- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen gitme evden, eşini gönder.Kizlar herkese gunaydin sarjim az oldugundsn surekli nete giremiyorum, sarj esimde ayni evde gorus!uyorum almadim o yuzden. Sabah benden biseyler istedi crvap vermedim. Hepinizin ilgisine cok tesekkur ederim. Esim dun bana diyor ki bi bi daha samimi olmayacagim sadece is icin konusacagim bilmem ne bunu bu zamana kadar soylemekten biktim. Ama en agir tepkiyindun koydum cok ugrasti barismak icin barismadim. Yanimdan gitsin diyede apartmandayiz bagirirsam hemen polis gelir dedim mecburen gitti bizim buralar boyle cunku. Cok israr etti tavrim net ne yemek ne utu hic birseyini yapmayacagim. Yok gibi davranacagim. O kadar kirginim ki anlatamam . herkes babanin evine git demis. Bende biliyorum gitmeyi ama simdi gidemem. Ailem cok kucuk bi yerde yasiyor insanlar bir degil iki degil yedi yirmi dort konusur basta akrabalarim olmak uzere. Suan calismiyorum ama is ayarlamaya calisiyorum. Biraz daha zamanim var size oyle soyliyim. Suan kalbim cok kirik cok uzgunum gozlerim hep nemli. Tek sucum cok iyi olmak. Alttan almak. Disaridan herkes bizi ornek cift goruyor bilmiyorlar ki dort duvarin icinde neler oluyor. Disarda iki gulen yuz gorunce insanlar aaa. Ne mutlu diyor . oyle birsey yok aslinda. Ve ben inaniyorum ki iki kisi geciniyorsa bi tar hep alttan aldigi icindir. Gun icinde cok cevap yazamam sarj meselesinden . hayattan umudumu da kesemem. Hayata da kusemem. Cunku bi cocugum var ve cok kucuk. Herseen once onun icin tutunmam lazim.
Kesinlikle.Densizlik. Başka açıklaması yok yüzsüzlük ve densizlik.
Kizlar herkese gunaydin sarjim az oldugundsn surekli nete giremiyorum, sarj esimde ayni evde gorus!uyorum almadim o yuzden. Sabah benden biseyler istedi crvap vermedim. Hepinizin ilgisine cok tesekkur ederim. Esim dun bana diyor ki bi bi daha samimi olmayacagim sadece is icin konusacagim bilmem ne bunu bu zamana kadar soylemekten biktim. Ama en agir tepkiyindun koydum cok ugrasti barismak icin barismadim. Yanimdan gitsin diyede apartmandayiz bagirirsam hemen polis gelir dedim mecburen gitti bizim buralar boyle cunku. Cok israr etti tavrim net ne yemek ne utu hic birseyini yapmayacagim. Yok gibi davranacagim. O kadar kirginim ki anlatamam . herkes babanin evine git demis. Bende biliyorum gitmeyi ama simdi gidemem. Ailem cok kucuk bi yerde yasiyor insanlar bir degil iki degil yedi yirmi dort konusur basta akrabalarim olmak uzere. Suan calismiyorum ama is ayarlamaya calisiyorum. Biraz daha zamanim var size oyle soyliyim. Suan kalbim cok kirik cok uzgunum gozlerim hep nemli. Tek sucum cok iyi olmak. Alttan almak. Disaridan herkes bizi ornek cift goruyor bilmiyorlar ki dort duvarin icinde neler oluyor. Disarda iki gulen yuz gorunce insanlar aaa. Ne mutlu diyor . oyle birsey yok aslinda. Ve ben inaniyorum ki iki kisi geciniyorsa bi tar hep alttan aldigi icindir. Gun icinde cok cevap yazamam sarj meselesinden . hayattan umudumu da kesemem. Hayata da kusemem. Cunku bi cocugum var ve cok kucuk. Herseen once onun icin tutunmam lazim.
Biz hepimiz abartyormusuz bu kadar kisi o hakliymis canim.
Gerizekalııı .. Beyin yok işte..Okutmuş sanırım adam da haksızsınız abartıyorsunuz demiş.
Kardeşe böyle yapılmaz:
1) Eş kıyafette yardım ettikten sonra kız kardeş aranıp fikir sorulmaz.
2) Eş kucağında çocukla arkada tek başına yürürken gidip kız kardeşin yanında çiftmiş gibi yürünüp eş yalnız bırakılmaz.
3) Eğlence mekanında eş ve kız kardeşin yanına gidildiğinde kız kardeşe eğleniyor musun diye sorulup eş es geçilmez.
4) Kız kardeşle aynı işyerinde çalışılırken devamlı WhatsApp'ta konuşulmaz. Duyulmuş şey değil.
5) Aynı işyerinde çalışılan ve işyerinde devamlı WhatsApp'ta konuşulan kız kardeşle eve gidince her gece en az bir saat WhatsApp'ta konuşulmaz. Duyulmuş şey değil.
Daha da önemlisi bunların hiçbiri erkek bir kankayla bile yapılmaz.
En kötüsü de karısının yapmasını asla kabul etmeyeceği şeyleri kendi yaptığında, karısı şikayet ettiğinde "sen art niyetlisin" demek en hafif tabiri ile onursuzluktur.
İnanılır gibi değil... Ben daha bugün sevgilimi erkek kankasının evine gidip içecek diye kısıtlıyorum, sırf kankasını yeterince tanımadığım için ne olur n'olmaz bide bi kız falan gelir diye. (Gitmektede ısrarcıydı müstakbel kayınvalidemi aradım hani bir bahane bulun evin içinde iş çıkartın başına dedim sonra dayanamayıp kankasınada güzelce konuşup ikna ettim, tembihledim çağırma onu bugün başka gün yaparsınız diye.) Belki beni takmadı, gidecekti ve sözüm çiğnenecekti size yapılan gibi. Fakat dolaylı yoldan engelledim ve içim bugünlük rahat oldu. Bana kalırsa sizinde dolaylı yollardan çözmeniz lazım. Bu sayede hem siz suçlu olmazsınız hemde eşiniz o kızla beraber vakit geçirmek istedikçe kaderin onun engellediği izlenimine kapılıp pes edebilir. Onu tehdit etmeyin boşanmayla daha çok kendinizden itersiniz. Evliliğinizin doğru kurulacak bir stratejiyle atacağınız doğru adımlarla kurtulacağını düşünmekteyim. Belki okuyan başka arkadaşlarada yardımım dokunur...
Günaydın arkadaşlar konu sahibi nerede? 56 sayfa çok uzun detay verebilecek olan var mı biz sonradan gelenler için.
Kahvemi yapıp geliyorum hemen![]()
Eşin okudu mu yorumları?
Bana inandırıcı gelmedi, bu söylediklerini yapmayacak konu sahibiOkutmuş hepimiz abartıyormuşuz kendisi haklıymış
Ortada bi durum yokmuş söz vermiş birdaha iş harici konularda görüşmicem demiş
Konu sahibide ailesine gidemiyomuş konu komşu akraba ne der diye
Boşanmaya karar vermiş
Eşine dememiş bu kararını ama aynı evde konuşmadan yaşıyolarmış
şimdi iş bakıyormuş bulup imkan sağlayınca çocuğuyla gidecekmiş