Eşimin İş yerindeki Kadın

Herkese merhabalar, esimle 3 yillik evliyiz. Her ikimizde memuruz. Birbirimizi severek evlendik. Eşim oturup kalkmasini bile agır başlı ama ayni zamanda eglenceli biridir. Kendisini çok seviyorum.
Simdi olaya gelelim. Eşim işi gereği şık giyinmek zorunda olan biri. Konuşmanı iyi biliyor ağzı da güzel laf yapar, taa küçüklüğünden itibaren diksiyon dersleri almış. Memuriyetinden öncede üniversitede okurken harçligini cikarmak icin çagrı merkezlerinde çalışmıs.
Neyse konuya gelecek olursak. Esimin ayni ortamda calistigi esimden tam 12 yas buyuk bir kadinla konusmalarini yakaladim. Konusmalarin ilk basinda kadin mesaj atmis. İsi bahane ederek birseyler sormus, esim uslubunca cevap vermis ama sonraki gunlerde kadin hep biseyleri bahane ederek esimle konusmaya calismis. Bu boyle tam 4 ay devam etmis ben yeni gordum bu konusmalari. Kadinin konusmalarindan cok rahatsiz oldum resmen esime kur yapiyor.

" İste bugunki toplantida cok iyiydin. Konusmalarini cok begeniyorum. Sen cok iyisin esin cok sansli falan filan. Kadin ilk bu mesajla esime kur yapmaya baslamis. Benimki yuz vermemis ama konusmayida kesmemis. Kadin bir kac kez de buluşmak istemis benimki reddetmis. Kadinin en sonunda ve beni zivanadan cikaran mesaji ise konusmanin basini atlayarak yaziyorum uzun uzun esimi ovdukten sonra sen cok iyi birisin seninle yanlis zamanda karsilastik. Zamani geri almak elimde olsaydi keske yazmis.
Esim bu mesaja karsilik kendisinin evli birisi oldugunu bu konusmalarin yeri ve zamani olmadigini esini(yani beni) sevdigini soylemis. O gunden sonra kadinla bir iki kez daha konusmuslar ama selam naber gibi konusmalar. Esim bazi mesajlarina cevap vermemis.

Ben bu mesajlasmalari yakalayinca, kocama seninle bisey konusmak istiyorum dedim ve mesajlarin hesabini sordum. Kocam hic birsey demeden telefonunu elime verdi ve al neye istiyorsan bakabilirsin hic bir seyi silmedim dedi. Bende bakmama gerek olmadigini, zaten baktigimi ve o mesajlarin hesabini istedigimi soyledim.

Esim yaptigi savunmasinda, kadinin is yerinden bir arkadasi oldugunu ayni odada calistiklarini ve ayni isi yaptiklarini soyledi yani onunla muhattap olmak zorundayim dedi. Neden engellemedin ya da neden bana anlatmadigin diye sordugumda ise beni cok sevdigini, benim cok kiskanc biri oldugum icin, boyle bir nedenden dolayi huzurumuzun kacmasini istemedigini soyledi. Kendi istemesede o kadinla muhatap olmak zorunda kalacagini soyledi. Ayrica o gorev yerinden kurtulmak icin kurum ici gorevlendirme istedigini ancak girevlendirmesinin kabul edilmedigini soyledi. Ve gorevlendirme dilekcelerinin resimlerini de gosterdi. Gercekten imzali muhurlu dilekceler. Pek inandirici gelmesede sustum. Bir kac gundur esime karsi cok soguk davraniyorum esim surekli pesimden kosuyor. Esime karsi olan butun guvenimi yitirdim ve bosanmayi ciddi ciddi dusunuyorum. Kizlar acaba ben mi cok abartiyorum. Ama bir yandan da ruhum incinmis kendimi kandirilmis hissediyorum.
Eşiniz gerçekten gayet modern bir şekilde cevap vermiş.inşallah bulunduğu birimden başka bir birime geçer.peki bayanda evlimi bunu yazan.beb olsam o kadına ulaşır.vede oranın amirine bu durumdan bahsedeceğimi söylerdim.hatta mesajlarınıda göstereceğimi aöylerdim.memuriyette bu tarz durumlar etik kabul edilmez ve yüz kızartıcı suç bile kabul edilir.kınama bile alabilir.lütfen böyle yollara başvurun eşinizden eminseniz

Calistigim icin cevap yazamadim ama yorumlari tek tek okudum. Yorum yapan herkese tesekkur ediyorum. Ben daha onceki iliskimde aldatildim ve guven sorunum vardi esim bunu bilerek benimle evlendi. Boyle bi olay olmasi beni cok uzdu. Biz esimle birbirimize soz vermistik ne olursa olsun birbirimizden bisey saklamayacaktik.

Benim burada asil uzuldugum esimin bunu benden saklamasi uygun bir dille anlatmasini ve o kadina haddini bildirmesini isterdim. Bosanma dusunceside eskiden olan aldatilmisin verdigi bir durum saniyorum. Ama.yinede sizlerin yazdiklari icimi rahatlatti. Meseleyi uzatmayacagim. Barisacagim esimle.
Nasılsınız.

Sanırım derdiniz yok ondan eşinize sarmışsınız.
Bu yaptığınız şımarıklık mı, denge sorunu mu tam çözemedim.
Eşiniz olması gereken gibi davranmış, böyle saçma sapan bir kadını anlatıp da sinirlerinizi bozmama çabası da gayet makul bir davranış.

Fazlaca ve samimiyetsizce durumu abartmışsınız.
Sanırım boşanasınız varmış bahane olmuş..

Boşan..
Ama kurtulan adam olur.
Her şey ortada,adam meramını anlatmış ama seni tatmin etmemiş verdiği cevaplar.
Ayrıca adamda hata da yok bence.
Usulünce yok demiş,zaten tepki vereceğini bildiği için de kadını kendi bildiği şekilde uzaklastirmis.Ancak senin tepkin eşini otel odasında basmissin gibi.
Sen boşan bence.
Kiskancligin,ve her şey ortada olmasına rağmen bosanalim demen için bu adam fazla naif ve akıllı kaliyor
Genelde düşüncelerimiz, fikirlerimiz çatışıyor ama bu yorumunuza çok içten katılıyorum.

Asildigini farkedince cevap vermemeliydi ama bundan bosanilmaz tabi huzursuzluk felan çıkartırsin ancak birde sürekli başına kakarsin olur biter :KK70:

Herkese merhabalar, esimle 3 yillik evliyiz. Her ikimizde memuruz. Birbirimizi severek evlendik. Eşim oturup kalkmasini bile agır başlı ama ayni zamanda eglenceli biridir. Kendisini çok seviyorum.
Simdi olaya gelelim. Eşim işi gereği şık giyinmek zorunda olan biri. Konuşmanı iyi biliyor ağzı da güzel laf yapar, taa küçüklüğünden itibaren diksiyon dersleri almış. Memuriyetinden öncede üniversitede okurken harçligini cikarmak icin çagrı merkezlerinde çalışmıs.
Neyse konuya gelecek olursak. Esimin ayni ortamda calistigi esimden tam 12 yas buyuk bir kadinla konusmalarini yakaladim. Konusmalarin ilk basinda kadin mesaj atmis. İsi bahane ederek birseyler sormus, esim uslubunca cevap vermis ama sonraki gunlerde kadin hep biseyleri bahane ederek esimle konusmaya calismis. Bu boyle tam 4 ay devam etmis ben yeni gordum bu konusmalari. Kadinin konusmalarindan cok rahatsiz oldum resmen esime kur yapiyor.

" İste bugunki toplantida cok iyiydin. Konusmalarini cok begeniyorum. Sen cok iyisin esin cok sansli falan filan. Kadin ilk bu mesajla esime kur yapmaya baslamis. Benimki yuz vermemis ama konusmayida kesmemis. Kadin bir kac kez de buluşmak istemis benimki reddetmis. Kadinin en sonunda ve beni zivanadan cikaran mesaji ise konusmanin basini atlayarak yaziyorum uzun uzun esimi ovdukten sonra sen cok iyi birisin seninle yanlis zamanda karsilastik. Zamani geri almak elimde olsaydi keske yazmis.
Esim bu mesaja karsilik kendisinin evli birisi oldugunu bu konusmalarin yeri ve zamani olmadigini esini(yani beni) sevdigini soylemis. O gunden sonra kadinla bir iki kez daha konusmuslar ama selam naber gibi konusmalar. Esim bazi mesajlarina cevap vermemis.

Ben bu mesajlasmalari yakalayinca, kocama seninle bisey konusmak istiyorum dedim ve mesajlarin hesabini sordum. Kocam hic birsey demeden telefonunu elime verdi ve al neye istiyorsan bakabilirsin hic bir seyi silmedim dedi. Bende bakmama gerek olmadigini, zaten baktigimi ve o mesajlarin hesabini istedigimi soyledim.

Esim yaptigi savunmasinda, kadinin is yerinden bir arkadasi oldugunu ayni odada calistiklarini ve ayni isi yaptiklarini soyledi yani onunla muhattap olmak zorundayim dedi. Neden engellemedin ya da neden bana anlatmadigin diye sordugumda ise beni cok sevdigini, benim cok kiskanc biri oldugum icin, boyle bir nedenden dolayi huzurumuzun kacmasini istemedigini soyledi. Kendi istemesede o kadinla muhatap olmak zorunda kalacagini soyledi. Ayrica o gorev yerinden kurtulmak icin kurum ici gorevlendirme istedigini ancak girevlendirmesinin kabul edilmedigini soyledi. Ve gorevlendirme dilekcelerinin resimlerini de gosterdi. Gercekten imzali muhurlu dilekceler. Pek inandirici gelmesede sustum. Bir kac gundur esime karsi cok soguk davraniyorum esim surekli pesimden kosuyor. Esime karsi olan butun guvenimi yitirdim ve bosanmayi ciddi ciddi dusunuyorum. Kizlar acaba ben mi cok abartiyorum. Ama bir yandan da ruhum incinmis kendimi kandirilmis hissediyorum.
Eşiniz yüz vermemiş boşanmak pek saglikli bir karar degil esinizde ona iltifat edip yılışık davransaydi haklisiniz derdim ama o kadini sert bir dille uyarmasi gerekiyor iş dışında kesinlikle herhangi bir iletisim kurmak istemedigini soylemesi gerekirdi ki kadin 4 ay boyunca buna devam edebilcek cesareti bulamasin

Abartsaymissiniz dovseymissiniz adami. Ama kadina naif bir ders vermek sart. Ya 12 yas kucuk hem de evli adama kur yapmak ne ahahah kadinin ezikligine koptum. Normalde 3.kadini suclamadan once erkekleri suclarim ama burda adamin cidden sucu yok pek. Daha net olabilirmis kadina karsi, hani direkt resti cekebilirmis orda bence hata yapmis.

Ben bu onursuz kadinlari anlamiyorum. Bir kere bence zaten evli barkli adama yanasmak onursuzluk ahlaksizlik zaten de, bir de yuz bulamadigi adama yazmaya israrla devam eden - bakin adam evli veya degil, kendisine yuz vermemis ama hala bir kurlanmalar bir umutlar bir seyler- buyuk gurursuzluk.

:oha: tamam eşiniz yanınızda gayet sefdaf davranmış ama iş yerinde muhtemelen baya yüz veriyor ki kadında bu cesareti gösterebiliyor sizin yanınızda da kadın bana sırnasıyor süsü veriyor gibi

X