- 15 Kasım 2022
- 1.396
- 934
-
- Konu Sahibi seda84yilmaz
Vukuatı bilemem ama güvenmiyorum tsbi ki erkek sonuçtaKadin tarzini değiştirmiştir,
Is yerinde her etek corep giyen eşinizin dikkatini cekmek icin mi öyle giyiniyor olacak size göre
Önemli olan eşiniz,
Eşinizin daha once bu konularda bir vukuati oldu mu?
Asıl güvenmediginiz o olabilir mi?
Ya arkadaş olunabilir de , yıllardır samimi ortam ama sadece onda değişimler tavırlar vs , en oturaklı gördüğüm oydu aslında.hissedersin yaKadından erkeğe erkekten kadına arkadaş markadaş olmaz.Sonu hep hüsran yorumdakiler kadının üzerine oldukça fazla gitmişsiniz kocasını kıskanabilir gayet normal.Dünya ne hale geldi siz körsünüz kimin eli kimin cebinde yenge yenge deyipte ne karılar götürenleri gördük aptallaşmayın.
Kıskanç olsam yıllardır samimi olduklarına birşey derdimbenim hakkımda da böyle düşünen acayip eşler var mı diye düşünceye sürükledi bu başlık beni
10 yıldır tanıdığım karşı cins olan iş arkadaşıma ''hacım'' diye hitap ediyorum o da bana ''hacım'' diyor.
yürüyor muyum acaba ben bu adama
ne kadar boş vaktiniz varda bunları düşünüyorsunuz hayret doğrusu
Yıllardır böyle bi ortamı var zaten aişırı kıskanç saçma bi yapım yok, bazen hissedersin yaValla benimde bir iş arkadaşım var evli bende eşimden yeni boşandım sayılır. Çokta samimiyiz. İkimiz aynı odada tekiz. Hiçte aramızda öyle bir durum yok. Yani sadece arkadaşız. Çok güleriz birlikte.birbirimize takılırız filan ama asla aramızda farklı bir durum yok.
Çünkü takıldıkları ortam eşimin olduğu ortam , ailece de tanıyorum az çokKadının tek ortamı o olduğunu nereden biliyorsun yahu ben kardeşiminkini bile bilmem. Ay cidden iyi değilsiniz.
Konuyu neden özellikle saptırıyor bazı yorumcular .ne giydiğine kim karışır.ben giyiyorum bana da kşmse karışamaz.yollardır diğer Bş kozla da samimi daha hoş giyinen.giyimine karıştığımı veya niye giyiyo dediğimi nerden çıkardınız.abartmayın.etek giymeyen kız etek topuktan başka bişy gitmez olduysa takılırken , tavırlar değiştiyse anarsın ya asıl buUzun etekler, tunikler alıp kadına götürüp verin ne münasebet size sormadan açık kıyafetleri giymeye başlamaksizin bu konudaki karar mercii olduğunuzu unutmuş hatırlatın.
Nasıl ysni kıskanıyo muyumKadın tarzını değiştirmek istemiş olamaz mı? Niye herşeyi kendi kocanız için yapılıyor olarak kafanızda kuruyorsunuz anlamadım.
Sizin de yeni kıyafetler alma vaktiniz gelmiş bence.
Genel olsrak nşye rahatsız ederdi meselaEşinizi gözünüzde çok büyütüyor olabilir misiniz?
Kadının kıyafetleriyle konunun alakası nedir? Gözünüze yeni tarzı güzel geldi, kıskandınız diye düşündüm.
Kahkaha atmayı da tamamen kendi kendinize yorumlamışsiniz.
Yengem hitabı kıskanma açısından değilde genel olarak rahatsız ederdi beni sanırım.
Bu arada kısksnmsk demişsiniz aralarında en azkıslanışacak olsn o fizik ve yapı olsrak ne kıskanıcam.en samimi olduğu kızı gör nasıl müsade ediyosun dersin.ben onun ortamına müdahale etmedim hiç alakası yokGenel olsrak nşye rahatsız ederdi mesela
giyiminin değişmesi senin kocana ilgi duyduğunu göstermez belki kendi kocasına yapıyordur yada kendisini seviyor olamaz mı ? çorabından size ne bence sizin büyük bi özgüven eksikliğiniz var sizde giyinin sizi bağlayan mı var boşanmayacaksan gizli girmeye gerek yok bi boklar yiyorsa ortaya çıkar yakaladığın zaman anında boşanma dilekçesini veremeyecek kadar yemiyorsa boşuna burda martaval okuma.Ne alaka
Ben hep derim erkekten kadına arkadaş felan olmaz.İllaki şeytan vesvese sokar erkeğin aklına hele ki mini etekli görecek aklına bişiy gelmicek ha varsa öyle erkek ki zaten yok alnından öpülür.Kadında aynı şekilde olabilir ki zaten kadının düşmanı gene kadındır nokta.Tecrübeyle konuşuyorum canım millet baldızını ayartıp neler yaşıyor kadı ki iş arkadaşıyla mı yaşamayacak!Ya arkadaş olunabilir de , yıllardır samimi ortam ama sadece onda değişimler tavırlar vs , en oturaklı gördüğüm oydu aslında.hissedersin ya
Yengem nedir mesela?Genel olsrak nşye rahatsız ederdi mesela
Esinizin daha samimi olduğu kızlarda mi var ? Neyse daha fazla yazmayım eşinize hayırlı işler bol güneşlerBu arada kısksnmsk demişsiniz aralarında en azkıslanışacak olsn o fizik ve yapı olsrak ne kıskanıcam.en samimi olduğu kızı gör nasıl müsade ediyosun dersin.ben onun ortamına müdahale etmedim hiç alakası yok
Eşini de iyi tanıdığı içinYengem nedir mesela?
Kadın eşinin iş arkadaşı zaten,yenge falan olmuyor, iş yerinde yengem diye mi hitap ediyor?
O mesajları kadının eşi ya da siz okursunuz diye yengem dediğini düşünüyorum.
Gereksiz bir hitap şekli, yenge de değil yengem ne alaka yani.
Ne anlatıyosunuzgiyiminin değişmesi senin kocana ilgi duyduğunu göstermez belki kendi kocasına yapıyordur yada kendisini seviyor olamaz mı ? çorabından size ne bence sizin büyük bi özgüven eksikliğiniz var sizde giyinin sizi bağlayan mı var boşanmayacaksan gizli girmeye gerek yok bi boklar yiyorsa ortaya çıkar yakaladığın zaman anında boşanma dilekçesini veremeyecek kadar yemiyorsa boşuna burda martaval okuma.
sizin ne istediğiniz belli değil yardım alın çok acil.Ne anlatıyosunuz