- 3 Temmuz 2023
- 123
- -63
- 40
-
- Konu Sahibi seda84yilmaz
Tekidir olayı şu, arkadaş geubu vs olmadı sıkıntı değil diğerleriyle de samimi yıllardır,bınun hal tavırlar vs insan bi hisseder ya onungpvenilir buluyo,izlediği filmi vs yaptığı şeyleri beğeniyor, aslında olgun düzgüm biri ama hissedersin ya,yenge deme sebebi eşini tanıto samimi,ilk öyle alıpmışSen bu kadını tehdit olarak görüyorsun, önce bunu bir kabul et bence.
Yok grup içinde ilgi çekmeye çalışıyor, samimiyet için açık giyiniyor vs. gibi palavralardan vazgeç.
Kadının niyetini giyim tarzından ve attığı birkaç emojiden çıkaramayız.
Ama ben olsam eşimin bu yenge ayağı çekmesine bir gıcık olurdum. Bir şeyin fazla belirtip göz önüne koyulması beni gıcık eder.
Köpek sevdiğimi yazdım, emin ol senden çok hayvan beslemişimdir,3 tane köpeğim oldu, evde akvaryum var,önceden de muabbet kuşu vardı, kediye çok ısınamıyorum onu dedim, önce doğru okuyun be konular arası bağlantınız da müthişKediye köpeğe kısaca hayvana ısınmayan sevmeyen siz... bu sözlerinizde kendiniz gibi çirkin.
Be değil ve yaZmak istedimKöpek sevdiğimi yazdım, emin ol senden çok hayvan beslemişimdir,3 tane köpeğim oldu, evde akvaryum var,önceden de muabbet kuşu vardı, kediye çok ısınamıyorum onu dedim, önce doğru okuyun be konular arası bağlantınız da müthiş
2-3 yıldır samimi olduğun arkadaşın bu sadece iş arkadaşı drğil işyerinde gördüğün, birlikte grupça gezdiğin kişiİş arkadasimin hikayesine kalp atmam ki ben? Görev mi sorumluluk mu bu
İşte kişisel mesele. Burada bahsettiğiniz kadın gibi olup emoji atan da vardır ben gibi her ne kadar grupça gezip tozsa da belli mesafeyi koruyan da. O yüzden bunu eşinizle cozmelisiniz. Belli ki o da rahatsız olmuş kalp emojilerinden.2-3 yıldır samimi olduğun arkadaşın bu sadece iş arkadaşı drğil işyerinde gördüğün, birlikte grupça gezdiğin kişi
Samimiyetleri nedeniyle rahatsz olacağı durum yok ortada aslında, erkek grubu gibi onlarla yıllardır samimiler ,insan bi doğa videosu ya da günlük foto atarsa beğeni olur hikayeye herkes atar, ama sanırım onun eşi görürse yanlış anlar diye temşzleyiver diyo sanki sonradan anladım çünkü benim yanlış anlayacağımı düşünse toptan sohbet kısmını siler yoksa niye temizleyiver desinİşte kişisel mesele. Burada bahsettiğiniz kadın gibi olup emoji atan da vardır ben gibi her ne kadar grupça gezip tozsa da belli mesafeyi koruyan da. O yüzden bunu eşinizle cozmelisiniz. Belli ki o da rahatsız olmuş kalp emojilerinden.
Enişte anlar denemiş, yengem ortalık kalp dolu biraz temizleyiver demiş, heralde onu kastediyo, ortalık derken masanın üstü değildir öyle yorumladımBen anlamadım kadın kalp atmış eşinde enişte yanlış anlar sil mi demiş?
O zaman eşin kadının kurmaya çalıştığı yakınlıktan rahatsız?
Kibarca çok fazla beğeni atıyorsun atma demek istemiş olmuyor mu
O kadar ince düşünse eşi olmadan sürekli konser doğumgünü vs ortama girmez bilemiyorum öyle yorumladımBen anlamadım kadın kalp atmış eşinde enişte yanlış anlar sil mi demiş?
Ayrıca hastalıklı biri olsam kafada, yıllardır diğer samimi olduğu daha gzl kız işin düşünürdüm o ortamlara izin vermezdimKediye köpeğe kısaca hayvana ısınmayan sevmeyen siz... bu sözlerinizde kendiniz gibi çirkin.
Siz de erkek arkadaşlarınıza kalp emojisi atıyor musunuz?Samimiyetleri nedeniyle rahatsz olacağı durum yok ortada aslında, erkek grubu gibi onlarla yıllardır samimiler ,insan bi doğa videosu ya da günlük foto atarsa beğeni olur hikayeye herkes atar, ama sanırım onun eşi görürse yanlış anlar diye temşzleyiver diyo sanki sonradan anladım çünkü benim yanlış anlayacağımı düşünse toptan sohbet kısmını siler yoksa niye temizleyiver desin
Grupla gezildigi için girebilir. Ama mesaj kısmı özel oluyor.O kadar ince düşünse eşi olmadan sürekli konser doğumgünü vs ortama girmez bilemiyorum öyle yorumladım
Emojoleri sil demenin en mantıklı açıklaması sizden gelmiş bende düşündüm neden sil demis olabilir diye bide yenge diyor ki kadin kendikendine umut baglamasin yanlış anlamasın ama kadında var tuhaflık belli konu sahibi rahatsızlığında haklıBen anlamadım kadın kalp atmış eşinde enişte yanlış anlar sil mi demiş?
Ya çok yaşayınMesela uzgun surat atsa bunun anlami ne olurdu
Ya 3-4 yıldır samimi olduğun birimin hikayesini neden beğenmeyesin kal atmak değil beleni atınca kalp çıkıyo işteSiz de erkek arkadaşlarınıza kalp emojisi atıyor musunuz?
Kücük köpekler sevimli geliyormuş işte. Büyüyünce atmışsınızdır. Ayrıca kediye ısınırsanız ve kediniz olursa kocanızla o kadın arasında bir şey var mı yok mu anlar kediler :))))Köpek sevdiğimi yazdım, emin ol senden çok hayvan beslemişimdir,3 tane köpeğim oldu, evde akvaryum var,önceden de muabbet kuşu vardı, kediye çok ısınamıyorum onu dedim, önce doğru okuyun be konular arası bağlantınız da müthiş
Bence de o yüzden yengem demiş. Yani evlisin az geri dur.Emojoleri sil demenin en mantıklı açıklaması sizden gelmiş bende düşündüm neden sil demis olabilir diye bide yenge diyor ki kadin kendikendine umut baglamasin yanlış anlamasın ama kadında var tuhaflık belli konu sahibi rahatsızlığında haklı
Valla ben öyle anladım bu sözünden. Kısaca Bi yakınlık kurmaya çalışıyorsun, niyetini tam anlayamıyorum o yüzden direkt silemiyorum ama biraz mesafe koy demiş, gibi.Enişte anlar denemiş, yengem ortalık kalp dolu biraz temizleyiver demiş, heralde onu kastediyo, ortalık derken masanın üstü değildir öyle yorumladım
İnşallah benim dediğim gibidirO kadar ince düşünse eşi olmadan sürekli konser doğumgünü vs ortama girmez bilemiyorum öyle yorumladım
Ya ya ya o zaman neden konu açtınız. Hem iddia makamı hem savunma makamisiniz. Kalp değil de başka bir şey çıksa " basınca çıkıyor napah" mi denir?Ya 3-4 yıldır samimi olduğun birimin hikayesini neden beğenmeyesin kal atmak değil beleni atınca kalp çıkıyo işte
Konuyu okudum, yorgunluktan okuduğumu algılayamadım sandım, yorumlara baktım doğru anlamışım.Kadın tarzını değiştirmek istemiş olamaz mı? Niye herşeyi kendi kocanız için yapılıyor olarak kafanızda kuruyorsunuz anlamadım.
Sizin de yeni kıyafetler alma vaktiniz gelmiş bence.