Eşimin iş grubundaki evli bayandan kuşkulanmaya başladım,eşimin hesabına gizli girer oldum.yanlış mı sizce?

Önceden olsa bu konuya çok önyargılı yaklaşırdım, normalde arkadaşlarımın kızdığı derecede rahat bir insanım çünkü. Kıskançlık kitabımda yok gibi bir şey. Ama insan bazı grupların, insanların normal dinamiklerini tanır ve bu dinamikler değişince fark eder. Edermiş yani. Ben sadece bir anlık görüntüden anlamıştım, ki karşıdan baksanız iki normal arkadaş yan yana yürüyordu. Yine de sessiz kaldım saçmaladığımı düşündüm, o andan sonrası çorap söküğü gibi geldi kendim bile beklemiyordum olacakları. Yani sevgili konu sahibi muhtemelen değişen dinamikleri fark ediyorsunuz şu anda. Ancak tavsiyem sessiz kalmanız. Bu konuyu kafanızdan atın kendi iyiliğiniz için çünkü bu değişen şeylerin yüzlerce başka sebebi de olabilir. Kimseye haksızlık etmek istemezsiniz. Peşine düşmeyin zaten varsa bir sıkıntı önünüze gelecek. Başka şeylere odaklanıp zamana bırakın.

O kadının giymesini istediğiniz kıyafetlerden 20 kombin falan olacak şekilde alışveriş yapıp hediye edin en iyisi gardıropunu yeniden düzmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…