Eşimin iş grubundaki evli bayandan kuşkulanmaya başladım,eşimin hesabına gizli girer oldum.yanlış mı sizce?

Kızın beğenileri gruptan drğil özel kendi sayfasından ve hani mesaj kısmında görünür ya

Mantıklı yaklaşım ve tavsiyeniz için teşekkür ederim, yazdıklarımı olay dışına itip kadını kıskandırınız düşünüyorlar

Kızın beğenileri gruptan drğil özel kendi sayfasından ve hani mesaj kısmında görünür ya
Bi dk ya intg video mu atiyorlar tam anlamadim konusma yerleri inst mi whtp mi face mi ozel mesajlasma yerleri mi o resimleremi kalp koyuyor yorumlarami .vala kocana ayar cek bi elini ensesinde hissetsin arada yoklamak iyidir oyle eşi cok salmayin cokda sıkmayın

Bi ilgi varsa tek taraflı değil. Yıllardır bozulmayan koca bu kadına gelince bi hoş olmuş, konduramamanızı anlıyorum ama burdan hiç hoş bir tablo görünmüyor.
Eşim bu kıza gelince bi hoş olmadı veya buna ayrıca bi ilgisi yok, ya da ben görmüyorum mesele o değil.kızın sonradan yapmacık bi diğerlerinin samimiyetini örtme çabası gördüm.bu giyimle de , davranışla da,o mesaja kahkaha emojisi ile de

bu kafa yapısında yaşamak sizi yormuyor mu?

İnstagramda insan hikaye atınca insanlar beğeni atar ya, ve o beğeniler mesaj kısmında görünür ya hani birime bişy yazacaksanız instagramda mesaj kanına girince o kişilerin attığı beğeniler mesaj kısmında görünür, işte orda çok kalp gözükünce yazmış

Ok ok .anladim .tamam kocaniza zilgiti cekin hikaye az atsın .kadinda madem atiyor sonra niye sil diyor nyese kocaniz çözecek sorunu

Ayrıca kadın neden karından tırstın mı diye imada bulunsun? Kocanızla gayet rahat iletişim kuruyor, işlerini hallettiriyor. Sizin koca da tırsacak göz var mı?
E korkak çoğu erkek gibi yalan mı.normal samimiyetlerine bişy demedim ki.bununla da normal samimiyete bişy demem, kızın diğerkızlaton samimiyetini kıskanmasını hissettim ve davranışlarından dedim, yoksa dşrek hoşlanıp elde etmeye çalışıyo demedim ki

O kadın sizi ilgilendirmiyor. Eşinizin etrafındaki ilk kadın değil. Haliyle son da olmaz. Kadın şayet eşinizin diğer kadın arkadaşlarını kıskanıp böyle oyunlara giriştiyse o daha fena değil mi? Sizin eşiniz ki o, o kadınların değil. İki gündür kadına isnat ettiğiniz eylem üzerinden düşünürsek rahatlıkla diyebiliriz ki, bu kadın sizi değil onları rakip olarak görüyor. Durumun vehametinin farkında mısınız? Laflarınızın ucunun gittiği yerlere bakar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…