Eşimin İş yerindeki Kadın

resmen neden evlenmemem gerektiğinin kanlı canlı hali gibisiniz, söz konusu kıskançlık olunca maalesef bende böyle oluyorum ama dışarıdan gayet gözüküyor ki eşinizin bir suçu yok. görevlendirme kağıtlarına bile inanmamışsınız. evliliğinizde eşiniz ve şu 12 yaş büyük hanımefendinin yarattığı sorunlardan daha büyük bir problem var gibi gözüküyor o da şüpheciliğiniz...

Başka biri tarafından aldatılmışsınız bu sizin probleminiz aşamamanız da sizin probleminiz, bir başkasının yaptığı yanlışın cezasını eşinize kesemezsiniz
Böyle bir olay olması beni çok üzdü derken? Sokakta birinin size laf atmasından ne farkı var bunun?
Sizden önce eşiniz aldatılmış, siz sadıksınız ona, yolda biri laf attı yada ilanı aşk etti size, sizde gereken cevabı verdiniz, bunu öğrenen eşiniz sizi suçlayıp boşanmaya kalkıyor, nasıl iyi hissettiniz mi?
Adam zaten kadının haddini bildirmiş, gayet usulünce sizi de onure ederek yapmış bunu, çirkefleşip namussuz kadııııın ben senin bildiğin erkeklerden değiliiiiim mi demeliydi?
Adamı size sadık olduğu için cezalandırıp boşanmadan bahsediyorsunuz ya ne mantık ne vefa…..adam bunu anlatmış olsaydı size ne hale getirecektiniz adamı samimiyetle bir düşünün bakalım
Amacınız ne derdiniz ne

Yalnız esim de yapması gerekeni yapmış bence engelleyin kafini olmazmi

Adam aldatır üstüne bunu inkar etmez üstüne karısına saygısızca tavırlarıyla köle muamelesi yapar ama kadın boşanmayı hiç düşünmez (bu okuduğum en sık konulardan biridir) Sizin ki de gayet güzelce reddetmiş evet konuşmaya devam etmese hatta tek bir cevapla sonlandırıp sadece iş dışında ki konuları konuşsa daha iyiymiş. Fakat ortada bir karşılık verme, aldatma yok. Elinden geldiğince aynı alanda çalışmamak için tekrar görevlendirme yerini değiştirmesini istesin ama daha napabilir ki? Boşanma düşüncesi biraz abartı olmuş.

Ay içim bir tuhaf oldu ya... Umarım şimdi iyisinizdir.

Ama bu adamın tavrı farklı. Görev yeri değişsin diye dilekçe bile vermiş. Bariz ayni ortamda çalışmak istemediğini belli etmiş. Tecrübeniz gerçekten acı ne yaşadığınızı acinizi siz bilirsiniz. Ama konu sahibi için yapici bir yorum olmamış sanki. Bir de konu sahibinin eşi kaale bile almadığı için mesajları dahi silmemis. Ben açıkçası adam sağlam diye dusunuyorum

Ya ne arşız kadınlar var tövbe est
Adamın bir suçu yok

insallah öyledir.Hicbir kadın yaşadıklarımı yaşamasın.Aynisi olacak diye değil elbet ama konu sahibi önlemini alsın eşini hizaya çeksin diye yazdım.Erkekler yalancı ve güvenilmezler.Yeminmis inkarmis hepsi hikaye.Minareyi çalan kılıfını hazırlıyormus derler ya

Ay konuşmalar ortada yahu, kadınla yatıp kalkıp, sonra ben karımı seviyorum evliyim diye mesaj atmadi adam heralde, bazen ne yapsa yaranilmiyo, ben bu gribi yapsam kocamın umurunda gelmez. Yapacağını, diyeceğini demiş, gökten bı de koyun mu indirsin başıma?

Boşanmak mı yakışıklı kocan var demek ki. İyice sahip çık. Hem de sana sadık. Uzatma bnce.

Iste ben de tam böyle düşünmüştüm!!

Sen boyle davranmaya devam etkocan elden ucunca gorursun malum
Her kurtlu baklanin aliciai vardir.

Herifin sakladigi birsey yok ayrica seviyorum
Karimi evliyim demis, gurur duyacagin yerde naz kapris yapiyorsun itici davraniyorsun

Kadin baya yavsamis kocana, aptal ya baya agina dusurmeye calismis esini

Malesef iyi değilim kolay değil yaşadıklarım.Kizim için güçlü durmaya çalışıyorum.Ama insan yediği kazığı, ihaneti unutup yoluna bakamıyor.Tesellisi yok bunun

Haklısınız çok zor bir durum yaşamışsınız. Gün gelir devran döner umarım. Kalbinize ferahlık dilerim bir an önce. Evladınızla çok güzel bir hayatınız olsun bundan sonra

Bizim de bir arkadaşın eşi sürekli iş yerine gelip kendini gosterir, hatta aranızda dalga geceriz "yine kontrol var"diye...yani bence bu tavır biraz trajikomik oluyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…