Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Kızla yürüyecek ben arkdan gelecem, eğlenip eğlenmediğini ona soracak hele hele kız gelip benim yerime oturacak ( o siz yokken o an da neler olduğuna değinmiyorum bile ! ) o adamı varyaa ay bi sürü işkence yöntemi geliyor aklıma eğer hala akıllanmassa onun o anlayacağı dilden onu çok pis vururum bende arkadaşlarımla laubali olurum nasıl olunuyor görür hem tipsiz hem kurnaz çok pis sinirlendim

AHA BENIM GIBI DUSUNEN Bİ MANYAK DAHA...AĞZINA SAĞLIK CANIM ..BENCE DE O HALTI YEMIŞLERDIR

Kızın evindede takılıyor olabilirler bana hiç masum bir arkadaşlık gibi gelmedi.Eşiyle resim çekinmek istemezmiş telefonuda hep o kızın resimleriyle doluymuş.Bir yatakta resimlerini yakalamamış. Sevgili olduklarını anlamak için daha ne gerekiyor ki

Konu sahibi sindikçe bu adam daha çok ceviz kırar

AHA BENIM GIBI DUSUNEN Bİ MANYAK DAHA...AĞZINA SAĞLIK CANIM ..BENCE DE O HALTI YEMIŞLERDIR

yemeseler bile mutlaka yyecekler. çünkü şu an deli gibi hayalini kuruyolar. adam şaka yollu kadının saçına dokunuyor, kadın masanın yanından geçerken adama memelerini dayıyo... kesin yani.

yemeseler bile mutlaka yyecekler. çünkü şu an deli gibi hayalini kuruyolar. adam şaka yollu kadının saçına dokunuyor, kadın masanın yanından geçerken adama memelerini dayıyo... kesin yani.

Allah seni
Ama haklısın bu evre en heyecanlı evreleri

ya hiç sevmem şöyle laubali şeyleri cilve mi bunlar şimdi yani

insan dışarda eşine böyle yapamaz iş ortamında nası yapıyolar anlamıyorum

Sende safmışsın be canım.nasıl 4 yıl dayandın4 hafta zor cekılır..nasıll dovmedın onu..nasıl agzını burnunu kırmadın...
Hadi kimse duymasin dedim sabir sabir tabi sonunda sabirtasi tasti..sonra bide kendini sutten cikmis akkasik yapti pislik.simdi hic aramiyo esimi.sonra allahtan tup bevek yaptida cocugu oldu kendi derdine dustu.ama hala yasadigim gunler aklima geldikce esime eger onunla muhaftap olursan hakkimi helal etmem diyorum.simdiki aklim olsa zaten bastan guzel senin derdin ne baska kapiya derdim

Evlilikten vazgectigim artık kesinleşti. net. bacim Allah sabrini versin ve hakkinda hayirlisi ne ise o olsun insallah.

Yuhh artık. Bacım sen iyi misin? Bunların yüzde birini bile bir kadın katlanamaz. Benim anladığım kocan kendini sana layık görmüyor. Fazla güzelsin. Ona layık görüyor kendini. Aşık olmuş ona çok belli, bağımlısı olmuş ve kafalar da uyuşmuş. Allah sabır versin. Yapılacak iş belli de işte

Ben olacagim esimi isten cikartirim o kizlada disari.fln cikmam kusura bakmayin ama cok safsiniz ne diye.pesinize takiyorsunuz kizi sizden yuz buluyor ki yaninizda esinize rahat davraniyor cekinmiyor sizden.Benim yanimda yapsin baklm esim rezil.ederim onuda kizida.Olaylar bu noktaya gelmedn engel olacaktiniz cok yuz bulmuslar.Icinize.kadar sokmussunuz esinizle cinsel hayatinizi bile konusuyordur bunlar.

Ben olacagim esimi isten cikartirim o kizlada disari.fln cikmam kusura bakmayin ama cok safsiniz ne diye.pesinize takiyorsunuz kizi sizden yuz buluyor ki yaninizda esinize rahat davraniyor cekinmiyor sizden.Benim yanimda yapsin baklm esim rezil.ederim onuda kizida.Olaylar bu noktaya gelmedn engel olacaktiniz cok yuz bulmuslar.Icinize.kadar sokmussunuz esinizle cinsel hayatinizi bile konusuyordur bunlar.

Yılanın başını sanırım başta ezmek iyi olurdu
Hala geç sayılmaz güzel bi korkut derim
Benimde böyle olmasa bile buna yakin bişe oldu burnunda getirdim eğer benim canım hergün acıysa onunkinide acıtır gerekirse tehtit bile ettim eşimi o eğer seni kaybetmek istemiyorsa senin yoluna gelecek gelmiyosada artık sen bi yol cizersin

Dışarda derken sokakta değil de annemlerde kayinvalidemlerde falan, kaçamak öpüşler dokunmalar falan siz beni bir de martta görün

o da ekstra heyecan yapar ne zevkli.Ben daha fenaydım eski maceralarımızı hatırladımda çılgınmışız şimdi uslandım sadece evde öyleyim

Bu işin kokusu çıkar yakında .Benim sözüme değilde elin aşiftesine değer veren adamı ne yapacaksın.Göndersin daha iyi.Çocuğu küçük diye bekliyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…