Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Bana inandırıcı gelmedi, bu söylediklerini yapmayacak konu sahibi :ukala::ukala:
Konu komşuyu şimdi düşünen, gitmeye karar verince yine düşünür ve yine gidemez kalır o evde..

Zaten yapmazsa pişman olacak
Çünkü adım kadar eminim ki adam yine görüşecek Sadece bir süre evde lafı geçmeyecek
Ancak konu sahibi bunu illaki yakalayacak tekrar ve daha beter olacak
Bu adamın dediğine inanırsa Kendini kandırır bu saatten sonra

Çok saçma bence çok abartılı yazılmış. Ne ala giyinirken bile kıza soruyor canımm evden görüntülü konuşma mı yapıyor ya da gece gece ne konuşabilirler 1 saat. Her yere niye beraber gidiliyor? Ben gerçek olduğunu düşünmüyorum aldı ki bu kadar şeye bir insanın bu kadar doğal yaklaşabileceğini, evli bir erkeğinde bu kadar rahat bir insanla samimi olabileceğini düşünemiyorum.

ha bu arada çalıştığım birim de 19 kişiyiz 18 i erkek. müdür ve şefim de erkek. konuşmalarımız çok sınırlıdır. günaydın, iyi akşamlar,nasılsınız , iyiyim. gerisi evrak işidir. b.kunu çıkarmaya gerek yok.

Yani belki birbirlerine acilmamislar ama bariz birşeyler var.

açılmıştırlar ya hu. zira adam işte 5 de çıkıyor ama kızın işi var diye 15 dakikalık mesafedeki evine gitmek yerine 3 saat kızı bekleyip birlikte geliyor. bir yere giderken kıyfaet ne giyeyim diye kıza soruyor falan. baya baş başa vakit geçiriyorlar. hani 1 ay 2 ay olsa flört derim de. yıllardır birlikteler mutlaka açılmışlardır birbirlerine.
kızın evlenmesi de çözüm olmaz. o da kocasını aldatır.

kesinlikle aralarında duygusal bir bağ var, belki birbirlerine bile söyleyemediler bu durumu o yüzden eşiniz sizi aldatmış hissetmiyor olabilir.

Ya o sana kiyafet sorup
Sonra birde kizin dediklerini secip giymesi :ruh:
Donuna kadar soyup koyacaktin kapiya
Cok pasifsin coook.
Bi erkek arkadaşıma ne giyeyim diye sormak bana göre ne kadar ayıp ve abesse..aynı şekilde bir erkeğin bi kız arkadaşına sorması da abes ve ayıptır.

Ben kıskanç değilim eşimin kız arkadaşları da gelip bizde kalırdı Birgün kıskanmadım ama bu şekilde bi olay yaşasaydım eşim denilecek iti bi tarafından tavana asardım, kızın da kıçında şemsiye açardım....

açılmıştırlar ya hu. zira adam işte 5 de çıkıyor ama kızın işi var diye 15 dakikalık mesafedeki evine gitmek yerine 3 saat kızı bekleyip birlikte geliyor. bir yere giderken kıyfaet ne giyeyim diye kıza soruyor falan. baya baş başa vakit geçiriyorlar. hani 1 ay 2 ay olsa flört derim de. yıllardır birlikteler mutlaka açılmışlardır birbirlerine.
kızın evlenmesi de çözüm olmaz. o da kocasını aldatır.
Aynı benim us arkadaslarimin hikayesi.
Flörtleşme de aldtma değil mi ?
Tabiki bi nevi aldatma. Demek istediğim sevgili olmamış olabilirler ama ikisininde birbirlerine hisleri var. Sadece adı konmamış.

Okurken bile sinirlerim zipladi:KK34: kiz coktan senin hayatini ve kocani elinden almis kontrolune gecirmis cok daha once el koyman lazimdi duruma hala abartiyor muyum diyosun kendi yazdıklarına disardan bi bak sence abartiyor musun?:KK20:

İki gecedir rüyamda eşimin beni aldattigini ve bunu itiraf ettiğini gördükten sonra bu konu bana hiç iyi gelmedi..

Diğer kadını ne kadar suclasanizda gevseklik ve edepsizlik yapan; size bir ömür sadakat ve bağlılık yemini etmiş çocuğunuzun babası olan koca kişisidir..

Birde herkes art niyetliymis. Neden senin başka bir erkekle bu samimiyetine karşı çıkıyor ?

Çünkü kendi içindeki pis düşünceleri biliyor. çünkü kişi kendinden bilir işi..

Biraz edep, biraz haya. Bir insan namus kavramını bu kadar ayaklar altına almamalı.

ay okumaya tahammül edemedim o derece sinir oldum. nasıl dayanıyorsunuz anlamadım. bunların hepsini bırak bir tanesini yapsın bizde işler değişir, olay çıkarırım net yani.

Back