- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.414
-
- Konu Sahibi seda84yilmaz
Al benden de o kadar. Kaç sayfa oldu, hiç bişey anlamadım bu konudan.Ya ya ya o zaman neden konu açtınız. Hem iddia makamı hem savunma makamisiniz. Kalp değil de başka bir şey çıksa " basınca çıkıyor napah" mi denir?
Tel açınca ne dedi pekiBir ne giyindiğimize karışmamışlardı ajkdKJDHJkdd
Kaç yıllık aynı odada çalıştıgım eski iş arkadaşımla (erkek) seçim günü yazıştık biraz, sonra aradım eşi açtı telefonu.
Üç beş hasbihal ettikten sonra bir baktım ki whatsapptan engelliyim.
Salak mıdır, nedir.
Kendisi kadının kocasında gözü olduğunu düşünüyor ki çok hakli hatta hayatta en haklı oldugu konulardan biri olabilir kadın 8 de 8 kusurlu adamcağız da o kadar uyarmış etmiş ama kadın dinlemeyecek kesin. baksana gülücük emojisi atmış. Umrumda mı diyor aklı sıra haspam. Karından mi korktun demek değil o. Umrumda değil isterse dünya duysun diyor meydan okuma olarak kullanmis.Al benden de o kadar. Kaç sayfa oldu, hiç bişey anlamadım bu konudan.
Normal konustu. Hal hatır sordum,çocukları öptüğümü söyledim bu kadardı.Tel açınca ne dedi peki
Bir de bunun sonrasında yüz yüze bakma durumu varNormal konustu. Hal hatır sordum,çocukları öptüğümü söyledim bu kadardı.
Arkadaşıma da selamlarımı ilet dedim.
Bu arkadaşımın ben düğününe katıldım, çocugu oldu görmeye gittim, evimize misafir de oldular.
Şaşırdım engellendiğimi görünce çünkü aklıma karısı dışında asla başka bir sebeb gelmedi.
İmkansız yani arkadaşımın durduk yere beni engellemesi.
Şok geçirdim.
Sorun ne o zaman?Ya 3-4 yıldır samimi olduğun birimin hikayesini neden beğenmeyesin kal atmak değil beleni atınca kalp çıkıyo işte
Seni yanlışlıkla alıntılamış.
Kadın sizi tanıyormuş madem sizden rahatsız oluyo evinize niye geldi? Ne tuhaf insanlar var yaa anlamak mümkün değil.Normal konustu. Hal hatır sordum,çocukları öptüğümü söyledim bu kadardı.
Arkadaşıma da selamlarımı ilet dedim.
Bu arkadaşımın ben düğününe katıldım, çocugu oldu görmeye gittim, evimize misafir de oldular.
Şaşırdım engellendiğimi görünce çünkü aklıma karısı dışında asla başka bir sebeb gelmedi.
İmkansız yani arkadaşımın durduk yere beni engellemesi.
Şok geçirdim.
Hayır çalıştıgımız şirketler değişti ikimizin de.Bir de bunun sonrasında yüz yüze bakma durumu varayıp etmiş.
Evet arkadaşımın düğününde tanışmış olduk.Kadın sizi tanıyormuş madem sizden rahatsız oluyo evinize niye geldi? Ne tuhaf insanlar var yaa anlamak mümkün değil.
Ee ama kadın etek giydi, çorap giydi kocamla samimi olmak için, arabada yanına oturdu, eşim kocan görür diye uyardı, 3-4 yıldır samimiler neden beğenmesin vs. bir sürü tezat detay var konuda. Kadın istediği gibi giyinir nerden belli kocası için giyimini değiştirdiği. Samimiyse sosyal medyada beğeni de atar. Araçta niye arka koltuğa otursun, iş arkadaşına şoför muamelesi çeker gibi ayıp bence arkaya oturması. Buralar hep kalp olmuş, kalpleri sil yengem nedir, rahatsızsa çıkarsın listesinden. Belki muhabbet açmak için öyle laf attı ortaya, kadın da gülüp geçti. Böyle bakınca da kadında kusur göremiyorum ben. Konu rüyalarımın saçmalık seviyesine benziyor.Kendisi kadının kocasında gözü olduğunu düşünüyor ki çok hakli hatta hayatta en haklı oldugu konulardan biri olabilir kadın 8 de 8 kusurlu adamcağız da o kadar uyarmış etmiş ama kadın dinlemeyecek kesin. baksana gülücük emojisi atmış. Umrumda mı diyor aklı sıra haspam. Karından mi korktun demek değil o. Umrumda değil isterse dünya duysun diyor meydan okuma olarak kullanmis.
Neyse işte aynı fikirde olunca da e naapsin beğeni atmış diyor. O zaman rahatsız olunan konu nedir?
Diz üstü giyebiliyorlar, topuklu vs kaldı ki okulu kastetmedim sadece, özellikle birlikte gittikleri yerlerde
Zaten ironilerle karışık bir mesajdi benimkiEe ama kadın etek giydi, çorap giydi kocamla samimi olmak için, arabada yanına oturdu, eşim kocan görür diye uyardı, 3-4 yıldır samimiler neden beğenmesin vs. bir sürü tezat detay var konuda. Kadın istediği gibi giyinir nerden belli kocası için giyimini değiştirdiği. Samimiyse sosyal medyada beğeni de atar. Araçta niye arka koltuğa otursun, iş arkadaşına şoför muamelesi çeker gibi ayıp bence arkaya oturması. Buralar hep kalp olmuş, kalpleri sil yengem nedir, rahatsızsa çıkarsın listesinden. Belki muhabbet açmak için öyle laf attı ortaya, kadın da gülüp geçti. Böyle bakınca da kadında kusur göremiyorum ben. Konu rüyalarımın saçmalık seviyesine benziyor.
Eşi grup müdürü bence.Eşiniz bir okulda müdür, diğerleri de öğretmen mi ?
İroni olmasına sevindim, bayağı ciddi cevap yazmışımZaten ironilerle karışık bir mesajdi benimkiciddili anlaşılmaması için elimden geleni yapmıştım ama rüyalarına haksizlik olur öyle deme bence
Konu sahibini gaza getirmeye çalıştım çünkü ne dediği ne yaptığı belli değil. Ben de oluşuna yazdım.İroni olmasına sevindim, bayağı ciddi cevap yazmışımYalnız etek konusu kafama takıldı benim, belki eşi demiştir yengem sana etek yakışıyor
Aynen öyle, ki belki adam ilgi duyuyor, kadın üstü diye ses çıkaramıyor. Ben de bu aralar saç ve giyim tarzımı değiştirmeyi düşünüyorum mesela. Hamilelikti, bebekti derken erteledim biraz. Demek ki şu an çalışıyor olsam, birinin karısı vay kocama yürüyor diye düşünebilir Allah muhafazaKonu sahibini gaza getirmeye çalıştım çünkü ne dediği ne yaptığı belli değil. Ben de oluşuna yazdım.Çok sorun ediyorsa kocası her işine kosturmayip mesafeyi koyar. Kadın da atmaz kalbini
o halde kızlara laf edene kadar eşinizin ipini çekin.Gelirken oturabilir giderken en azından dikkat edebilir , bu yadırgamışım için değil, samimi olduğum arkadaşın ben de yanına otururum.acaba eşi yanlış anlar mı dşye o düşünmeli .alım satım işi derken onların çoğunun bu işlerine o yardım ediyor ve iş gereği çalışma saati uygun olduğu için eşimle geldi.eşim ilk mesajda anlattığım gibi gezme organizasyonu vs çoğu işleri o hallediyor
Karısında da çavar değil gizlice bakıyor
Hiç bir şey?ne yapmalıyım
O kadar ince düşünse eşi olmadan sürekli konser doğumgünü vs ortama girmez bilemiyorum öyle yorumladım