Eşimin İş yerindeki Kadın

Eşiniz gerçekten gayet modern bir şekilde cevap vermiş.inşallah bulunduğu birimden başka bir birime geçer.peki bayanda evlimi bunu yazan.beb olsam o kadına ulaşır.vede oranın amirine bu durumdan bahsedeceğimi söylerdim.hatta mesajlarınıda göstereceğimi aöylerdim.memuriyette bu tarz durumlar etik kabul edilmez ve yüz kızartıcı suç bile kabul edilir.kınama bile alabilir.lütfen böyle yollara başvurun eşinizden eminseniz

Nasılsınız.

Sanırım derdiniz yok ondan eşinize sarmışsınız.
Bu yaptığınız şımarıklık mı, denge sorunu mu tam çözemedim.
Eşiniz olması gereken gibi davranmış, böyle saçma sapan bir kadını anlatıp da sinirlerinizi bozmama çabası da gayet makul bir davranış.

Fazlaca ve samimiyetsizce durumu abartmışsınız.
Sanırım boşanasınız varmış bahane olmuş..

Genelde düşüncelerimiz, fikirlerimiz çatışıyor ama bu yorumunuza çok içten katılıyorum.

Asildigini farkedince cevap vermemeliydi ama bundan bosanilmaz tabi huzursuzluk felan çıkartırsin ancak birde sürekli başına kakarsin olur biter

Eşiniz yüz vermemiş boşanmak pek saglikli bir karar degil esinizde ona iltifat edip yılışık davransaydi haklisiniz derdim ama o kadini sert bir dille uyarmasi gerekiyor iş dışında kesinlikle herhangi bir iletisim kurmak istemedigini soylemesi gerekirdi ki kadin 4 ay boyunca buna devam edebilcek cesareti bulamasin

Abartsaymissiniz dovseymissiniz adami. Ama kadina naif bir ders vermek sart. Ya 12 yas kucuk hem de evli adama kur yapmak ne ahahah kadinin ezikligine koptum. Normalde 3.kadini suclamadan once erkekleri suclarim ama burda adamin cidden sucu yok pek. Daha net olabilirmis kadina karsi, hani direkt resti cekebilirmis orda bence hata yapmis.

Ben bu onursuz kadinlari anlamiyorum. Bir kere bence zaten evli barkli adama yanasmak onursuzluk ahlaksizlik zaten de, bir de yuz bulamadigi adama yazmaya israrla devam eden - bakin adam evli veya degil, kendisine yuz vermemis ama hala bir kurlanmalar bir umutlar bir seyler- buyuk gurursuzluk.

tamam eşiniz yanınızda gayet sefdaf davranmış ama iş yerinde muhtemelen baya yüz veriyor ki kadında bu cesareti gösterebiliyor sizin yanınızda da kadın bana sırnasıyor süsü veriyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…