Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

........Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.

İnanılır gibi değil... Ben daha bugün sevgilimi erkek kankasının evine gidip içecek diye kısıtlıyorum, sırf kankasını yeterince tanımadığım için ne olur n'olmaz bide bi kız falan gelir diye. (Gitmektede ısrarcıydı müstakbel kayınvalidemi aradım hani bir bahane bulun evin içinde iş çıkartın başına dedim sonra dayanamayıp kankasınada güzelce konuşup ikna ettim, tembihledim çağırma onu bugün başka gün yaparsınız diye.) Belki beni takmadı, gidecekti ve sözüm çiğnenecekti size yapılan gibi. Fakat dolaylı yoldan engelledim ve içim bugünlük rahat oldu. Eşinizle kavga etmeniz olay çıkarmanızda çözüm değil belliki eşiniz "beni kimse kısıtlayamaz, özgürüm istediğimlede dostluk yaparım" modunda. Kavgada etseniz, boşansanızda o sizden ve çocuğunuzdan başka hiç bir şeyi kaybetmez. Zaten sizin bu çıkışlarınızı kaale almıyorsa belliki çok rahat bir adam. Yani olan size olur içinizede ayrı şekilde ukte olur. Bana kalırsa sizinde dolaylı yollardan çözmeniz lazım. Bu sayede hem siz suçlu olmazsınız hemde eşiniz o kızla beraber vakit geçirmek istedikçe kaderin onun engellediği izlenimine kapılıp pes edebilir. Onu tehdit etmeyin boşanmayla daha çok kendinizden itersiniz. Evliliğinizin doğru kurulacak bir stratejiyle atacağınız doğru adımlarla kurtulacağını düşünmekteyim. İçinde bulunduğunuz durum sizi karamsarlığada itmiş haliyle bundanda arındırın kendinizi. Bence işten çıktığı vakitlerde bir takım çocukla ilgili bahaneler bulabilirsiniz yada eşinizin ailesiyle bu konuyu konuşup evinize davet etmeniz,(eşiniz onlara bahsettiğinizi bilmesin katiyyen) yada onu hergün sanki başka acil bir durum varmışçasına çağırmanız lazım. Hatta kızdan uzak bir semte taşınmak için çabalayın, bu evde korkuyorum diyin. Yada oturduğunuz semtte başınıza bir şeyler gelmiş gibi davranın. Bir şekilde ordan kurtulun. Kurtulana kadarda dolaylı yollarla eşinizi meşgul edinki o kıza harcayacak vakti kalmasın. Bunu başarabilirseniz kocanızın iş yerinden çıkması, yol çekmesi nedeniylede daha yakında bir yerde işe girmesi dahada kolaylaşacaktır. Taşınma işi hallolsada, eşinizin şuanki işindende ayrılma evresi gelene kadar kızın yoluna terste olsa oturcağınız yer kız yine arabayla bırakmayı illaki isteyecektir, azimli biri gibi geldi bana. İşte o zamanda eşinize telkin etmeye başlayın. (Kıza ayıp oluyor yazık günah değilmi, söylemiyordur sen sorsanda söylemez fedakar bi dostun sonuçta zaten söylesen sorsan dahada ayıp olur gibisinden) Valla kısacası her türlü oyunu kurmaya hazır olun aklınızı çalıştırın daha çoook evresi olucak bu işin belliki ama en azından şu son yazdığım yere kadar aşama atlarsanız gerisi çorap söküğü gibi gelir. Eşinizin dediği gibi artniyetli falanda değilsiniz, bence gayet iyi niyetlisiniz, onu kıskanıyorsunuz, ne onu nede hayatınızı başka bir kadınla paylaşmak istemiyorsunuz. o kadını tehdit olarak algılamanız bu yüzden. dedikleriniz sadece onun işine gelmiyor ondan öyle artniyetlisiniz diyor sakın kendinizi suçlamayın. Ama artık artniyetli olmanız lazım çünkü oyunun başlama zamanı gelmiş. Belki karakter yapınız böyle şeylerle uğraşmaya müsait değildir, aşk yada evlilik için böyle zahmetlere girmeyecek kadar olgun birisinizdir sizi tanımadığımdan bilemiyorum sadece fikir olarak yazmak geldi içimden. Belki okuyan başka arkadaşlarada yardımım dokunur...

Ayni sekilde eşinin bu denli yakın arkadasi olsa sende kıskanırdın!

Arkadaşının sevgilisi de azcok rahatsiz oluyordur bence ama söz geciremiyor olabilir yada konu sahibinin eşi gibi sevgilisini arkada birakmiyor olabilir.Ama ne olursa olsun bukadar samimiyet sizin icin de arkadasiniz/segilisi icinde iyi degil. evlisiniz artik var mi ötesi.

Yuh artık ya, anlattıkların resmen kıza karşı ilgili hoşlantı gibi bir şey yani. Eşinden soğudum valla güzellik olarak o kızdan güzelim diyorsun eşin ona rağmen o kıza ilgiliyse eşinin karakterinde sorun var amaç başka heyecanlar.

Art niyetli değilsiniz ama kaybeden kocan olacaktır ,ben kadın erkek birarada çalışmasının sonuçları işte bu diyorum eşin işimi kaybederim korkusu ile kızın adeta bağımlısı kölesi olmuş değermi değmez seni üzenleri çıkart hayatından diyorum

Canim bu olay yeni degil evimde hrp gundemdr ve surekli tartistigimiz bi durum zaten.

Bu ara bu konularda benim gibi rahat kadına bile fazla gelen olaylar oluyor. Benim de en yakın arkadaşım erkek. Ama en fazla dışarıda buluşuruz bazen yalnız bazen eşim de gelir. Bazen bize gelir oturmaya kahveye. Her gün iş çıkışında geyik yapmak için arar ama o kadar. Yani bu anlattıklarınız cidden abartılı. İşin rahatsız eden tarafı sizi hiç takmamasi. Çok tuhaf.
Bence resti çekme zamanınız gelmiş.
Adam rahatsızlığını biliyor takmiyor inatla gorusuyo. Ben şu durumda resti çekerdim.

Kusura bakmayın ama sizinki de abarti. Arkadas olun olmayin degil ama baskalariyla evliyken ya da sevgiliyken bu kadar abartilmamali. Bana anlattiklariniz hic samimi ve gercekte gelmedi acikcasi. Belki de gercek olabilir ama siz burda üstüne ekleyerek abartarak anlatmissinizdir.
Bence su an kk da konu sahibinin esinin is arkadaşı neyse, o arkadasinizin sözde köpek gibi asik oldugu kizin gözünde de siz osunuz. Bakin o kiz da bilmiyor konu sahibinin kendisinden ne denli rahatsiz olduğunu.
Konu sahibi de o kizla ortamlara girip görüşüyor ama memnun degil, kocası gittigi icin gidiyor. O kızcağız da böyledir belki.

Neyse kisacasi ben anlattiklarinizi asiri buldum, neyi neden normallestirme çabasındasınız anlamıyorum.

Not: taşlama konusuna gelince de gelebilecek herhangi bi tepkiyi tahmin ettiginiz icin gardınızı alip onceden cevabinizi vermissiniz. Ama bu taşlamak değil fikir söylemek, bu tarz mesajlarin ilgi ve tepki çektiğini biliyorsunuz, amaciniz bu ilgi ve tepkiyi çekmek miydi acaba diye düşünmeden edemedim.

Kizlar herkese gunaydin sarjim az oldugundsn surekli nete giremiyorum, sarj esimde ayni evde gorus!uyorum almadim o yuzden. Sabah benden biseyler istedi crvap vermedim. Hepinizin ilgisine cok tesekkur ederim. Esim dun bana diyor ki bi bi daha samimi olmayacagim sadece is icin konusacagim bilmem ne bunu bu zamana kadar soylemekten biktim. Ama en agir tepkiyindun koydum cok ugrasti barismak icin barismadim. Yanimdan gitsin diyede apartmandayiz bagirirsam hemen polis gelir dedim mecburen gitti bizim buralar boyle cunku. Cok israr etti tavrim net ne yemek ne utu hic birseyini yapmayacagim. Yok gibi davranacagim. O kadar kirginim ki anlatamam . herkes babanin evine git demis. Bende biliyorum gitmeyi ama simdi gidemem. Ailem cok kucuk bi yerde yasiyor insanlar bir degil iki degil yedi yirmi dort konusur basta akrabalarim olmak uzere. Suan calismiyorum ama is ayarlamaya calisiyorum. Biraz daha zamanim var size oyle soyliyim. Suan kalbim cok kirik cok uzgunum gozlerim hep nemli. Tek sucum cok iyi olmak. Alttan almak. Disaridan herkes bizi ornek cift goruyor bilmiyorlar ki dort duvarin icinde neler oluyor. Disarda iki gulen yuz gorunce insanlar aaa. Ne mutlu diyor . oyle birsey yok aslinda. Ve ben inaniyorum ki iki kisi geciniyorsa bi tar hep alttan aldigi icindir. Gun icinde cok cevap yazamam sarj meselesinden . hayattan umudumu da kesemem. Hayata da kusemem. Cunku bi cocugum var ve cok kucuk. Herseen once onun icin tutunmam lazim.

Çok yakın arkadaş olmak kanka olmak ille g.te parmak sürekli iç içe vıcık vıcık olmak demek değildir, benim en yakın arkadaşım da bir erkek, liseden beri, 14 sene oldu, şu an ciddi bir ilişkisi var kız kıskanç dominant bir tip, ama arkadaşım mutlu, kendimi geri çektim elbette, ilerde kız beni iyice tanıdığında farklı olabilir ama şimdi huzursuz etmenin anlamı var mı

Sevdiğin insanın zararına olacak şeyi yapmazsın, iyi olmasını dilersin

Bu konuda bariz flörtlesme var buram buram kokuyo, bu platformda gereksiz kıskançlık yapan kadınlar gördük ama konu sahibininki kesinlikle gereksiz değil

Kız bilmiyo olur mu 15 yaşında toy bir kız değil ki eşek kadar kadın, hoşuna gidiyodur

Abartıyorsunuz.
Ya buraya yazarken abartıyorsunuz veya tepkisizliği abartıyorsunuz.

Bu yazdıklarınızı bir iki tavır, bağırış çağırış paklamaz.
Koyarsın kapının önüne, aklı başına gelirse senindir, gelmezse onun.

Ben de arkadas konusunda oldukca genisimdir. Gecen borcum oldugu icin en yakin erkek arkadasima evlenme teklifi ettim mesela hayatimda da biri varken. Sirf etraftan para toplamak icin. Bugüne kadar da sevgililerim tarfindan asla yanlis anlasilmadim. Enseye saplak erkek arkadaslarimi hic kiskanan bi sevgilim olmadi neden acaba? Su anlattigin olaylarla kiza karsi yogun bi ilgisi var duruyor. Cekil aralarindan ne bok yerse yesin. Kafan karismis devrelerin yanmis okuyorsan sayın müdür :) kimle evleneceğini karina sorcak degilsin normalde de artik onla olduguna gore o adimlarina dikkat ediceksin k.çın başın oynamasin başka kadin olsa zehirlerdi seni valla cok bile dayanmis bu kadının kıymetini bil ozguvenli bu hatun.

gerçekten mi yaaa...
siz gerçekmisiniz..
yeterince tanımadığım kankası diyosunuz ama arayacak kadar samimisiniz..
sizin ki de çok ama çok abartı..bu kadar müdahaleci olmayın..

Ayy okurken bile gerim gerim gerildim. Yaşamak en zoru tabi Allah sana kolaylık versin. Kesinlikle tavrın sert olsun. Herşey normalleşene kadar geri adım atma. Terbiyesizler yaa. Sinir oldum eşinede kızada.

Ilk önce whatsapl web kur eşinin telefonuna internetten bak bi.

Bak bakalm senin bilmedigin ya da isyerindeyken ne konusuyolar.

Sevmiyorum ya allah vermesin böyle adam

Ya bi yerde bi eksiklik var anlayamadım sen baştan beri tavrını net koymamış olabilir misin acaba benim eşimin de var iş yerinde kız arkadaşları ama kesinlikle böyle diyaloglara hareketlere giremez çünkü tavrım bellidir hayırdır hop dur orda derim hemen bide güzel olmak demek seni seçer anlamına gelmiyo bu erkek milleti böyle işte gül gibi karısı durur elin bilmem nesi hoşuna gider onu bu kadar önemsemesi hayra alamet değil kusura bakma da çok sinir oldum çocuğun da var Allah yardımcın olsun......

Şu yaptığınız bana çok utanç verici geldi.
İki nedenle çok utandırıcı geldi.
Birincisi arkadaşıyla bir araya gelince eve kız atacaklarına yada iki kız görünce kendini kaybedeceğini düşündüğünüz bir adamla neden berabersiniz? Yani eninde sonunda kadınlarla aynı ortamda bir araya gelecek bunu engelleyemezsiniz ki bu kadar normal bir şey için bu kadar araya birilerini sokmanız kendinizi paralamanız çok çirkin esasında.
İkincisi de beni dinlemez belki diye annesini falan karıştırmanız da çok çirkin. İlişki içindeki sorunlar veya talepler o iki kişinin arasında kalmalı. Yani siz ilişkinize istediğinizin olması için birilerini katıyorsunuz.
Ben sevgilimle yada eşimle bir derdim varsa kendim çözerim annesini veya kankasını sokmam yani araya.
Anne açısından düşünsem daha da çirkin gelir. Aşırı kıskanç ve kendine güvensiz bir kızın benim oğluma da güvenmediğini düşünürüm ve kızın beni araya katmasından da hiç hoşlanmam.
Çok basit bir olayı bu kadar büyütmek ve çözmek için başkalarını da katmak cidden çirkin.

Abarti, normal degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…