Eşimin İş yerindeki Kadın

Hanım hanım ahlaksız seni seni varsa saçını başını yolarım demesini beklerdi

Benim eşime benim yanimda asılmıştı kadinin biri fuarda. Ben biraz kenarda durup başka şeylere bakiniyordum. Kadin geldi eşimin yanina başladi konuşmaya oylece saf gibi bakip kalmiştik ne diyor bu diye sonra kadin beni farkedip gitmişti. Cok garip bir andi. Konu sahibi olsa esini bosayip kadini yolardi galiba

Kocanız gereken cevabı vermiş mesafeyi koymuş. Kadının istediğini eline mi vermek istiyorsunuz? Aklınızı başınıza alın kocanızla barışın.

GERF
Allah aşkına ne boşanması. Adam çok seffaf istese silerdi o konuşmaları. Bence gayette doğru davranmıs. Siz aşırı kıskançlık ediyorsunuz. Küslüğü uzatmayın fazla naz aşık usandırır.

GERF
Allah aşkına ne boşanması. Adam çok seffaf istese silerdi o konuşmaları. Bence gayette doğru davranmıs. Siz aşırı kıskançlık ediyorsunuz. Küslüğü uzatmayın fazla naz aşık usandırır.

Kendinize güveniniz olsun birazcık lütfen. Aldatmayı kafaya koymuş birine engel olamazsınız. Ona küsmek ya da kısıtlamak anlamsız. Eğer aldatırsa boşanırsınız. Birileri kocanıza yazdı diye boşanmak pire için yorgan yakmaya benzer. Kadınların bu güvensiz tavırları gerçekten çok itici. Eşim aldatıyor mu diye hiç düşünmem. Aldatırsa boşanırım. Niye yaptın bile demem. Ne bu onsuz yaşayamam tavırları? Eşler birbirine bağlı olmalı bağımlı değil!

evet OFİSTE konuşsunlar whatsappta değil
Ya bende iş yerinde bi sürü adamla WhatsApp üzerinden konuşuyorum çünkü söz uçar yazı kalır. İş ortamında her yazı delil niteliğinde.
Arayıp söyleyebileceğim şeyleri de yazıyorum sonrasında sıkıntı olursa kendimi ispatlayım diye. Kaldı ki adamın ne konuştuğunu tam bilmiyoruz. Belki işle alakalı konuşurken o yılışık mesajları yazmıştır e bu durumda da adam cevabını vermiş.

Ortada boşanmayı bırak küsmeyi gerektirecek bir durum yok bence, sonuçta gayet dürüst davranmış eşiniz saklamış olsa ve kadınla samimi şekilde konuşsaydi belki haklı olabilirdiniz.

whatsapptan konuşmanız çok güzeldi vs vs iş dışı bir şey yazıyor musnuz

konudaki adam zaten sınırlarını biliyor ama.
velisinin gidip boy göstermesine gerek yok ki
hatta utanç verici olur.

Gözdağı olmaz o komedi olur, yapmayın böyle kendinizi küçük düşürücü şeyler

konudaki adam zaten sınırlarını biliyor ama.
velisinin gidip boy göstermesine gerek yok ki
hatta utanç verici olur.
Sınırlarını bilmese bile öyle bi tavır çok komik olmaz mı yaaa yazılan diyalog o kadar komik ki, bi kadın gelip öyle bir şey söylese yanımda ben gülerim yani. Aman aman bu kadın çok fena ayy uzak durayım demem

Eşin de sen de rezil olun. Kapanış.

Bi kadın evli bi erkeği ayartmaya çalışırken küçük düşürücü olmuyor da kadının gözdağı vermesi mi oluyor? İlginç. Oturup beklesin o zaman
Mesele kadın değil ki, erkeğin tavrı. Bekleyecek tabiki, kocam beni aldatmasın diye peşinde dolaşıp korumalık mı yapacağım, ne münasebet, aynısı başıma gelse ve eşim müdahil olsa, sen bana güvenmiyor musun da müdahale ediyorsun derim.

Aynen bu hareketler daha çok gaza getirir zaten, bu kadın beni kıskanıyor der mutlu olurum ben olsam.

Şimdi o kadına olan kızgınlığınızı eşinizden çıkarmayın. Eşinizin sürekli muhattap olması gereken biri olduğu için bu kadar tepki koyabilmiş. Ve gayet iyi cevaplarla kadını savuşturmaya çalışmış. Sadece eşinize benden saklama gibi konuşsanız yeterli. Belki de mümkünse eşinizin ofisine gidip bi kendinizi gösterseniz fena olmaz. Kadınla konuşmayın zaten sadece eşinizi ziyaret edip bir tatlı götürebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…