Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Ya konu karşı tarafın cinsiyeti de degil aslında. Şu yazdığınız şeyleri benim eşim erkek arkadaşı ile yapsa ben yine sinir olurum.
Resmen sizi ikinci plana itmiş. dünyası onun etrafında dönüyor adamın. bütün planlarını ona göre yapıyor. kıyafet seçerken bile ona sormak ne demek yahu?

Yani gerçekten çok net bir şekilde yapacağınız tek şey var. Ya bu kızı hayatımızdan çıkartacaksın gerekirse başka iş arayacakssın ya da ben seni boşuyorum diyeceksiniz. Bu nedir ya ? Sinir hastası olur insan
Bana diyor ki sen evdesin calismiyprsjn kafana bunlari takiyorsun. Ben deise girince cevabini alirsn o zaman diyorum. Diyor ki ikinci gun evdr oturursn o zaman. Be adam Ca n neden boylesin o zaman.

Gobegimiz onunla kesilmis resmen. Zaten ilk dogum gunu ailecek olsun istyrdum. Esim sonra dedi x hasta gelrmeyecek evde kutlayalim. Ne alaka hayatimizi ona gore mi yasiycaz ona getiriyo resmen.

bak bu forumda defalarca genişlikle suçlandım ve kesinlikle kıskanç bir kadın değilimdir.. ama eşinin bu yaptığı saygısızlık.. sen çocuğu taşırken eşinin onunla önden yürümesi , doğum gününü ertelemesi mekanı değiştirmesi .. bunlar çok sana karşı yapılmış saygısızlıklar .. ortada kıskanılcak bir durum olmayabilir iyi arkadaştırlar vs vs ama biz kankayız ayağına da sizi, ,sizin isteklerinizi ( mekanda kalkıp ona sorması nasıl beğendin mi diye ) vs .. yok sayması bunlar kabul edilir davranışlar değil..
eşinin dengeyi kuramadığını düşünüyorum.. ve dediğim gibi davranışları çok saygısızca..

Bana diyor ki sen evdesin calismiyprsjn kafana bunlari takiyorsun. Ben deise girince cevabini alirsn o zaman diyorum. Diyor ki ikinci gun evdr oturursn o zaman. Be adam Ca n neden boylesin o zaman.

Siz de işe girip aynı şeyleri bir erkek arkadaşınızla yapın o zaman. Bakalım nereye kadar sabredecek. Yani bu adamın çok ciddi akıllanması gerekiyor. Böyle saçma bir şey olamaz.

Bu sorunun çözümü kızın evlenmesi mi sence? İkisinin de tavirlarina dikkat etmesi lazim kocan evli bir adam gibi davranacak o da bekar bir kadin gibi davranacak ancak boyle çözülür!Resmen yerinize geçmiş
Ben hep diyorum ona evli cocuklu biradam gibi davrwn . benim esim cok caliskan elinden her is geliyoris yerinde herseyi buna yaptryolar. Kiza yazmis ki ben halledeyim bilmem sen cok yoruldun. Kiz buna yaziyor yoruldun mu . esim evde de bi bardak su getirmez.el iyisi diyorlar ya bizmki ondan iste.

bak bu forumda defalarca genişlikle suçlandım ve kesinlikle kıskanç bir kadın değilimdir.. ama eşinin bu yaptığı saygısızlık.. sen çocuğu taşırken eşinin onunla önden yürümesi , doğum gününü ertelemesi mekanı değiştirmesi .. bunlar çok sana karşı yapılmış saygısızlıklar .. ortada kıskanılcak bir durum olmayabilir iyi arkadaştırlar vs vs ama biz kankayız ayağına da sizi, ,sizin isteklerinizi ( mekanda kalkıp ona sorması nasıl beğendin mi diye ) vs .. yok sayması bunlar kabul edilir davranışlar değil..
eşinin dengeyi kuramadığını düşünüyorum.. ve dediğim gibi davranışları çok saygısızca..
Cok haklisin arkadsim artik ne olcaksa olsun. Cekemeyececem daha fazla biktim sistim daraldim.

Abartarak yazmıyorsan ben net ve kesin konuşurdum. duruma göre hareket ederdim. çok aşırı bunlar.
Saygısızlık bu kadarı.

Cok haklisin arkadsim artik ne olcaksa olsun. Cekemeyececem daha fazla biktim sistim daraldim.

Yahu herif çocuğunun doğum günü yerine elin kızını önemsiyor ya. Böyle koca mı olur baba mı olur ? Basın tekmeyi defolsun gitsin istediği kızın yalaması olsun. Ya inanın kocanız olacak adamı bir kaşık suda boğmak istiyorum şu an o derece sinirlendim, hazmedemedim.

Konuşmak başka çocuğun eğlencesini ertelemek başka, kızın siz lavabodayken yerinize oturması bambaşka.[/QU natgile icin oturmus ama nargilesi bitmisti gittigimde kiz kalkmaya hazirlandi benm ki ters ters bakiyor kiza otur diyorni

Ya konu karşı tarafın cinsiyeti de degil aslında. Şu yazdığınız şeyleri benim eşim erkek arkadaşı ile yapsa ben yine sinir olurum.
Resmen sizi ikinci plana itmiş. dünyası onun etrafında dönüyor adamın. bütün planlarını ona göre yapıyor. kıyafet seçerken bile ona sormak ne demek yahu?
O ortami daha iyi bilirmis gri mi siyah mi ben dedim ben neciyim biurda izin iste deoyle tuvalete git dedim.

bak o kız bir aşık olsun elin herifi kanka manka dinliyor mu ?
o zaman aşkı yüzünden senin kocana nasıl mesafe koyuyor .. işte o zaman kocan anlar hatasını..

Hatasini ozaman anlasa nolur..

Ne desem bilemedim. Bas basayken nasil sana karsi, nasil araniz?

Güzelim biz çalışıyoruz, astın üste nasıl davranması gerektiğini de gayet iyi biliyorum, aksine mesafeli olması şart,bu saygıdandır. Her şeyi geçtim bir kadın için seninle tartışıyorsa ona senden çok değer veriyor demektir. Ki ilişkileri hiç normal değil kurbanlık koyun gibi aldatılmayı bekliyorsun, yazık değil mi sana? Bu arada o kız kesinlikle aşık ve kocan da farkında ve hoşuna gidiyor yüksek ihtimal

Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
Saka mi bu
Cunki kabus gibi
Aralarinda mutlaka bir sey var adi konmus ya da konmamis bilemem.

Kizdan guzel olabilirsiniz erkeklerin gozu her zaman guzellikten kaymaz. kadin isini biliyorsa guzelligini gormez gozu esinin

Esinle soyledigin tarzda tartismayi birak bence asla anlamaz sen kiskanc anlayissiz kadin olursun.

Yapabilecegin 2 sey var birincisi esine bu durumdan rahatsiz oldugunu ona guveninin kirildigini soyleyip yollari ayirmak istemek. Bakalim tepkisi ne olacak.

Digeri madem oyle diger arkd var sende muhabbet et samimi ol tabi arkds olarak ama bakalim esinin tepkisi ne olacak belki farkina varir diycem ama eminde olamadim anlattiklarindan dolayi.

Yorum yapmasi en zor konu ben resmen ortaligi darma dagin ederdim kesin

Bende esime dun acik wcik dedim. İtirwf edemiyrsunuz birbirinize diye. O da diyor ki bi kendine bak bi ona. Onun nesini begeneyim. Yuzde doksan herkes esime esimin benm yanimda daha asagida kaldigini soyler. Esim icin ben cok cok guzelim. Kiz brnm yanimda kiyaslanmaz bile. Ama esim bi kere bana keske dunyanin en cirkiniyle evlenseydm beni eziyosun demisti.
sizin bu yaklasiminiz cok yanlis ama. hersey guzellik degil, esinizin gozune hitap etmeniz yeterli mi sizce. esinizin hem gozune hem gonlune hitap etmelisiniz.

Back