- 3 Temmuz 2023
- 123
- -63
- 40
-
- Konu Sahibi seda84yilmaz
Kızın beğenileri gruptan drğil özel kendi sayfasından ve hani mesaj kısmında görünür yaEsiniz ints ise hikayeleri sessize alsin bi zahmet dicem o gruba ama cok ortak ards varsa birinden biri gorur sizin yapacağınız esiniz hikayeleri azaltsin artik sizde rahatsiz oldugunuzu kibarca iletin kocaniza kadina bisey diyemezsiniz esiniz cozecek sorunu rahatsiz olan sizsiniz çünkü
Mantıklı yaklaşım ve tavsiyeniz için teşekkür ederim, yazdıklarımı olay dışına itip kadını kıskandırınız düşünüyorlarAnlattıklarına göre ortada bisey yok. Sadece rahatlar. Emojide gülmüş sadece. Karından tirsmak falan yok. Kız sadece eşinle görüşüyor ima yok eğlenceli sadece. Zaten 2 insanin arasındaki muhabbetde belli bi yaşdan sonra karısını falan düşünen yok inanın. Herkes kendi duygusuna bakar. İkisi de evli ve farkındalar birlikte geçirilen zamandan mutlu olduktan sonra karısını kocasını düşünen yok.
Rahatsizsaniz eşinizle konuşup sınır koymasını isteyin biraz.
Hiçbir halt anlamadım. Kadın eşinin gönderisine mi kalp atmış?Elalemin kadınının sayfası drğil, kadının beğenileri kendi mesaj kısmında görünüyor sonuçta kız heröeye beğeni atmış o da sil diyor
Bi dk ya intg video mu atiyorlar tam anlamadim konusma yerleri inst mi whtp mi face mi ozel mesajlasma yerleri mi o resimleremi kalp koyuyor yorumlarami .vala kocana ayar cek bi elini ensesinde hissetsin arada yoklamak iyidir oyle eşi cok salmayin cokda sıkmayınKızın beğenileri gruptan drğil özel kendi sayfasından ve hani mesaj kısmında görünür ya
Eşim bu kıza gelince bi hoş olmadı veya buna ayrıca bi ilgisi yok, ya da ben görmüyorum mesele o değil.kızın sonradan yapmacık bi diğerlerinin samimiyetini örtme çabası gördüm.bu giyimle de , davranışla da,o mesaja kahkaha emojisi ile deBi ilgi varsa tek taraflı değil. Yıllardır bozulmayan koca bu kadına gelince bi hoş olmuş, konduramamanızı anlıyorum ama burdan hiç hoş bir tablo görünmüyor.
bu kafa yapısında yaşamak sizi yormuyor mu?Kadının tek ortamı o diyebilirim o grupla mutlu ve onlarla takılıyo sadece, giyimi diğer kızların aynısı oldu etek gitmezdi şimdi etek çoraptan başka gşymiyo.tarzı beni ilgilendirmez, kız gruptan farklı kalmak istemiyo ve en az o samimiykem en çok yorum emoji vs onda
İnstagramda insan hikaye atınca insanlar beğeni atar ya, ve o beğeniler mesaj kısmında görünür ya hani birime bişy yazacaksanız instagramda mesaj kanına girince o kişilerin attığı beğeniler mesaj kısmında görünür, işte orda çok kalp gözükünce yazmışBi dk ya intg video mu atiyorlar tam anlamadim konusma yerleri inst mi whtp mi face mi ozel mesajlasma yerleri mi o resimleremi kalp koyuyor yorumlarami .vala kocana ayar cek bi elini ensesinde hissetsin arada yoklamak iyidir oyle eşi cok salmayin cokda sıkmayın
Kıskançlık değil hissettikleriniz var ve haklı olarak duramıyorsunuz kendinizi sorguluyrosunuz.Mantıklı yaklaşım ve tavsiyeniz için teşekkür ederim, yazdıklarımı olay dışına itip kadını kıskandırınız düşünüyorlar
Ya hikayeye beğeni atınca mesaj kısmına girerseniz gözükür ya attığı beğenilereHiçbir halt anlamadım. Kadın eşinin gönderisine mi kalp atmış?
Tamam da eşine ne bundan?Ya hikayeye beğeni atınca mesaj kısmına girerseniz gözükür ya attığı beğenilere
Hikayelere kalp alkış atmış Damda fazla oldu sil demiş hesap karisinda da da var açık mutlaka ve görüyorHiçbir halt anlamadım. Kadın eşinin gönderisine mi kalp atmış?
Ok ok .anladim .tamam kocaniza zilgiti cekin hikaye az atsın .kadinda madem atiyor sonra niye sil diyor nyese kocaniz çözecek sorunuİnstagramda insan hikaye atınca insanlar beğeni atar ya, ve o beğeniler mesaj kısmında görünür ya hani birime bişy yazacaksanız instagramda mesaj kanına girince o kişilerin attığı beğeniler mesaj kısmında görünür, işte orda çok kalp gözükünce yazmış
E korkak çoğu erkek gibi yalan mı.normal samimiyetlerine bişy demedim ki.bununla da normal samimiyete bişy demem, kızın diğerkızlaton samimiyetini kıskanmasını hissettim ve davranışlarından dedim, yoksa dşrek hoşlanıp elde etmeye çalışıyo demedim kiAyrıca kadın neden karından tırstın mı diye imada bulunsun? Kocanızla gayet rahat iletişim kuruyor, işlerini hallettiriyor. Sizin koca da tırsacak göz var mı?
Ya işte görünürse bu kadar kalp yanlış anlaşılır mantığıOk ok .anladim .tamam kocaniza zilgiti cekin hikaye az atsın .kadinda madem atiyor sonra niye sil diyor nyese kocaniz çözecek sorunu
Sil dşyen eşim yaniOk ok .anladim .tamam kocaniza zilgiti cekin hikaye az atsın .kadinda madem atiyor sonra niye sil diyor nyese kocaniz çözecek sorunu
O kadın sizi ilgilendirmiyor. Eşinizin etrafındaki ilk kadın değil. Haliyle son da olmaz. Kadın şayet eşinizin diğer kadın arkadaşlarını kıskanıp böyle oyunlara giriştiyse o daha fena değil mi? Sizin eşiniz ki o, o kadınların değil. İki gündür kadına isnat ettiğiniz eylem üzerinden düşünürsek rahatlıkla diyebiliriz ki, bu kadın sizi değil onları rakip olarak görüyor. Durumun vehametinin farkında mısınız? Laflarınızın ucunun gittiği yerlere bakar mısınız?Eşim bu kıza gelince bi hoş olmadı veya buna ayrıca bi ilgisi yok, ya da ben görmüyorum mesele o değil.kızın sonradan yapmacık bi diğerlerinin samimiyetini örtme çabası gördüm.bu giyimle de , davranışla da,o mesaja kahkaha emojisi ile de
O zaman adam konu sahibinden tırsmış demektir. :)Hikayelere kalp alkış atmış Damda fazla oldu sil demiş hesap karisinda da da var açık mutlaka ve görüyor
Ya ben görsem telefonuna bakıp bu kadar kalp nedir niye sorarım dşye muhtemelen veya kızın kocası görse dşye o mantıktır ya da 3. Senaryo bişy var çekiniyoTamam da eşine ne bundan?
Simdilik gormezden gelin esinizde silebilir msjlari niye silmemis kendi madem kadinin kalp emojilerinden rahatsiz silsin msji .esinizde story atmasin bi sureSil dşyen eşim yani