Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Şu yaptığınız bana çok utanç verici geldi.
İki nedenle çok utandırıcı geldi.
Birincisi arkadaşıyla bir araya gelince eve kız atacaklarına yada iki kız görünce kendini kaybedeceğini düşündüğünüz bir adamla neden berabersiniz? Yani eninde sonunda kadınlarla aynı ortamda bir araya gelecek bunu engelleyemezsiniz ki bu kadar normal bir şey için bu kadar araya birilerini sokmanız kendinizi paralamanız çok çirkin esasında.
İkincisi de beni dinlemez belki diye annesini falan karıştırmanız da çok çirkin. İlişki içindeki sorunlar veya talepler o iki kişinin arasında kalmalı. Yani siz ilişkinize istediğinizin olması için birilerini katıyorsunuz.
Ben sevgilimle yada eşimle bir derdim varsa kendim çözerim annesini veya kankasını sokmam yani araya.
Anne açısından düşünsem daha da çirkin gelir. Aşırı kıskanç ve kendine güvensiz bir kızın benim oğluma da güvenmediğini düşünürüm ve kızın beni araya katmasından da hiç hoşlanmam.
Çok basit bir olayı bu kadar büyütmek ve çözmek için başkalarını da katmak cidden çirkin.

Yazarken alkış alıcam sandı herhalde, anneyi arayıp evde iş çıkarın diye direktif vermesi çok cüretkar kadın ne düşündü acaba

Yazarken alkış alıcam sandı herhalde, anneyi arayıp evde iş çıkarın diye direktif vermesi çok cüretkar kadın ne düşündü acaba

Ben evliyim şimdi böyle bir şey için kayınvalidemi aramam.
Ne kadar çirkin bir şey.
Kayınvalidenin yerine koydum kendimi ben olsam kızı aşırı kıskanç ve güvensiz görürüm. Aşırı kompleksleri olan biri bu demek ki ileride kıskançlık krizlerinde seni yer oğlum derim yani.
Senin oğlun vardı sen de dersin yani eminim

Ben evliyim şimdi böyle bir şey için kayınvalidemi aramam.
Ne kadar çirkin bir şey.
Kayınvalidenin yerine koydum kendimi ben olsam kızı aşırı kıskanç ve güvensiz görürüm. Aşırı kompleksleri olan biri bu demek ki ileride kıskançlık krizlerinde seni yer oğlum derim yani.
Senin oğlun vardı sen de dersin yani eminim

Kesinlikle derim, ki kardeşimin kız arkadaşı da böyle tek kötü yanı bu,kavga ederler bana duyurur e abla x e ulaşamıyorum, bu devirde ulaşamamak ne demek telefonunu kapatmış açmıyo işte, benim çabamla seninle görüşse mutlu mu olacaksın, bazı insanlar sadece hedef odaklı, istediğimi aldım mı aldım, bitti, ama bakan göze nasıl göründün?

Kesinlikle derim, ki kardeşimin kız arkadaşı da böyle tek kötü yanı bu,kavga ederler bana duyurur e abla x e ulaşamıyorum, bu devirde ulaşamamak ne demek telefonunu kapatmış açmıyo işte, benim çabamla seninle görüşse mutlu mu olacaksın, bazı insanlar sadece hedef odaklı, istediğimi aldım mı aldım, bitti, ama bakan göze nasıl göründün?

Aynısını erkek yapsa anlar aslında.
Her tartışmada sorunda erkek de kızın annesini kendi annesini arasa yaysa her yere o mevzuyu ne hisseder acaba?
Çocukça bir sorun çözme yöntemi.

Ya bir kere bu adamin size saygisi yok sevgiyi bilemem ama.. Gerci o kizi daha cok kaale aldigina gore o kiza hissiyati da size olandan daha fazla. Adam size saygi duymuyor kadinlik gururunuz umrunda degil, aynı durumu sizin yasama ihtimalinize kesinlikle hayir diyor ama kendisi kat ve kat fazlasini yapiyor ustelik tum sitemlerinize sacma sapan savunmalar veriyor. Sizi saymiyor kesinlikle. Eğer ekonomik ozgurlugunuz varsa bence bu olayi daha da abartin olay cikarin ve kendine ceki duzen vermezse cikin gidin. Herkes de sizin yaninizda olur, bu ne boyle evli adam elalemle vicik vicik. Sahsen ben esime hep diyorum, aldatma ya da en ufak fiziksel ya da psikolojik siddette 10 cocugum da olsa bosarim seni diye. Ki bosarim da kimseye eyvallahim yok 3 gunluk dunyada onun bunun derdini mi cekicez. Size bunlari yasatan insanlara deger vermeyin. Bebeginiz var evliliginiz de tas catlasin 4-5 seneliktir. Bebeginizle ilgilenip beraber onun gelecegini planlayacaginiza, şu yasadiklariniza bakin. Esiniz zaten saygisiz ve dusuncesiz. Hatta daha fazlasi. Ona yakisir yaptigi. Ama siz kendinize yakistiriyor musunuz boyle bi genisligi. Ben size hic yakistiramadim. Derhal ne gerekiyorsa yapin bence.

Kardeşe böyle yapılmaz:

1) Eş kıyafette yardım ettikten sonra kız kardeş aranıp fikir sorulmaz.

2) Eş kucağında çocukla arkada tek başına yürürken gidip kız kardeşin yanında çiftmiş gibi yürünüp eş yalnız bırakılmaz.

3) Eğlence mekanında eş ve kız kardeşin yanına gidildiğinde kız kardeşe eğleniyor musun diye sorulup eş es geçilmez.

4) Kız kardeşle aynı işyerinde çalışılırken devamlı WhatsApp'ta konuşulmaz. Duyulmuş şey değil.

5) Aynı işyerinde çalışılan ve işyerinde devamlı WhatsApp'ta konuşulan kız kardeşle eve gidince her gece en az bir saat WhatsApp'ta konuşulmaz. Duyulmuş şey değil.

Daha da önemlisi bunların hiçbiri erkek bir kankayla bile yapılmaz.

En kötüsü de karısının yapmasını asla kabul etmeyeceği şeyleri kendi yaptığında, karısı şikayet ettiğinde "sen art niyetlisin" demek en hafif tabiri ile onursuzluktur.

Agzina saglikk valla baska denecek soz birakmamissin.

Cocukluk arkadasim var erkek, inanilmaz samimiyizdir bizde zirt pirt whatsapptan mesajlasiriz, arada bir arar moruk nabiyon deriz birbirimize, ayni civarda oturuyoruz ve o benim isyerimin hemen yaninda dukkan acti yeni, sabahlari beraber gidiyoruz ise evden aliyor beni, haftasonlari mutlaka ama mutlaka esim ben o birlikte disari cikariz ya da o bize gelir. Bazen haftaici cat kapi gelir yemek koy bana aciktim der, hatta bazen gelir esim de henuz gelmemis olur gelir oturur sohbet ederiz esim gelene kadar, hatta kac defa esim gece calisti eve gelemedi, icme suyum kalmadi mesela gecenin 12 si felan, zirt kapi calar acarim kapiyi ivir zivir su felan almis getirmis kapidan verir gider, ucumuz haftasonlari yakin mesafedeki yerlere gideriz bazen kaliriz geceleri, esim erkenden uyur biz otururuz sohbet ederiz sabaha kadar, kiz arkadasi da var bu arada kopek gibi asik oldugu, bende kocama cok asigimdir ama cidden surekli iletisim halindeyizdir. Ama esimle de iletisim halindedir bu arkadasim ayni sekilde.

Esimin beni ondan zerre kadar kiskandigi rahatsizlik duydugu olmamistir, hatta bazen disari cikacagimiz zaman esim arar gelsin seni alsin evden orda bulusalim filan der, bende ona en ufak bir farkli hissiyata girmemisimdir o da benim icin ayni seyi dusunur biliyorum gercek bir kanka yani. Kiz arkadasi da rahatsiz degil asla onu da taniyorum garip gelmiyor bize yani.

Ama! Ben cok yakin arkadaslik kurdugum bir karsi cins olmasina ragmen anlartiklarinizdan sadece kanka degillermis gibi hissettim. Kurulan cumleler, tavirlar filan sadece iletisim halinde olmak gorusmek gibi degil sanki kur yapar gibi geldi bana birbirlerine. Yine de gunahlarini almak istemem.

Eyvah! Kirmizigitar ne yaptin sen! Birazdan kk seni taslar:)
Valla taşlamak olayı değil lakin bu anlattıklarınız hoşta değil.
Eşim kıskanç biri olmamasına ragmen şu yaptıklarınızı aynen yapmaya kalksam neler olurdu düşünemiyorum bile.
Mesafesiz bir samimiyet sizinki .
Hepimizin erkek arkadaşları var muhakkak ama bence sınır muhim.

valla yerinde olsa o kızı dalardin laan benim kocama ne hakla bakiyon be derdim..
korkutcaksin kendinden...

Çok sabırlısınız gerçekten
Ama eşinize çok kızdım. Kendini sizin yerinize koysun bi düşünsün bakalım aynı şekilde sizin de böyle bir arkadaşınızın olduğunu. Eşinizin arkadaşına daha çok kızdım bir insan nasıl bu kadar düşüncesiz olur yahu??
Resti çekin. Aralarında bir şey varsa da yoksa da onu sizin önünüzde tutması hiç hoş değil.
Ben varken başkasına hediyeler alan, ben arkada yürürken önde başkasıyla yürüyen, ben kıyafetlerini ayarladıktan sonra başka bir kadından onay alan adamın alnını karışlarım ben!
Abla kardeş bile olsalar bu kadarı fazla.
Ama siz de artık konuşmaktan fazlasını yapın eşinize resti çekin. Fazla rahat bırakmışsınız.
Kadınla da konuşun o da haddini bilsin artık ben bile sinir oldum!!

İlk kez kadınlar kulübü bir konuda hemfikir oldu olan bu.
:D
Gerçekten konu sahibi de sabırlı, kendimi düşünüyorum kafasını karpuz gibi yarardım yani.
Ne demek çocugumun dogum gününü o gelemiyor diye kutlamamak.
Zıvanadan çıktım düşünürken bile.

Cocukluk arkadasim var erkek, inanilmaz samimiyizdir bizde zirt pirt whatsapptan mesajlasiriz, arada bir arar moruk nabiyon deriz birbirimize, ayni civarda oturuyoruz ve o benim isyerimin hemen yaninda dukkan acti yeni, sabahlari beraber gidiyoruz ise evden aliyor beni, haftasonlari mutlaka ama mutlaka esim ben o birlikte disari cikariz ya da o bize gelir. Bazen haftaici cat kapi gelir yemek koy bana aciktim der, hatta bazen gelir esim de henuz gelmemis olur gelir oturur sohbet ederiz esim gelene kadar, hatta kac defa esim gece calisti eve gelemedi, icme suyum kalmadi mesela gecenin 12 si felan, zirt kapi calar acarim kapiyi ivir zivir su felan almis getirmis kapidan verir gider, ucumuz haftasonlari yakin mesafedeki yerlere gideriz bazen kaliriz geceleri, esim erkenden uyur biz otururuz sohbet ederiz sabaha kadar, kiz arkadasi da var bu arada kopek gibi asik oldugu, bende kocama cok asigimdir ama cidden surekli iletisim halindeyizdir. Ama esimle de iletisim halindedir bu arkadasim ayni sekilde.

Esimin beni ondan zerre kadar kiskandigi rahatsizlik duydugu olmamistir, hatta bazen disari cikacagimiz zaman esim arar gelsin seni alsin evden orda bulusalim filan der, bende ona en ufak bir farkli hissiyata girmemisimdir o da benim icin ayni seyi dusunur biliyorum gercek bir kanka yani. Kiz arkadasi da rahatsiz degil asla onu da taniyorum garip gelmiyor bize yani.

Ama! Ben cok yakin arkadaslik kurdugum bir karsi cins olmasina ragmen anlartiklarinizdan sadece kanka degillermis gibi hissettim. Kurulan cumleler, tavirlar filan sadece iletisim halinde olmak gorusmek gibi degil sanki kur yapar gibi geldi bana birbirlerine. Yine de gunahlarini almak istemem.

Eyvah! Kirmizigitar ne yaptin sen! Birazdan kk seni taslar:)

Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez siz bu şekilde mutluysanız kimseye taşlamak düşmez ama eşim ne kadar kıskanç olmasa da evli bir kadın olarak bu denli samimiyet kurmazdım ben. Herşey dozunda güzel.

Kizlar herkese gunaydin sarjim az oldugundsn surekli nete giremiyorum, sarj esimde ayni evde gorus!uyorum almadim o yuzden. Sabah benden biseyler istedi crvap vermedim. Hepinizin ilgisine cok tesekkur ederim. Esim dun bana diyor ki bi bi daha samimi olmayacagim sadece is icin konusacagim bilmem ne bunu bu zamana kadar soylemekten biktim. Ama en agir tepkiyindun koydum cok ugrasti barismak icin barismadim. Yanimdan gitsin diyede apartmandayiz bagirirsam hemen polis gelir dedim mecburen gitti bizim buralar boyle cunku. Cok israr etti tavrim net ne yemek ne utu hic birseyini yapmayacagim. Yok gibi davranacagim. O kadar kirginim ki anlatamam . herkes babanin evine git demis. Bende biliyorum gitmeyi ama simdi gidemem. Ailem cok kucuk bi yerde yasiyor insanlar bir degil iki degil yedi yirmi dort konusur basta akrabalarim olmak uzere. Suan calismiyorum ama is ayarlamaya calisiyorum. Biraz daha zamanim var size oyle soyliyim. Suan kalbim cok kirik cok uzgunum gozlerim hep nemli. Tek sucum cok iyi olmak. Alttan almak. Disaridan herkes bizi ornek cift goruyor bilmiyorlar ki dort duvarin icinde neler oluyor. Disarda iki gulen yuz gorunce insanlar aaa. Ne mutlu diyor . oyle birsey yok aslinda. Ve ben inaniyorum ki iki kisi geciniyorsa bi tar hep alttan aldigi icindir. Gun icinde cok cevap yazamam sarj meselesinden . hayattan umudumu da kesemem. Hayata da kusemem. Cunku bi cocugum var ve cok kucuk. Herseen once onun icin tutunmam lazim.
canım benim .
okudum ve çok şaşırdım.
gerçekten iyi niyetlisin ve çok çok sabırlı yaradılışın . maşallah ne güzel . tabi bazı yerlerde (şu an yaşadığın durum gibi) hiç iyi olmuyor sabır.

eşin gerçekten ayıp etmiş .
canlı müzik dinlemeye gitmişsiniz. kıza sormuş beğendin mi. çıkışta onlar birlikte yürümüş sen kucağında çocuk ile.

ben olsam omzum ağrıyor, ay noldu bu omzuma böyle , diye kucağına tutuştururdum çocuğu.

eve gelince watsahp , sosyal medya yasak evimizde. ben cingar çıkarıyorum . o nedenle eline nadir alır. o da işinden dolayı veteriner hekim platformuna , hastalıklara . tedavilere paylaşımlara bakar sosyal medyadan

o da 15 -20 dk . ben çocukları uyuturken genelde. ben otururken bakamaz . kusura bakmasın. ikili ilişki diye bi şey kalmıyor. iki çift laf edemiyoruz .

şimdi art niyet yok eşimde diyorsun . ama kadınlar öyle kulanır ki erkekleri. eşinde art niyet olmayabilir ama kadında sence yok mu art niyet.
kadın kendini onure ediyor eşini kendi etrafında döndürerek. eşin ile evde iken bile görüşerek seni aslında yok sayıyor kadın yine.
ne demek iş yerinde aynı yerde konuşmayayım mı görüşmeyeyim mi.
tabi ki konuşsun . bu çok normal ama şu saatten sonra, durum böyle olmuş iken ben olsam ona da musade etmezdi
m.

Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
Oha diyorum baskada bırsey demıyorum bu nasıl bir genişlik yaa resmen flört hayatı yaşıyor eşiniz diğer kadınla sizde baştan berı cok rahat davranmışsınız bu anlattıklarınız bir tanesı bıle olsa fena olay çıkar

Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
ates bacayı sarmıs kötü.kızla bir ilişkısı var canım benım.kızda seni kabullenmıs zaten sen cocuk bakacaksın onlar aşk yasayacak malesef.sende ne rahatsın valla kızla foto bıle cekılmıs sen daha benle yok diyorsun.seninle gece uyuyormu esin?

:KK70:
Gerçekten konu sahibi de sabırlı, kendimi düşünüyorum kafasını karpuz gibi yarardım yani.
Ne demek çocugumun dogum gününü o gelemiyor diye kutlamamak.
Zıvanadan çıktım düşünürken bile.

Densizlik. Başka açıklaması yok yüzsüzlük ve densizlik.

Back