- 3 Temmuz 2023
- 123
- -63
- 40
-
- Konu Sahibi seda84yilmaz
NedenKafanız çok güzel güle güle kullanın.
Ona yeni kıyafetler almalısın.giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
Bir hekim randevusu acilen.ne yapmalıyım
Eşini tanıyo çünküEşiniz iş arkadaşına neden yenge diyor yahu
Ya işte yanlış anlar dşye mi tutarım gülüşüKahkaha atmak esinden korkuyosun imasi miymiskendinize ozgu sözlüğünüz var sanırım
Herkes de senin kocana bayılıyodu aynenEşim memur.işyerinde popüler lider biri gibi herkesin işine koşuyo, yardımcı oluyo.takıldıkları grup var 3-4 yıldır samimiler.kızları tanıyorum.içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
Tırstın gülüşüYa işte yanlış anlar dşye mi tutarım gülüşü
Eşini tanıyo çünkü
Ne alakaBir hekim randevusu acilen.
Eşiyle de tanımıyo muabbeti varEşine enişte desin mesela. Eşiniz kadınla arkadaş. Ona ismiyle hitap edip eşine enişte demesi daha mantıklı değil mi?
Hayır ben böyle yenge kardeşim bacım diyen erkeklerden bir tırsarım.
TanıyorEşiyle de tanımıyo muabbeti var
Ya işte yanlış anlar dşye mi tutarım gülüşü
Yok be abartıyor eminim yüzüne bakılmaz bir tipi vardır benimki öyle mesela kimse bakmıyorbazı kadınlar sanıyor ki, tüm kadınlar tava suratlı kocasına aşık