önünde. gizli saklı da dğeil. oha.
Yani belki birbirlerine acilmamislar ama bariz birşeyler var.
Yani belki birbirlerine acilmamislar ama bariz birşeyler var.
Kadının yüreğine inecekofiste gizli gizli seks bile yapıyolardır. tövbe.
hayır konu shaibi şimdiye kadar nasıl dayanmış ben anlamadım.
Bi erkek arkadaşıma ne giyeyim diye sormak bana göre ne kadar ayıp ve abesse..aynı şekilde bir erkeğin bi kız arkadaşına sorması da abes ve ayıptır.Ya o sana kiyafet sorup
Sonra birde kizin dediklerini secip giymesi
Donuna kadar soyup koyacaktin kapiya
Cok pasifsin coook.
Kadının yüreğine inecek
Aldatmasa bile flortlesme var kesin
Aynı benim us arkadaslarimin hikayesi.açılmıştırlar ya hu. zira adam işte 5 de çıkıyor ama kızın işi var diye 15 dakikalık mesafedeki evine gitmek yerine 3 saat kızı bekleyip birlikte geliyor. bir yere giderken kıyfaet ne giyeyim diye kıza soruyor falan. baya baş başa vakit geçiriyorlar. hani 1 ay 2 ay olsa flört derim de. yıllardır birlikteler mutlaka açılmışlardır birbirlerine.
kızın evlenmesi de çözüm olmaz. o da kocasını aldatır.
Tabiki bi nevi aldatma. Demek istediğim sevgili olmamış olabilirler ama ikisininde birbirlerine hisleri var. Sadece adı konmamış.Flörtleşme de aldtma değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?