Eşimin iş grubundaki evli bayandan kuşkulanmaya başladım,eşimin hesabına gizli girer oldum.yanlış mı sizce?

seda84yilmaz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
123
-63
40
Eşim memur.işyerinde popüler lider biri gibi herkesin işine koşuyo, yardımcı oluyo.takıldıkları grup var 3-4 yıldır samimiler.kızları tanıyorum.içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım

Herkes de senin kocana bayılıyodu aynen

Artik neler okuyoruz da. Ama esiniz yenge diyorsa ona o gözle bakmadigini ve kalpler yalnis anlasilabileceginin mesajini vermis. Yani esinizi kabahatli görmedim sahsen. Is yerlerde ayari tutturmak zor.bir enistemisi bir calisani ile kahkaha atarak güldüklerini gördükleri icin aralarinda birsey var diye dedikodu cikartti baskalari. O sirada esi kanser tedavisi görüyordu. Kadin cok yiprandi bu durumdan dolayi. Yani zan altinda kalmak bile cok onur kirici. O yüzden dikkatli adimlarinizi atin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…