- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Şu yaptığınız bana çok utanç verici geldi.
İki nedenle çok utandırıcı geldi.
Birincisi arkadaşıyla bir araya gelince eve kız atacaklarına yada iki kız görünce kendini kaybedeceğini düşündüğünüz bir adamla neden berabersiniz? Yani eninde sonunda kadınlarla aynı ortamda bir araya gelecek bunu engelleyemezsiniz ki bu kadar normal bir şey için bu kadar araya birilerini sokmanız kendinizi paralamanız çok çirkin esasında.
İkincisi de beni dinlemez belki diye annesini falan karıştırmanız da çok çirkin. İlişki içindeki sorunlar veya talepler o iki kişinin arasında kalmalı. Yani siz ilişkinize istediğinizin olması için birilerini katıyorsunuz.
Ben sevgilimle yada eşimle bir derdim varsa kendim çözerim annesini veya kankasını sokmam yani araya.
Anne açısından düşünsem daha da çirkin gelir. Aşırı kıskanç ve kendine güvensiz bir kızın benim oğluma da güvenmediğini düşünürüm ve kızın beni araya katmasından da hiç hoşlanmam.
Çok basit bir olayı bu kadar büyütmek ve çözmek için başkalarını da katmak cidden çirkin.
Yazarken alkış alıcam sandı herhalde, anneyi arayıp evde iş çıkarın diye direktif vermesi çok cüretkar kadın ne düşündü acaba