Kizlar esim geldi o yuzden giremedim nete. Cok buyuk tartistik konusmuyoruz simdi. O kac kere. Yaptiklarinin farkinda olmadigini dert etmemi gerektirecek bir sey olmadigini yine dillendirdi durdu. Cocugumu elletmedim konusmadim . kiyametler koptu. Agla agla gozlrrim sisti. Dedi ki bundan sonra asla boyle seyler olmayacak. Meraba meraba. Dunde tartismistik bugun kendi gelmis otobus biletini ghosteriyor kanit olarak. Bunlar icin gec kaldigini ve ne zamandir evimizde ki tek kavga sebebinin bu kiz oldugunu soyledim.mesela diyor ki seni arkada biraktgimi fark etmedm ozru hatasindan buyuk. Kac kere ozur diledi daha dikkatli olacagim dedi. Cok kavga ettm benmle konusma dedim ve konusmadm yataklar ayri suan. Annemlere gidecegim bi hafta on gun kalacagim ama anca aybasinda gidebilirim suan durumum musayt degil. İnceldigi yerden kopsun ne olacaksa olsun. Kizlar aranizda fake diyen dlga geciyor diyenler var. İsim gucum yok ta boyle seylerle kafa mi yoracagim. Bu vicdan meselesi Allah korkum var kimseye yalan soylemedm soylemem de.evimde bi huzursuzluk vardi paylasmak istedim paylastim. Cunku esim her zaman onun nesini kafana tskiyorsn abargyrsun diyip duruyor. Sakin degilim cok sinirliyim cok uzgunum kirginim paramparcayim . olaylarin anlatabildgim kadarini anlattim. Burdan yaziyla naSil ifade edebilirim ki. Uc gunluk dunya uzulmemem gerektigini cok iyi anladim. İnsanin anasi babasi kardesinden baska kimseden hayir yok. Dunyaya bir kere geliyorum onu da gozyasi dokerek gecirmeyecegim. Gerekeni yapacagim cocugumla mutlu olacagim. Tek gercegim nefesim melegim evladim kollarimda olsun herseyin ustesinden gelirim.