Eşimin iş grubundaki evli bayandan kuşkulanmaya başladım,eşimin hesabına gizli girer oldum.yanlış mı sizce?

Daha güzel ve alımlı mı😁minyon birini kıskanacak değilim.üstte de yazdım onun giydiği kadar ben de giyiyorum, ayrıca gruptaki eşimle daha samimi olsn kız asıl alınmlı ve güzel olan, yıllardır kuskansam onunla görüştürmem, ve de ayrıca sadece giyim değil davranışlardan hisseder insan
:) O kadın senden daha güzeldir, bunu kanıtlayamam ama bu kadar kurulup açtığına göre eminim öyle. :) Haksız mıyım kızlar?
Herkes senin kocana ilgi duymuyorrrrr! Aşık demedim diyorsun, kim biriyle samimi olmak için giyim tarzını değiştirir ya? Ne saçma sapan düşünce tarzın var.

Kıyafet konusunu herkes yanlış anlıyo, o olay kızın grupta dılarda kalma psikolojisi dedim, eşimin önceden daha samimi olduğu kızlarınkıskanma ve onlargibi olma psikolojisi olduğu ve o kızın samimiyetini kıskandığı için ilgi çekmeye başlaması açısından dedim her anlamda.mesaj kuşum ise aslında mesajlaşma değil ama hikayelere aşırı beğenme ile oluşan kalplerin silinmesini istemesi
Bekleyip göreceksiniz ne yapabilirsiniz ki kadina mi rahatsiz oluyorim bundan diyeceksinz .kalpleri kim siliyor kim asiri begeniyor esiniz mi karsi tarafmi

Diğer kadınlarla bu kadında olan samimiyet yok sanırım ondan bu kadına takildiniz.
Yoksa bile olabilecek şekilde ilerliyor hissediyorsunuz. Davranışları normal gelmiyor. Ya kocanız konuşun çeki düzen versin kendine hissettiğiniz bilsin. Ya da bekleyin aralarında biaey olursa çaresine bakarsınız.
Aslında tam tersi diğerleriyle daha eski samimi ve hatta aralarında en samimi olduğu bu kızın en yskın arkadaşı.işte dediğim bu, bu durumu onların samimiyetini kıskandığı için giyimi o kız gibi oldu ilgi çekmek için, yoksa eşimi direk beğenip hoşlanma olduğu için demedim.kendi de aynı samimiyeti kurmaya çalışıyo onu görüyorum.mesaj olayı da garip geldi hani her hikayeye kalp atınca ki herkeste olur, eşimin fazla olduğunu hissedip silmesini istemesi ve kuzun kahkaha emojisi.sizce ne anlama gelir o kahkaha,ne o tırstın mı anlamında değil mi

Her insan arkadaşının hikayesine kalp atar beleni bu normal , eşim daha çok paylaşım yaptığı için kuzum beğeni atmadı daha çok , alkış olur kalp olu vs.eşim demiş zaten ortalık çok kalp dolu biraz temizleyiver diye

Aslında tam tersi diğerleriyle daha eski samimi ve hatta aralarında en samimi olduğu bu kızın en yskın arkadaşı.işte dediğim bu, bu durumu onların samimiyetini kıskandığı için giyimi o kız gibi oldu ilgi çekmek için, yoksa eşimi direk beğenip hoşlanma olduğu için demedim.kendi de aynı samimiyeti kurmaya çalışıyo onu görüyorum.mesaj olayı da garip geldi hani her hikayeye kalp atınca ki herkeste olur, eşimin fazla olduğunu hissedip silmesini istemesi ve kuzun kahkaha emojisi.sizce ne anlama gelir o kahkaha,ne o tırstın mı anlamında değil mi
Koskoca kadın eşinizle daha yakın olmak için neden giyimine değiştirsin? Hoşlanma olduğu için değil diyorsunuz birde. Ne için uğraşır bir insan bu kadar?
Eşiniz milletin işine koştuğu hatta atladığı için yer edinen biri belli ki. Ne kadar büyütmüşsünüz gözünüzde adamı.
Onunla yakın arkadaş olmak çok giyim değiştirecektir falan.

Daha güzel ve alımlı mı😁minyon birini kıskanacak değilim.üstte de yazdım onun giydiği kadar ben de giyiyorum, ayrıca gruptaki eşimle daha samimi olsn kız asıl alınmlı ve güzel olan, yıllardır kuskansam onunla görüştürmem, ve de ayrıca sadece giyim değil davranışlardan hisseder insan
Aksine, minyonları kıskanırsınız. Kolay yaşlanmıyorlar.

Gelirken oturabilir giderken en azından dikkat edebilir , bu yadırgamışım için değil, samimi olduğum arkadaşın ben de yanına otururum.acaba eşi yanlış anlar mı dşye o düşünmeli .alım satım işi derken onların çoğunun bu işlerine o yardım ediyor ve iş gereği çalışma saati uygun olduğu için eşimle geldi.eşim ilk mesajda anlattığım gibi gezme organizasyonu vs çoğu işleri o hallediyor
Yine kocaya tek laf yok artık nasıl korkuyorsanız elin kadınından medet umuyorsunuz, oraya oturmasın onu giymesin fazla muhabbet etmesin vs. Hep kadından beklentiler. Sanki kocanız o kadın. Ne kadar yazık.

Karşı taraf.bu arada yorumu yanlışlıkla ayrı mesaj gibi attım
Esiniz ints ise hikayeleri sessize alsin bi zahmet dicem o gruba ama cok ortak ards varsa birinden biri gorur sizin yapacağınız esiniz hikayeleri azaltsin artik sizde rahatsiz oldugunuzu kibarca iletin kocaniza kadina bisey diyemezsiniz esiniz cozecek sorunu rahatsiz olan sizsiniz çünkü

Benim sevgilim evli barklı iş arkadaşına "sayfanda çok kalp var yingeeee, temizleee" diye yorum yapsa...
Var yaaaaa kafasını ısırırım onun. :sinirli:
Lan sana ne el alemin kadınının kalbinden sayfasından? Sana mı kaldı temizle diye direktif vermek diye iyice bir haşlarım.
Ki benim sevgilim böyle bir şey yapamaz. Yaparsa da o kadına ilgisi var diye düşünür tekmeyi basarım.
Yerler öyle bacılık yengelik ayağını diyorum.

Bu kadar rahatsizsaniz eşinize söyleyin o kadınla samimi olmanı, her işine koşmanı istemiyorum diye çözüm çok basit. 🤷‍♀️
Adam naaapsın, takım lideri o, takım lideri olmak instalarda cıvık muhabbet etmektir aynı zamanda. Her şeye atlamaktır her işine koşmaktır. İşi o yani. Skskksdkeek.

Yine kocaya tek laf yok artık nasıl korkuyorsanız elin kadınından medet umuyorsunuz, oraya oturmasın onu giymesin fazla muhabbet etmesin vs. Hep kadından beklentiler. Sanki kocanız o kadın. Ne kadar yazık.
Eşimin diğer kadınlarla samimiyeti yıllardır zaten vardı ve daha samimi, bu durumu sorun edecek olsam yıllardır hastalıklı davranırım, siz şunu anlamıyorsunuz:insanın gözlemi hissetmesi vardır değil mi bundan bahsediyorum

Benim sevgilim evli barklı iş arkadaşına "sayfanda çok kalp var yingeeee, temizleee" diye yorum yapsa...
Var yaaaaa kafasını ısırırım onun. :sinirli:
Lan sana ne el alemin kadınının kalbinden sayfasından? Sana mı kaldı temizle diye direktif vermek diye iyice bir haşlarım.
Ki benim sevgilim böyle bir şey yapamaz. Yaparsa da o kadına ilgisi var diye düşünür tekmeyi basarım.
Yerler öyle bacılık yengelik ayağını diyorum.
Elalemin kadınının sayfası drğil, kadının beğenileri kendi mesaj kısmında görünüyor sonuçta kız heröeye beğeni atmış o da sil diyor

Anlattıklarına göre ortada bisey yok. Sadece rahatlar. Emojide gülmüş sadece. Karından tirsmak falan yok. Kız sadece eşinle görüşüyor ima yok eğlenceli sadece. Zaten 2 insanin arasındaki muhabbetde belli bi yaşdan sonra karısını falan düşünen yok inanın. Herkes kendi duygusuna bakar. İkisi de evli ve farkındalar birlikte geçirilen zamandan mutlu olduktan sonra karısını kocasını düşünen yok.
Rahatsizsaniz eşinizle konuşup sınır koymasını isteyin biraz.

Eşimin diğer kadınlarla samimiyeti yıllardır zaten vardı ve daha samimi, bu durumu sorun edecek olsam yıllardır hastalıklı davranırım, siz şunu anlamıyorsunuz:insanın gözlemi hissetmesi vardır değil mi bundan bahsediyorum
Bi ilgi varsa tek taraflı değil. Yıllardır bozulmayan koca bu kadına gelince bi hoş olmuş, konduramamanızı anlıyorum ama burdan hiç hoş bir tablo görünmüyor.

Adam naaapsın, takım lideri o, takım lideri olmak instalarda cıvık muhabbet etmektir aynı zamanda. Her şeye atlamaktır her işine koşmaktır. İşi o yani. Skskksdkeek.
Kocanın o kadar sosyal olması, herkesin işine atlaması rahatsız etmesin ki benim asla sevmeyeceğim bir davranış şekli, kadının işini halletsin, arada evine uğraşın onunla bunlar sorun değil, vay efendim niye öne oturmuş, o kadar samimiyette arkaya oturması dikkat çeker, rahatsız eder asıl. Çünkü ikiyüzlü bir davranış, bir şeyleri saklamaya calismak gibi olur.

X