Eşimin iş grubundaki evli bayandan kuşkulanmaya başladım,eşimin hesabına gizli girer oldum.yanlış mı sizce?

Okul gezisi değil.okulda 4 kişilik samimi arkadaş grubu.arkadaşlarınla takılırsın ya

Kadının kocası mı izin niye veriyo diyosunuz

Okul gezisi değil.okulda 4 kişilik samimi arkadaş grubu.arkadaşlarınla takılırsın ya
Tamam benim de vardı sosyal hayatta da görüştüğüm insanın arabasina bindigimda bagajda yolculuk yapmıyorum kadın yanına oturdu nispet yaptı diye burda yukseliyorsunuz

Kadının hikayesine mi yazmış bunu? Kalpleri nerden görmüş ki? Instagram hikayesine yollanan kalpleri bir baskasi göremiyor ki. Hadi görülüyor diyelim, böyle bir uyarıda bulunma ihtiyacı duymuş olması çok saçma. Evli barklı kadın, kocası düşünsün ona mı kalmış uyarmak?

Çorap derken bu sıcakta külotlu çorap mı giyiyor
Okul zamanı
hayır kafın eşimin hikayelerine beğeni atınca mesaj kısmında hep kalp gözükür ya.eşim de muhtenelen yanlış anlaşılır dşye kalpleri temizle dşyo yani sil

kurmuşsun çok fena of.

Yemin ediyorum bir bitmediniz . Sizin gibi kadınlardan da erkeklerden de nefret ediyorum . Ben de işe giderken hep bakımlı giderim . Kendisi paspal gelen kadınlar kıskanç kıskanç bakış atar , is arladaşiyiz diye selam verdiğimiz erkekler vay bunun bende gözü var der .bi bitmediniz .

Nasılmış bizim gibi kadınlsr.ben o kadımdsn dan daha çok etek giyşyorumdur.mesele o mu.kıskanacak olsam değer samimi olduğu kız daha gzl ve yıllardır öyle.ama öyle bi kurmtıta gşrdim mi hayır.gördüğüm hissettiğim şey vsr ki yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…