Eşimin İş yerindeki Kadın

İnşallah kıymetinizi bilecek sizi el üstünde taşıyacak ay ben erkek görmemişim asıl erkek buymuş beee dedirtecek bir kocanız olur .

ve cevap yazın bizlere de gelişmeleri de konunuzla ilgilenin lütfen
konu açıp kaçıp giden hoş karşılanmıyor burda :)

Adam diyeceğini demis bunlar etrafta hep var malesef..bunları düşmeyin bol bol guzel ani biriktirin ve hep bakimli olun. Olacagi varsa olur zaten kimse engelleyemez adam yapmak isterse yapar bazılarının ruhu bile duymaz ne cok baski yapin ne de cok rahat bırakın evliliginizi

Kıskanman sinirlenmen gayet normal yani çoğu kadın senin gibi tepki verebilir yani empati yapınca gerçekten kötü bir şey eşin ekmek parası için mecbur gidiyor. Ama eşine helal olsun mesajları dahi silmemiş sana yansıtmak istememiş belkide görev yeri değişince sana söylicekti ama bir şekilde öğrendin eşinden uzak kalma küs olma surat asma o kadını allaha havale ediyorum evli erkeklere kur yapıyor yuva yıkmaya çalışıyor bazı hemcinslerimden utanıyorum yemin ederim

İyi de yatakta basmamışsınız ki ne boşanması? Eşiniz cevap vermeyebilirdi ama sizi sevdiğini belirtmiş sonuçta.

Kadın yüz görmüştür yoksa iş arkadasına cesaret edemez heralde iltifatlar bulusma talepleri falan zaten aynı yerde calısıyorlar hergun yanyanalar dısarıda ne gibii bir bulusma istemiş sadece arkadasca bir yemek mi özel istek mi? aynı odada calıstıgı iş arkadaşına insan nasıl ilişki gözüyle bakabiliyor ya 4 sene 12 erkekle aynı ofiste tek kadın olarak calıstım birine bile ne iltifat ne aşk ne hoşlantı hissetmedim.hepimizin derdi sabahın kör saatinde gelince öff bitsede artık eve gitsekti ya da ögle yemeginde ne cıkacak acaba skskfks sırf işlerimiz erken bitsin diye o ona iş yıkıyor o bana yıkıyor derken herkes herkesten suna da gıcık oluyom bütün işi bana bıraktı gitti ya da oh tabi en az iş onda ha bire cay içip duruyor zkkım içesice kafasındaydık ne ara iltifat edecez kadını bikemem ama yine de gözüniz esinizin ustunde olsun telefonda mesafeli ama iş yerinde farklı davranıyor olabilir

ben de sevgilimi aşırı kıskanıyorum. böyle bir şey oldu mu içime kurt düşüyor. sizi çok iyi anlıyorum o yüzden. şimdi sizin hikayenize mantıklıca yorum yapabilirim ama olay benim başıma geldiğinde bir an bile durup sakince düşünemiyorum..

size önerebileceğim tek şey var sakinliğinizi koruyun. eminim eşiniz sizi çok seviyor. 4 aydır olan mevzudan yeni haberiniz olduğuna göre sizi aldatsa çok rahat bir şekilde aldatırmış. o yapması gerekeni yapmış siz de böyle şeylerle midenizi bulandırmayın lütfen. eşinizi de huzursuz etmeyin. araya bi soğukluk girdi mi bazı şeyler asla eskisi gibi olmuyor.

elin kendini bilmezi yüzünden ikinizinde mutluluğuna mani olmayın derim ben :)

Aferin. İyice kendinden soğut.
Adam en doğru olan ne varsa onları yapmış

Adamın kadını dövmesini bekliyordu heralde.

Bir empati.. İşyerine bir sebepten gider o kadını herkesin içinde rezil ederdim ama sakince bi ifşa.. Resmi olarak suç bu arada evliliği temelinden sarsmak gibi birşeye giriyor :) Ne demek bu mesajlar ne cürretttt :)) Cinnet ve kaos sebebi adama sözüm var mı o zaten bi nebze ama açik davranmış ordan kazanıyor ama kadın tam fişlenmelik çünkü yürüyen cinsellik ablamız..

Eğer siz bir adamla aynı iş yerinde ve aynı odada çalışsa işiniz adam size bu şekilde kur yapsa idi siz de eşinizi sevdiğinizi söyleyip mesajlara cevap veremezsiniz toplum önünde kuyruk sallıyor hoşuna gidiyor ve daha ağır sözcükler duyardiniz. Anlaşılan bu durun eşinizin hoşuna gitmiş ama sizi kaybetmek de istememiş. Zor Bir karar. Karar size ait olmalı. Ben olsam her gün aynı odada olduklarını düşünerek yaşayamazdim. Bu kadar kıskançlık duygusu da herkeste olmalı bence. Kadın normal bir kadın değil zaten evli adama kue yaptığı için.

Cevap verseydiniz olacaktı

Herkes sorun ne anlamadım yazmışta. Adam reddetmiş olabilir ama konuşmaya devam etmiş hanımlar sizce bu normal mi ? kadının ne amaçla yaklaştığını bliyorsun sonuçta daha neden konuşmayı uzatıyorsunki

Valla o kadar abartmışsın ki böyle kadın yüzünden eşini kendinden soğutma aklını başına al,bazen insan memursa mecbur kalıyor,adam daha ne yapsın yani

Eşimi seviyorum demiş zaten kadın utanmazın tekiyse eşin napsın zaten gerekeni söylemiş mesai arkadaşı sonuçta mecburen konuşacak onu kaale almasın iş icabı sorularının dışında bu kadar .Kendinden soğutma eşini canım kadınla iş dışında mesajlarına cevap vermesin yada haddini bildirsin

Ahahahsd bazı cevaplar var ki adam,kadını önce hakaretleri ile dövsün sonra gerçekten dövsün istiyor. Hatta amirine şikayet etsin ortalığı ayağa kaldırsın falan.
Eşimin işyerine gidip rezil ederdim falan diyen olmuş işyerleri genelde öyle şeylere uygun da değil zaten ne alaka
Ayh düşünemedim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…