Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Valla tebrikler sabır taşıymışsınız. Bir başkasının hayatınıza bu kadar müdahil olması hiç hoş değil bu sizin bir kız arkadaşınız olsa bile yanlışken, kaldı ki eşinizle bu kadar samimiyet çok fazla. Bir şey yok demek için aşırı saf olmak gerekir, evli barklı adamla akşam evinde eşinin yanındayken bile bu kadar konuşmaya giren kadın onun ilgisini istiyordur, eşinizde bunu veriyor zaten. Müdahele etmezseniz çok üzülürsünüz.

bildiğin çıkıyor bunlar, ne kadar sabretmişsiniz.
o kızın belinden su alır eşimin de bi tarafını koparıp eline verirdim yemin ederim.
salak yerine koydurmayın kendinizi.

evli bir çiftin yaşamaması gereken olaylar.evli bir erkeğin yapmaması gereken davranışlar. bekar bir bayan arkadaşın nerede durması gerektiğini bilmediği haller.çok can sıkıcı.birde anlamadığım nedir bu arkadaşlarla gezme merakı.hadi gezilir ortak bir mekanda eğlenilir ama mütemadiyen iç içe olma ,kendine ait özelin kalmaması.çocuk kucagınızda eş kızın yanında yola kervan...oturup konuşmalısınız

Offf okudukça içim şişti bu ne yaf, patladım patlıcam sinirden. Kocan mı gerzomat senin gözünün önünde başkasıyla rahat rahat flörtleşebiliyo yoksa sen mi çok safsın anlamadım ki. Nasıl bu kadar herşey gözüne gözüne sokulurken rahat rahat sadece "onla evlenseydin keşke", "ama o çirkinn ben güseliim" diyebiliyorsun? Bu olaylar başladığının ikinci günü kafalarını tokuştururup kıvılcım çıkarırdım. Hepsini geçtim evladıma doğum günü yapacağım ama eşim başka bir kadın için buna engel olacak, hanfendiliğimi bir kenara korum, ikisinin de ağzını cart diye yırtarım.

millet konuşursa konuşsun

eşinle sevgilisi milet konuşur diye kasmamış utanmamışlar şu yavşaklıkları yaparken

siz de aman millet ne der diye bir çok terbiyesizliği yutmuşsunuz gözlerinin içine bakarken ikisi kafasına çanta indirmeyecek kadın yoktur. ki ben eminim daha neler olmuştur bize anlatmadığınız sustuğunuz allah bilir? bırakın artık milleti millet konuşmasın diye mutsuzluğa devam mı edeceksiniz?

çalışmanıza o mu izin vermiyordu?

aile yanına giderseniz bebeği annenize bırakıp iş aramanız daha kolay olur ne mezunusunuz?

bence toplayın bugün eşyalarınızı bırakın o adamı böyle aynı evde ağla ağla nereye kadar?

Benimde böyle bir erkek arkadaşım bar ama hiç sevgilisi ne düşünmüştür ne hissetmiştir diye düşünmemiştim bugüne kadar. Hep ne giyeceğini sorar birlilte alışverişe çıkar ona giysi alırız. Bir kere sevgilisiyle tatile çıkacakken bavulunu ben hazırlamıştım giysilerini ütülemiştim. Bazen koşuya çıkınca uğrar biZde yemek yer. Bir yerdeyken hep birlikte takılır konuşur eğleniriz. Ama gerçekten bugüne kadar aramızda en sarhoş ve boşlukta anlarımızda bile bir şey olmadı. Benim eşimde yıllardır tanıyor onu o yüzden ondan da şikayet duymadım. Sizin durumu tam bilemiyorum ne kadar masum ama belki cidden arkadaşlardır. Ama nolursa olsun sizi ikinci plana attığı ı hissediyorsanız değişmeli bu durum. Ben de biraz dikkat etmeliyim demekki. Bu açıdan bakınca manzara korkunç. Ama biz o kadar alışmışız ki birbirimize dışardan nasıl göründüğüne hiç dikkat etmemişim. Belki onlarda öyledir.

Bence biraz kabahat sizde hanımefendi. Çok geç kalmışsınız. Zamanında,yerinde olaylara hakkını vererek tepki gösterseydiniz eşiniz bu kadar rahat olamazdı yanınızda. Karaktersiz adam (adam denirse) hertürlü yapacağı varsa yapardı gizleye gizleye gerçi de bu rahatlığı ona siz vermişsiniz. Yanınızdayken bu kadar samimi olmalarının,mesajlar telefon sohbetleri ve ona karşı duyarlı olması tamamen sizin pasifliğinizden kaynaklanıyor.Hiç korkmuyor sizden. Hanım görürse,duyarsa kaygısı yok.Gerçi cıngar çıkarsanız netice değişmezdi belki karaktersiz herif yine gizli yapardı yapacağını ama sizde kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin yani.

Kız resmen kumanız gibi olmuş. Eğer eşiniz buradaki yorumları okuyorsa ona laflar hazırladım:) Bre adam sen bu kızın düşüncelerini karınınkilerden üstün görüyorsun, en kıymetlin olması gereken çocuğunun doğum gününü bile bu kız yüzünden kutlamamışsın. Karın insaflıymış. Ben olsaydım kapının önüne konmuştun. Şu anda da mahkeme celbi eline geçmiş , avukat arıyor olurdun.

Allah sabir versin size dayanilmasi Or bir durum.buna benzer bisey yasadim.esimin is arkadasi bi bayan var cocugu olmuyodu ozamanlar.bize bir yapisti esinle siyle yapiyorum esinle boyle yapiyorum.esimin az konusur ay biz hep dertlesiriz konusuruz senle konusmazmi benle konusuyo.sinemaya gideriz kocami alir onden giderler beni kocasiyla birakir magazalara gideriz sen x abinle bak demeler.x abide allahin safi.gel zaman git zaman rahatsizliklarim artmaya basladinesela dugune gideriz sen x abinle otur biz taki takalim.isyerine ziyarete giderim kocamin kulagina biseyler fisildayip gulmeler.gereksiz aramalar hatta bi gece birbucukta aramisri.esime uyariyomusun uyarmiyomusun dedim.msj attim.bunun gibi cok sirnasik seylerini gordum kadinin ama benim kocam yuz vermemeye calisitodu kaduna.nezaman onla goryssek biseyler derdi kavga ederdik.sonra esime dedimki ben bu abla kardes muhabbetinden sikildum ya o ya ben evi terkettim iki ay annemde kaldim.noldu kadin ben evi terkedince daha bi yapistu esimle yemege gitmisler ben bunu duydum aradim agzima geleni soyledim git o ablaligini baskasina yap dedim.o benim arkadasim karisamazsin dedi ben onun karisiyim yeter artik yapistin bize dedim.istemiyorum kocamla arklik yapma dedim.seni ilgilebdirmez dedi aradim anasina kizin bole bole yapiyo yuvamizi yikti dedim.aile buyukleri girdi araya.herkes duydu ama dort yil sabrettim bu kadina.detatlida yazamiyorum.diger is arkadaslari bak tongaya dusme seni kiskandirmak icin yapiyo diyolardi hep.esime mesafe koydurdum yaklasamiyo simdi pislik.hatta bikeresinde okey oynamaya gitmistik esimin icie girecekti tasi esimin ayagina dogru atip atip aliyodu.cok sinir oldum bak simdi

benim de bir erkek arkadasım vardı 8 yıl bırlıkte calıstık ama bu sekılde değildik
şirket ıcınde ben olmadan yemege gtmezdı
ben mesaıye kalsam işi varsa o da kalırdı ama ıkımız de duracagımız yerı bılırdık
o evlıydı ben bekardım o ara ama asla iş saatı dısında bır kere olsun ne aradım ne mesaj attım.
sizinkıler cok abartmıs, sen haklısın canım ya hatta baya da sabırlısın
ben bu kadar sabırlı olamazdım.
üstüne düşme dıyeceğim ama bılmem kı

Bu abla kardes abi kardes muhabbetlerini hic anlamiyorum.terbiyesizlikten baska bisey degil.kimsinde elin adamina kardeslik yapiyosun.konu sahibi kocanada kadinada bi ayar cek

Nasıl yapardınız yani ne yapardınız bi anlatsanıza merak ettiğimden soruyorum

Ben sanırım okulu basardım bağıra bağıra bunları söyler onları o iş yerinden eder sonra boşanırdım

Bu iliski rayindan cikmis
Sizin abarttiginiz yok
Esiniz bal gibi kizdan hoslaniyo kizda ondan

Valla b güzellik çirkinlik meselesi değil.Çirkin kadınlar ve böyle fesat kadınlar genelde işveli cilveli oldukları için erkeklerin daha çok hoşuna gidiyo.Bir çok erkek pek yüz güzelliğine bakmıyo.(Adriana Lima ve Hülya Avsar ın aldatıldığı kadınlara da bakın )
Bence eşinize tepkinizi sert bir şekilde gösterin.Kızı tanıyormuşsunuz zaten onunla da konuşun,rahatsız olduğunu eğer bu şekilde devam ederse boşanacağınızı,boşandıktan sonra da eşinizle istediği kadar görüşebileceğini söyleyin.
Bu ne canım böyle terbiyesizlik mi olur.Annemin her zaman söyler ve bence de doğru yani BİR KIZLA BİR ERKEK ASLA AMA ASLA ARKADAŞ KANKA BİLMEM NE O LA MAZ .Ates ve barut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…