Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

konuyu yarıda bıraktım okumaya dayanamadım.

konu sahibi sende nasıl bir sabır var nasıl bir dayanma gücü var hayran kaldım.

içim şişti.

önce kocanı sonra da o kızı yolsana

sen gitme evden, eşini gönder.

yorumlarını okurken aklıma şu ihtimal geldi;
herkes seni beğeniyor ve eşin bu durumda eziklik hissediyorum derken senin onu beğenmediğini düşündüğü için, seni o kızla kıskandırmaya ihtiyaç mı duydu acaba? sen kıskanmak yerine alttan aldıkça samimiyetin dozunu artırıp zıvanadan çıkmış olabilir.

Günaydın arkadaşlar konu sahibi nerede? 56 sayfa çok uzun detay verebilecek olan var mı biz sonradan gelenler için.
Kahvemi yapıp geliyorum hemen

Densizlik. Başka açıklaması yok yüzsüzlük ve densizlik.
Kesinlikle.
Bildigin ikimizden olma çocugun dogum günü bir kız arkadaş (!) yüzünden erteleniyorsa altında hiç iyi niyet aramam, kız arkadaşmış felan da demem.
Susmak yerine göre güzeldir ama bu konuda sakin kalmak açıkçası benim yapabileceğim bir şey değil.
Bir sürü tavsiyeler verilmiş konu sahibine bu kızdan kurtulması için ama mesele sadece bu kız değil, eşinin karakteri.
Bugün sorun bu kız olur yarın başkası.

Sonuna kadar okuyamadım bile önce kocamın sonra kızın ağzını yırtarım ki kocam kızı niy kaldırdın falan demeye cesaret edemez.

Eşin okudu mu yorumları?

Katılıyorum
Ek olarak, bu durumda karısının aynı şeyi yapmasını kabul etmemesi saçma olduğu gibi yapmasını kabul ederim demeside saçma olurdu
Yani neresinden tutsan elinde kalır bu saçma ilişki

maşallah sabrınıza hayran kaldım,eşim bana bunların onda birini yapsa cıngar çıkartmıştım, değil o kızla görüşmek yakınından geçirmem, bunlar resmen senin yanında flört ediyorlar...

kadın erkek iş veya normal arkadaşlığa karşı değilim normal karşılarım ama bu normal değil ki. bu ortalığı ayağa kaldırmaya yetecek ve hatta artacak cinsten bir şey. sizin şu ana kadar ortalığı yakıp yıkmadığınız tek hata bence burada. çok sinirlendim sabah sabah

İlk önce adamı şöyleeee bi paralıycan.Sonra o kızı da tenha bi yerde sıkıştırıp saçlarını yolup ağzına tıkıcan.
Sonra eve gelip ayaklarını uzatıp kahveni yudumluycan bacım.

Günaydın arkadaşlar konu sahibi nerede? 56 sayfa çok uzun detay verebilecek olan var mı biz sonradan gelenler için.
Kahvemi yapıp geliyorum hemen

Eşine okutacaktı burada yazılanlarıı okutmuş mu konu sahibiii

Matunumm

Eşin okudu mu yorumları?

Okutmuş hepimiz abartıyormuşuz kendisi haklıymış
Ortada bi durum yokmuş söz vermiş birdaha iş harici konularda görüşmicem demiş

Konu sahibide ailesine gidemiyomuş konu komşu akraba ne der diye

Boşanmaya karar vermiş
Eşine dememiş bu kararını ama aynı evde konuşmadan yaşıyolarmış
şimdi iş bakıyormuş bulup imkan sağlayınca çocuğuyla gidecekmiş

Bana inandırıcı gelmedi, bu söylediklerini yapmayacak konu sahibi
Konu komşuyu şimdi düşünen, gitmeye karar verince yine düşünür ve yine gidemez kalır o evde..

anlattıklarından yola çıkarak; abartabildiğin kadar abart, hatta olay çıkart. Nasıl tahammül edebildin bu kadarına? İçinden bir tanesi bile kavga sebebi.

oha yuh!
bildiğin afedersin, kuman olmuş ya kadın!
sen ne alıyorsun ona da alınıyor, adam senin fikrini alıp ona da soruyor kıyafetini, onun dediğini giyiyor. yolda sen çocuk avutuyorsun onlar eğleniyor. adam eve geç gelip onu bekliyor falan! çok iğrenç çok.
ben böyle adamın alnını karışlarım. benim hayatta ki en iyi dostum, arkadaşım, sırdaşım, eğlencem, hayat arkadaşım, çocuğumun babası, eşim. bu her çiftte böyle olmalı.
evlendiğim 5 yıl oldu. eşimsiz eşim de bensiz arkadaşlarıyla 5 kere çıkmamıştır.
boşansan direkt evlenir onlar söyleyim. bence boşan hatta. ne kankası ya kanka mı kaldı şu devirde. ergen liseliler mi bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…