Eşimin İş yerindeki Kadın

Merhaba tüm yorumlari okuyamadim.Konunuza takıldım çünkü benzer is baglantisi olan bir kadindan şüphelenerek başladı benim hikayem.Ex esim benzer cevaplar verdi.Biktim bu kadından hiç huzur vermiyor vs diye de abartti.Sonuc boşandıktan 1 ay sonra onunla evlendi.Hatta o..pu hamile bile.
İlla aynısi olacak degil tabii.Ama önleminizi alın devami iyi görünmüyor.Rest çekin esinize korkutun
Not: Benim ex esim için de kadin yanına çıplak girse korkma bundan derdi herkes.Kadin ne yaptı etti ayarladi adami.Ben kadını değil exi suçluyorum.Bana sadakat borcu olan oydu.
İnşallah kıymetinizi bilecek sizi el üstünde taşıyacak ay ben erkek görmemişim asıl erkek buymuş beee dedirtecek bir kocanız olur .

Calistigim icin cevap yazamadim ama yorumlari tek tek okudum. Yorum yapan herkese tesekkur ediyorum. Ben daha onceki iliskimde aldatildim ve guven sorunum vardi esim bunu bilerek benimle evlendi. Boyle bi olay olmasi beni cok uzdu. Biz esimle birbirimize soz vermistik ne olursa olsun birbirimizden bisey saklamayacaktik.

Benim burada asil uzuldugum esimin bunu benden saklamasi uygun bir dille anlatmasini ve o kadina haddini bildirmesini isterdim. Bosanma dusunceside eskiden olan aldatilmisin verdigi bir durum saniyorum. Ama.yinede sizlerin yazdiklari icimi rahatlatti. Meseleyi uzatmayacagim. Barisacagim esimle.
ve cevap yazın bizlere de gelişmeleri de konunuzla ilgilenin lütfen
konu açıp kaçıp giden hoş karşılanmıyor burda :)

Adam diyeceğini demis bunlar etrafta hep var malesef..bunları düşmeyin bol bol guzel ani biriktirin ve hep bakimli olun. Olacagi varsa olur zaten kimse engelleyemez adam yapmak isterse yapar bazılarının ruhu bile duymaz ne cok baski yapin ne de cok rahat bırakın evliliginizi

Herkese merhabalar, esimle 3 yillik evliyiz. Her ikimizde memuruz. Birbirimizi severek evlendik. Eşim oturup kalkmasini bile agır başlı ama ayni zamanda eglenceli biridir. Kendisini çok seviyorum.
Simdi olaya gelelim. Eşim işi gereği şık giyinmek zorunda olan biri. Konuşmanı iyi biliyor ağzı da güzel laf yapar, taa küçüklüğünden itibaren diksiyon dersleri almış. Memuriyetinden öncede üniversitede okurken harçligini cikarmak icin çagrı merkezlerinde çalışmıs.
Neyse konuya gelecek olursak. Esimin ayni ortamda calistigi esimden tam 12 yas buyuk bir kadinla konusmalarini yakaladim. Konusmalarin ilk basinda kadin mesaj atmis. İsi bahane ederek birseyler sormus, esim uslubunca cevap vermis ama sonraki gunlerde kadin hep biseyleri bahane ederek esimle konusmaya calismis. Bu boyle tam 4 ay devam etmis ben yeni gordum bu konusmalari. Kadinin konusmalarindan cok rahatsiz oldum resmen esime kur yapiyor.

" İste bugunki toplantida cok iyiydin. Konusmalarini cok begeniyorum. Sen cok iyisin esin cok sansli falan filan. Kadin ilk bu mesajla esime kur yapmaya baslamis. Benimki yuz vermemis ama konusmayida kesmemis. Kadin bir kac kez de buluşmak istemis benimki reddetmis. Kadinin en sonunda ve beni zivanadan cikaran mesaji ise konusmanin basini atlayarak yaziyorum uzun uzun esimi ovdukten sonra sen cok iyi birisin seninle yanlis zamanda karsilastik. Zamani geri almak elimde olsaydi keske yazmis.
Esim bu mesaja karsilik kendisinin evli birisi oldugunu bu konusmalarin yeri ve zamani olmadigini esini(yani beni) sevdigini soylemis. O gunden sonra kadinla bir iki kez daha konusmuslar ama selam naber gibi konusmalar. Esim bazi mesajlarina cevap vermemis.

Ben bu mesajlasmalari yakalayinca, kocama seninle bisey konusmak istiyorum dedim ve mesajlarin hesabini sordum. Kocam hic birsey demeden telefonunu elime verdi ve al neye istiyorsan bakabilirsin hic bir seyi silmedim dedi. Bende bakmama gerek olmadigini, zaten baktigimi ve o mesajlarin hesabini istedigimi soyledim.

Esim yaptigi savunmasinda, kadinin is yerinden bir arkadasi oldugunu ayni odada calistiklarini ve ayni isi yaptiklarini soyledi yani onunla muhattap olmak zorundayim dedi. Neden engellemedin ya da neden bana anlatmadigin diye sordugumda ise beni cok sevdigini, benim cok kiskanc biri oldugum icin, boyle bir nedenden dolayi huzurumuzun kacmasini istemedigini soyledi. Kendi istemesede o kadinla muhatap olmak zorunda kalacagini soyledi. Ayrica o gorev yerinden kurtulmak icin kurum ici gorevlendirme istedigini ancak girevlendirmesinin kabul edilmedigini soyledi. Ve gorevlendirme dilekcelerinin resimlerini de gosterdi. Gercekten imzali muhurlu dilekceler. Pek inandirici gelmesede sustum. Bir kac gundur esime karsi cok soguk davraniyorum esim surekli pesimden kosuyor. Esime karsi olan butun guvenimi yitirdim ve bosanmayi ciddi ciddi dusunuyorum. Kizlar acaba ben mi cok abartiyorum. Ama bir yandan da ruhum incinmis kendimi kandirilmis hissediyorum.
Kıskanman sinirlenmen gayet normal yani çoğu kadın senin gibi tepki verebilir yani empati yapınca gerçekten kötü bir şey eşin ekmek parası için mecbur gidiyor. Ama eşine helal olsun mesajları dahi silmemiş sana yansıtmak istememiş belkide görev yeri değişince sana söylicekti ama bir şekilde öğrendin eşinden uzak kalma küs olma surat asma o kadını allaha havale ediyorum evli erkeklere kur yapıyor yuva yıkmaya çalışıyor bazı hemcinslerimden utanıyorum yemin ederim

Kadın yüz görmüştür yoksa iş arkadasına cesaret edemez heralde iltifatlar bulusma talepleri falan zaten aynı yerde calısıyorlar hergun yanyanalar dısarıda ne gibii bir bulusma istemiş sadece arkadasca bir yemek mi özel istek mi? aynı odada calıstıgı iş arkadaşına insan nasıl ilişki gözüyle bakabiliyor ya 4 sene 12 erkekle aynı ofiste tek kadın olarak calıstım birine bile ne iltifat ne aşk ne hoşlantı hissetmedim.hepimizin derdi sabahın kör saatinde gelince öff bitsede artık eve gitsekti ya da ögle yemeginde ne cıkacak acaba skskfks sırf işlerimiz erken bitsin diye o ona iş yıkıyor o bana yıkıyor derken herkes herkesten suna da gıcık oluyom bütün işi bana bıraktı gitti ya da oh tabi en az iş onda ha bire cay içip duruyor zkkım içesice kafasındaydık ne ara iltifat edecez🤪 kadını bikemem ama yine de gözüniz esinizin ustunde olsun telefonda mesafeli ama iş yerinde farklı davranıyor olabilir

ben de sevgilimi aşırı kıskanıyorum. böyle bir şey oldu mu içime kurt düşüyor. sizi çok iyi anlıyorum o yüzden. şimdi sizin hikayenize mantıklıca yorum yapabilirim ama olay benim başıma geldiğinde bir an bile durup sakince düşünemiyorum..

size önerebileceğim tek şey var sakinliğinizi koruyun. eminim eşiniz sizi çok seviyor. 4 aydır olan mevzudan yeni haberiniz olduğuna göre sizi aldatsa çok rahat bir şekilde aldatırmış. o yapması gerekeni yapmış siz de böyle şeylerle midenizi bulandırmayın lütfen. eşinizi de huzursuz etmeyin. araya bi soğukluk girdi mi bazı şeyler asla eskisi gibi olmuyor.

elin kendini bilmezi yüzünden ikinizinde mutluluğuna mani olmayın derim ben :)

Herkese merhabalar, esimle 3 yillik evliyiz. Her ikimizde memuruz. Birbirimizi severek evlendik. Eşim oturup kalkmasini bile agır başlı ama ayni zamanda eglenceli biridir. Kendisini çok seviyorum.
Simdi olaya gelelim. Eşim işi gereği şık giyinmek zorunda olan biri. Konuşmanı iyi biliyor ağzı da güzel laf yapar, taa küçüklüğünden itibaren diksiyon dersleri almış. Memuriyetinden öncede üniversitede okurken harçligini cikarmak icin çagrı merkezlerinde çalışmıs.
Neyse konuya gelecek olursak. Esimin ayni ortamda calistigi esimden tam 12 yas buyuk bir kadinla konusmalarini yakaladim. Konusmalarin ilk basinda kadin mesaj atmis. İsi bahane ederek birseyler sormus, esim uslubunca cevap vermis ama sonraki gunlerde kadin hep biseyleri bahane ederek esimle konusmaya calismis. Bu boyle tam 4 ay devam etmis ben yeni gordum bu konusmalari. Kadinin konusmalarindan cok rahatsiz oldum resmen esime kur yapiyor.

" İste bugunki toplantida cok iyiydin. Konusmalarini cok begeniyorum. Sen cok iyisin esin cok sansli falan filan. Kadin ilk bu mesajla esime kur yapmaya baslamis. Benimki yuz vermemis ama konusmayida kesmemis. Kadin bir kac kez de buluşmak istemis benimki reddetmis. Kadinin en sonunda ve beni zivanadan cikaran mesaji ise konusmanin basini atlayarak yaziyorum uzun uzun esimi ovdukten sonra sen cok iyi birisin seninle yanlis zamanda karsilastik. Zamani geri almak elimde olsaydi keske yazmis.
Esim bu mesaja karsilik kendisinin evli birisi oldugunu bu konusmalarin yeri ve zamani olmadigini esini(yani beni) sevdigini soylemis. O gunden sonra kadinla bir iki kez daha konusmuslar ama selam naber gibi konusmalar. Esim bazi mesajlarina cevap vermemis.

Ben bu mesajlasmalari yakalayinca, kocama seninle bisey konusmak istiyorum dedim ve mesajlarin hesabini sordum. Kocam hic birsey demeden telefonunu elime verdi ve al neye istiyorsan bakabilirsin hic bir seyi silmedim dedi. Bende bakmama gerek olmadigini, zaten baktigimi ve o mesajlarin hesabini istedigimi soyledim.

Esim yaptigi savunmasinda, kadinin is yerinden bir arkadasi oldugunu ayni odada calistiklarini ve ayni isi yaptiklarini soyledi yani onunla muhattap olmak zorundayim dedi. Neden engellemedin ya da neden bana anlatmadigin diye sordugumda ise beni cok sevdigini, benim cok kiskanc biri oldugum icin, boyle bir nedenden dolayi huzurumuzun kacmasini istemedigini soyledi. Kendi istemesede o kadinla muhatap olmak zorunda kalacagini soyledi. Ayrica o gorev yerinden kurtulmak icin kurum ici gorevlendirme istedigini ancak girevlendirmesinin kabul edilmedigini soyledi. Ve gorevlendirme dilekcelerinin resimlerini de gosterdi. Gercekten imzali muhurlu dilekceler. Pek inandirici gelmesede sustum. Bir kac gundur esime karsi cok soguk davraniyorum esim surekli pesimden kosuyor. Esime karsi olan butun guvenimi yitirdim ve bosanmayi ciddi ciddi dusunuyorum. Kizlar acaba ben mi cok abartiyorum. Ama bir yandan da ruhum incinmis kendimi kandirilmis hissediyorum.
Aferin. İyice kendinden soğut.
Adam en doğru olan ne varsa onları yapmış

Ay konuşmalar ortada yahu, kadınla yatıp kalkıp, sonra ben karımı seviyorum evliyim diye mesaj atmadi adam heralde, bazen ne yapsa yaranilmiyo, ben bu gribi yapsam kocamın umurunda gelmez. Yapacağını, diyeceğini demiş, gökten bı de koyun mu indirsin başıma?
Adamın kadını dövmesini bekliyordu heralde.

Bir empati.. İşyerine bir sebepten gider o kadını herkesin içinde rezil ederdim ama sakince bi ifşa.. Resmi olarak suç bu arada evliliği temelinden sarsmak gibi birşeye giriyor :) Ne demek bu mesajlar ne cürretttt :)) Cinnet ve kaos sebebi adama sözüm var mı o zaten bi nebze ama açik davranmış ordan kazanıyor ama kadın tam fişlenmelik çünkü yürüyen cinsellik ablamız..

Eğer siz bir adamla aynı iş yerinde ve aynı odada çalışsa işiniz adam size bu şekilde kur yapsa idi siz de eşinizi sevdiğinizi söyleyip mesajlara cevap veremezsiniz toplum önünde kuyruk sallıyor hoşuna gidiyor ve daha ağır sözcükler duyardiniz. Anlaşılan bu durun eşinizin hoşuna gitmiş ama sizi kaybetmek de istememiş. Zor Bir karar. Karar size ait olmalı. Ben olsam her gün aynı odada olduklarını düşünerek yaşayamazdim. Bu kadar kıskançlık duygusu da herkeste olmalı bence. Kadın normal bir kadın değil zaten evli adama kue yaptığı için.

Eğer siz bir adamla aynı iş yerinde ve aynı odada çalışsa işiniz adam size bu şekilde kur yapsa idi siz de eşinizi sevdiğinizi söyleyip mesajlara cevap veremezsiniz toplum önünde kuyruk sallıyor hoşuna gidiyor ve daha ağır sözcükler duyardiniz. Anlaşılan bu durun eşinizin hoşuna gitmiş ama sizi kaybetmek de istememiş. Zor Bir karar. Karar size ait olmalı. Ben olsam her gün aynı odada olduklarını düşünerek yaşayamazdim. Bu kadar kıskançlık duygusu da herkeste olmalı bence. Kadın normal bir kadın değil zaten evli adama kue yaptığı için.
Cevap verseydiniz olacaktı

Herkes sorun ne anlamadım yazmışta. Adam reddetmiş olabilir ama konuşmaya devam etmiş hanımlar sizce bu normal mi ? kadının ne amaçla yaklaştığını bliyorsun sonuçta daha neden konuşmayı uzatıyorsunki

Valla o kadar abartmışsın ki böyle kadın yüzünden eşini kendinden soğutma aklını başına al,bazen insan memursa mecbur kalıyor,adam daha ne yapsın yani

Eşimi seviyorum demiş zaten kadın utanmazın tekiyse eşin napsın zaten gerekeni söylemiş mesai arkadaşı sonuçta mecburen konuşacak onu kaale almasın iş icabı sorularının dışında bu kadar .Kendinden soğutma eşini canım kadınla iş dışında mesajlarına cevap vermesin yada haddini bildirsin

Ahahahsd bazı cevaplar var ki adam,kadını önce hakaretleri ile dövsün sonra gerçekten dövsün istiyor. Hatta amirine şikayet etsin ortalığı ayağa kaldırsın falan.
Eşimin işyerine gidip rezil ederdim falan diyen olmuş işyerleri genelde öyle şeylere uygun da değil zaten ne alaka😅
Ayh düşünemedim şu an😀

X