- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.936
- Konu Sahibi seda84yilmaz
Yoo olamaz kocanız özel şoför mu aşırı saygısızlık geliyor bana, adama resmen sen sapiksin senin yanına oturmam diyorsunArkada olabilir değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo olamaz kocanız özel şoför mu aşırı saygısızlık geliyor bana, adama resmen sen sapiksin senin yanına oturmam diyorsunArkada olabilir değil mi
Ya instagramda attığınız hikayelere beğeni atıldığında kalp işareti şeklinde mesajlarda duruyor ya ondan bahsediyorum
Ya zaten niye beğendi demiyorum arkadaşlar, beğeni işaretinin kalp ikonunun çok olduğunu söyleyip temizleyiver demiş
Ya günlük hayattan atılır ya bşr sürü ne farkeden insan arkadaşının her fotosuna atar beğeni
Ya 3-4 yıldır samimi olduğun birimin hikayesini neden beğenmeyesin kal atmak değil beleni atınca kalp çıkıyo işte
Ya 3-4 yıldır samimi olduğun birimin hikayesini neden beğenSiz de erkek arkadaşlarınıza kalp emojisi atıyor musunuz?
Hayır beni gördükten sonra gşderken sanki nispet gibiydiYoo olamaz kocanız özel şoför mu aşırı saygısızlık geliyor bana, adama resmen sen sapiksin senin yanına oturmam diyorsun
Niye herkes yazılanı yanlış anlıyor.beleni çok norml bunu garipseyen yok ki.eşim ona yazmış yengeç ortalık aşırı kalp temizleyiver brz diyeSorun ne o zaman?
Bi tutturdunuz kadın kalp atmış diye. Ben çok aktif kullanamıyorum Instagram, beğeni atıyormuş kadın aslında ne var bunda?
Eşimin kendi kişisel raatszlığı değil de kızın eşi görürse dşye benceİşte kişisel mesele. Burada bahsettiğiniz kadın gibi olup emoji atan da vardır ben gibi her ne kadar grupça gezip tozsa da belli mesafeyi koruyan da. O yüzden bunu eşinizle cozmelisiniz. Belli ki o da rahatsız olmuş kalp emojilerinden.
Birlikte gittiklerimiz ayrı bu onların okul grubuSiz eşinizle tüm bu konser ve doğum günü ortamlarına katılıyor musunuz ? Sizin mantığınıza göre: sizin eşiniz ne kadar ince düşünüyor ?
O kadar ince düşünse eşi olmadan sürekli konser doğumgünü vs ortama girmez bilemiyorum öyle yorumladım
Siz eşinizle tüm bu konser ve doğum günü ortamlarına katılıyor musunuz ? Sizin mantığınıza göre: sizin eşiniz ne kadar ince düşünüyor ?
Birlikte gittiklerimiz ayrı bu onların okul grubu
Rahatsız olsa sürekli takılmaz kocası olmadan.kocası kadar geziyolar grupça.eşim kendince rahatsz değildir kolay kolay erkekler rahatsz olur mu ya benden ya da onun kocası görürse yanlış anlaşılır mı dşye bnceBen anlamadım kadın kalp atmış eşinde enişte yanlış anlar sil mi demiş?
O zaman eşin kadının kurmaya çalıştığı yakınlıktan rahatsız?
Kibarca çok fazla beğeni atıyorsun atma demek istemiş olmuyor mu
Eşi neden katılmıyorsun dşye yargılamadım hiç,oradakilerin hiç birinin eşi gştmiyo ki.bunu yargılamadım aslaBu durumda sizin eşiniz de ince düşünmüyor diyebilir miyiz ? Yoksa iş sebebiyle girilen, normal sosyal ortamlar demeyi mi tercih edersiniz ?
Erkek personel iş gereği bu sosyal etkinliklere katılırken sorun yokta; kadın personel aynı etkinliğe katılınca neden ince düşünmüyor, ince düşünse eşi olmadan katılmaz oluyor ?
Nasıl beni ilgilendirmiyorHiç bir şey?
Yani bunu sormanız cidden değişik. Ne yapabilirsiniz ki,sizi ilgilendirmeyen bir durum.
O kadar ince düşünse eşi olmadan sürekli konser doğumgünü vs ortama girmez bilemiyorum öyle yorumladım
Eşi neden katılmıyorsun dşye yargılamadım hiç,oradakilerin hiç birinin eşi gştmiyo ki.bunu yargılamadım asla
Yazdığımı yanlış anlsmışsınız.beğeni atmayı fln yanlış anlaşılır mı dşye düşünecek kafın zaten eşimolmafsn konsere vs yemepe gitmez anlamında dedim.çekinmeden atmış yaniYa kafanız çok karışık ya da ne yazdığınızı okumuyorsunuz; lütfen üstteki mesajınızı yeniden okuyun.
Hızlı yazdığım için otomatik bazı kelimeleri yazıyor.özür.Gerçekten çok karışık yazıyorsunuz bir de üstüne yazım yanlışları eklenince daha da içinden çıkılmaz oluyor
Ya açıkcası kız diğer kızı kıskanırlar eşime yanaşıp bunu yapmaya çalışıyo eşimi beğendiği için değil illa, onların samimiyetini bence kıskandığı için.insan hissederGerçekten çok karışık yazıyorsunuz bir de üstüne yazım yanlışları eklenince daha da içinden çıkılmaz oluyor
Basbayağı ilgilendirmiyorNasıl beni ilgilendirmiyor
Kadın gelirken yanına oturabilir ama giderken arkaya mi gecmeliydi diyorsunuz ciddi ciddi. Ben şu sürekli birlikte takılma konser, etkinlik olayını da anlamadım . Öğretmenler galiba çevre okul gezisine fln gidiyorlar da onuu söylüyorsunuz yanına oturdu nispet yaptı diyen bir kadının kocası nasıl sürekli her şeye izin verilmiş ilginçYa 3-4 yıldır samimi olduğun birimin hikayesini neden beğen
Hayır beni gördükten sonra gşderken sanki nispet gibiydi
İroni mi gerçek mi düşüncenizBu neyin kafası.Bence işinden boşa kocanı.Yani ben olsam öyle yapardım.Kesin yapardım yani…Kızın giyimi değişmiş,kocanız iş yerinde popüler filan…
Basbayağı ilgilendirmiyoakısaca
ne gibiBasbayağı ilgilendirmiyor